Till min vän "Heeeeej"

Jag förstår att du har det riktigt jobbigt just nu, men tro mig... Det kommer att bli bättre.. Kanske inte idag, kanske inte i morgon.. Men det kommer att bli bättre.. Jag lider med dig och det värsta är att jag inte kan hjälpa dig.. Men jag vill att du ska veta att jag finns här för dig om du behöver prata. 


                                                             Love you my friend <3 

Vart är min sol????

Äntligen har jag semester men vart är solen?? Har bara haft grått, regn och blås-väder.. Nu vill jag att solen tittar fram och värmer upp oss :) Men det är heeeeeelt okej om den bara värmer lagom.. Vill inte bli STEKT igen :p På fredag ska jag, Åsa, Anders och Kevin åka båt :) Tar en tur med Eckeröbåten.. Kevin längtar :) Ska bli jätte trevligt. Sist som jag och Anders åkte med Kevin så va det jätte mysigt. Kevin va mest i stora lekrummet för barn. Ja stod och spela öite på banditerna :) Har tur med mina apelsiner ja :p det blir väl några kr som åker i på fredag också ;) Som tur är så vet jag när det är dags att sluta spela.. Finns ju dom som är beroende. Det kan man inte kalla mig iaf och det känns tryggt. Kevin kommer väl vilja köpa både det ena och det andra, men jag kommer att ge honom en slant och när den är slut så är den slut. Synd att inte lönen kom på fredag.. Då hade jag nog kostat på mig en parfym, men denna gång blir det väl en påse djungelvrål ;) Guuud så gott :) Åker inte för att handla utan för att komma iväg ett tag bara och ha det mysigt.
Har städat och tvättat i flera dagar nu och idag så vart jag väl äntligen klar. Men bara med min städ. Har nån maskin kvar att tvätta. Tar ju sån tid att få det torrt och jag har ju inte hur många tvätt-ställningar som helst.. Hade det vart bättre väder så hade kläderna kunnat torka på balkongen.. Sitter och väntar på att den sista maskinen för i kväll ska bli klar. Sen blir det sängen. Känner att ögonen går ihop :p

På återseende :)

Snart, snart, snart

Tillbaka till bloggen då.. Har inte nån lust egentligen men eftersom SANNA tjatar så mycket så får jag väl ta och skriva nåt då :p Sitter och väntar på Anders. Vi ska åka och fira LINDA som fyller 25 idag :) Hon har kalaset hos sin mamma ÅSA :) Nära och bra heheheh.. Skulle egentligen va där till tre men anders blev försenad på jobbet. Men det är sånt som händer :) Ska bli kul att gå på kalas. Träffa folk och äta gott :) Och självklart gratta Linda :)

Va har hänt annars då? Inte mycket. Jobbar två pass till och sen är det semester i 4 veckor.. Ska bli så jäkla skönt. Bara mysa och ta hand om varandra. En annan som längtar är KEVIN. Han räknar dagarna. Nej nu kommer Anders.. Dags att åka..

Hej

Hur ska detta sluta?

I onsdags tog jag Kevin och min syster Emma till badet här i Alunda. Vi hade jätte trevligt och stannade från klockan 11-18 :) Fikade och barnen älskade vattnet.. MEN... När vi kom hem så va jag knall röd på mina armar.. Dom sved och va som sagt RÖDA.. Jaha tänkte jag.. Nu har jag bränt mig.. Ja ja.. Får väl vila från solen nån dag.. Mmm.. Tjena.. Jag har sånna jäkla vattenblåsor vill jag lova.. Har så pass ont så jag kan inte lyfta min vänstra arm.. Har kunnat jobba i helgen men i morgon bitti ska jag gå ner till vård centralen och låta nån titta på det här.. Kan hända att jag får nåt starkare att smeta på.. Hitills har jag använt potatismjöl, kylbalsam och nån gel med alovera.. Fy fan alltså.. Jag brukar aldrig bränna mig.. Iaf inte så här :(

Nej nu ska jag och Kevin äta jordgubbar *MUMMA*
RSS 2.0