På uppdrag av moster Gerd

Jag vet att jag har vart dålig på att blogga. Det fick jag höra utav moster Gerd idag :) Kul att hon följer min blogg iaf :) Men så där blir det tyvärr.. Ibland räcker inte tiden till och ibland har man inget att skriva om. Men jag ska försöka skriva ner lite iaf ;)

Som vissa har kunnat följa på facebook så tänar jag sten hårt på friskis och svettis måndag till fredag och sen vilar vi på helgen.. Har bästa tränings kompisen med mig också, Nettans dotter Linnéa. Vi är grymt duktiga och kämpar som bara den. Och det har gett resultat vill jag lova. Vi känner båda två att det blir lättare för varje gång och vi sätter upp små mål som vi ska klara när veckan är slut. Jätte bra :)Kom precis hem från träningen nu och ska ställa mig i duschen. Och i kväll ska vi ut och gå en långis :) Jäklar ;) Nej det känns riktigt bra och ännu bättre känns det när vi båda är noga med att berömma varandra. Vi är så jäkla bäst <3

Kevin käkade lite och stack precis ut. Det va nån kompis som ville leka :) Min fina stora kille <3 Är så stolt över honom. Skolan går så bra också. Hade utvecklings samtal i tisdags och jag fick höra så gott om min son. Då sträcker man på sig lite extra ;) Sista tiden i Alunda fick man ju aldrig höra nåt bra :( Men nu är det annat. Jag vet att min son är duktig och det fick jag som sagt höra nu. Läsningen går så otroligt bra och Kevin är själv stolt och tycker att det är roligt att läsa nu när han blivit så duktig på det :) Sen gillar han ju matte också och där brås han INTE på mig hahaha... Inte mitt bästa ämne precis. Nej däremot svenska gillade jag..

Helgen närmar sig med stora kliv. Redan fredag i morgon. Helgen kommer jag och befinna mig borta och Kevin ska vara hos moster Gerd fredag till lördag. Sen på lördag så tar hans älskade morbror över :) Dom ska på nån match i amerikansk fotboll på studenternas. Kevin vann fribiljetter i en tävling förrra helgen som hölls uppe på Gränby centrum. Så duktig så <3 Sen att han får gå på matchen med sin STORA idol (morbror) gör ju allt bara bättre. Jag kommer hem på söndag nån gång. Ludde följer med mig :)

allt rullar på efter min operation. Jag går ner sakta MEN säkert och det känns jätte bra. Jag vill inte gå ner för fort. Har hitills gått ner 28,7 kg och det känns underbart. Jag är så glad och stolt över mig själv. Att göra en sån här operation är lätt. Det är tiden efter som är den stora uppgiften liksom. Att sköta sig. Äta som man ska och äta sånt som är bra. Jag har lyckats bra med det tycker jag. Självklart så ska jag inte sticka under stolen med att jag ätit saker som jag egentligen ska låta bli men det är så lite och så få gånger att det inte spelar någon roll ;) Jag kämpar på och det är såå roligt att höra när folk ger mig beröm :) Man behöver det, iaf jag.. Har fått stort stöd ifrån familjen och det betyder allt. Vänner också så klart men familjen är ju alltid familjen. Kevins ord väger mest <3

På söndag va det meningen att jag skulle ha ett party för hushålls produkter. Men det är inställt. Fick inte ihop tillräckligt med folk och då är det ingen idé. Får ha det senare. Synd eftersom jag bestämt mig för att prova på att sälja dessa produkter men så lätt ger jag mig inte ;) Nu blir det att ta det lugnt på söndag ist och det är ju aldrig fel ;) Ska gå ner och kolla om det finns nån tvätt tid också. Men det gör det väl inte.. Svårta att få tid här men det som är bra är ju att man kan tvätta dygnet runt. Så efter sista tiden får ju vem som helst tvätta. Ja alltså vem som helst som bor här ;)

Är du nöjd nu moster???

Köttfärsbiffar och utgång ;)

Igår va jag ut och käkade med några arbetskamrater. Tyvärr inte alla men många ändå :) Jätte trevligt hade vi. Tyvärr så va min mat INTE god men man kan inte gilla allting så är det.. Men efterrätten va super god som tur va ;) Vi hade en trevlig kväll och jag fick en present. Vilka fina kollegor jag har. Dom hade samlat till mig för att jag varit sjukskriven så länge :) Fick blomster-checkar så jag ska köpa nån fin blomma :) Tusen tack till er fina människor.. När jag sagt hejdå till sällskapet så for jag hem till mamma. Vi spelade monopol och hade det trevligt.. Träffade Jessica en sväng innan jag åkte hem..

Är hemma hos min älskade jobbarkompis Carina alias Smulan ;) Här luktar det gott vill jag lova.. Vi ska snart äta och det blir köttfärsbiffar, potatis, brunsås och LINGONSYLT.. Fan det ska verkligen bli gott.. Är riktigt sugen nu.. Har druckit ett glas cider också och det verkar gå bra.. Men jag dricker sakta ;) Vill inte krypa hem sen haha.. Efter maten ska vi ner till stan och roa oss :) Ska bli super kul. Man kan inte ha mer än galet kul i Carinas sällskap ;) Vi får se vart vi hamnar..

BLOGG-PAUSE


Nu har vi käkat och jag hade inte fel, det va skit gott.. Så nu är man mätt och belåten. Tänkte jag skulle retas lite med Malin, Carinas dotter.. Hon är så grymt jobbig hahahahaha.. Nej det är hon inte.. Sååå gullig så <3 Nej.. Det får räcka för denna gång..
RSS 2.0