Kan inte du gå och köpa en fanta ;)

Hahahahahaha.. Bara Sanna och jag som vet vad jag menar med min överskrift :p Nån hemlis ska man väl ha eller? Jaha.. I måndags va vi ju till Eckerö. Hur mysigt som helst.. Kändes inte ens att man va ute på sjön.. Med andra ord så va inte båten i gungning..Skönt som bara den.. Hade som sagt jätte mysigt och Kevin va jätte nöjd.. Det vart min lilla sprit-hörna också då den ökades på med en flaska.. Eller rättare sagt flaskor ;) Det va meningen att Carina skulle komma till mig på kvällen men jag hade så otroligt ont i huvudet så jag avbokade.. Men det passade henne bra då hon själv hade tänkt fråga om vi kunde ta en annan dag :) Och i fredags kom Anders och vi åkte hem till Ingegerd för att fika.Hon fyllde år.. Sen vart det väl inte så mycket mer.. Va bara hemma och käkade Tacos och sen lite chirre och dirre :) Igår va vi ut till Sanna och hennes familj. Va till Uppsala och köpte en present till en av Kevins kompisar och då ringde Sanna.. Pratade en stund och sen tyckte hon att vi skulle komma ut och titta på film med dom.. Så det gjorde vi.. Jätte trevligt :) Mycket roligare att åka hem till nån och umgås än att sitta hemma en hel dag och vänta på nån som inte hör av sig :( Så jävla besviken på dig. Vi kom hem ganska sent men va gör väl det? Vi va lediga ju :) Idag är det söndag och det regnar ute.. Har regnat non-stop i ett dygn nu.. Om sanningen ska fram så njuter jag av vädret :) Det har vart så varmt och svettigt och man ser på gräset att det inte mår bra.. Så nu kan det regna ett tag och sen kan solen få komma tillbaka :)  Som vanligt på söndagar så är det åka hem som gäller för Anders och det har han nu gjort. Kevin sitter och tittar på tv. Tjatar på mig om att vi ska gå och lämna presenten till hans kompis. Han bor granne med oss och har idag kommit hem från semestern.. Har vart borta i över en månad.. Och under den tiden fyllde han år. Jag försöker förklara för Kevin att dom kanske vill vila lite innan man knackar på. Men det förstår inte min son :) Han är så ivrig.. Har saknat sin kompis :) Jag funderar på om Kevin och jag ska äta pizza i kväll.. Är lite halv sugen på det.. Vi får se..


Hej så länge

Har INTE glömt bort..

Va irriterad jag blir.. I söndags fyllde min vän Sanna år. Jag satte ut en bild på henne i bloggen och text där jag grattade henne osv.. Tänkte inte mer på det.. Men nu ser jag att det inte publicerades.. Har ingen aning om varför förutom att bloggen brukar fucka sig ibland.. Så nu gör jag ett nytt försök och hoppas att det funkar :)



GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN PÅ DIN FÖDELSEDAG. HOPPAS DU FÅR (FICK) EN UNDERBAR DAG. ÖNSKAR DIG ALL LYCKA MIN VÄN. ÄLSKAR DIG HJÄRTAT <3

                   

Me = Happy

I morgon åker Kevin och jag på en tur med Eckerö-linjen.. Ska bli så jäkla kul och åka iväg på nåt. Med oss har vi min vän Nettan, hennes dotter Linnéa och en tjej som heter Emma. Har inte träffat Emma nån gång med hon är säkert och go och glad :p Tar bussen vid willy´s klockan 8. Gäller att gå och lägga sig tidigt så man orkar upp ;) Sen vid 7 i morgon kväll så kommer min vän Carina hem till mig. Ska också bli jätte trevligt. Äta lite snacks och snacka skit ;) Med andra ord så kommer morgondagen att bli perfekt :) Just nu är Kevin hos Oliver och badar. Jag borde inte sitta här egentligen. Behöver dammsuga nångång.. Har dragit på det alldeles för länge nu :/ Så jäkla tråkigt att städa. Usch :( Önskar att jag kunde få slippa, men vem skulle då komma hit och fixa det? Nån som erbjuder sig? Nej det va väl det jag förstod ;) Snabbt lite om helgen då:

Fredag: Anders kom och vi åkte till Gimo för att fiska lite. Fick ingen fisk tyvärr men det va kul ändå. Åkte runt lite i Gimo.. Visade ställen man vart på som liten.. Va ju mycket i Gimo när min mormor levde.

Lördag: Åkte in till stan och köpte ett kastspö och massa tillbehör. Åkte iväg och fiskade en sväng men fick inget denna gång heller.. Åkte hem, käkade, vattnade blommor och glodde på tv.

Söndag: BORDE STÄDA

Huvudvärk AB

När ska denna huvudvärk försvinna?


Åter igen jag slarvat med att uppdaterat min blogg :/ Men det är lätt hänt att saker och ting kommer i vägen.. Mycket har hänt den senaste tiden.. Sist jag skrev nåt så väntade vi på blodsvar ang Kevins allergi.. Det visade inget på hund MEN vi ska ta ett nytt test på ackis.. Vi fick hem Ludde och allt verkade bra, men lyckan va kort :( Kevin fick röda ögon igen och Ludde är tillbaka hos Sandra och Peter. Jag är så glad över deras hjälp. Vi har bestämt att Ludde ska vara kvar där tills vi vet säkert om Kevins allergi... Förra provet visade att Kevin va allergisk mot gräs. Men nånting säger mig att Ludde har nånting med detta iaf :( På ackis ska vi äntligen få göra det gamla pricktestet som gjordes förr.... Då får jag veta säkert.. Jag hoppas så klart att Ludde kan få flytta hem snart igen.. Skrev också om att jag skulle passa Elliot och gå till 4H-gården.. Det gjorde vi och det va så mysigt.. Elliot va så snäll och han är ju så jäkla söt. Hade honom från 10-14.. Hoppas jag snart få passa honom igen =) Kevin har hunnit vara hos sin pappas kusin och dom drog iväg till Kolmården.. Kevin berättade hur mycket som helst när han kom hem. Så glad för hans skull. Kevin avgudar stunderna med pappas kusin. Dom har alltid stått nära varandra. Va har hänt mer? Jo David har fyllt 1 år <3 Stora killen.. Så kul och se deras framsteg.. Saga tex.. Hon är ju så stor och duktig.. Och vilken syster.. Oj oj oj.. Hon tar verkligen hand om sin lille bror.. Klart dom bråkar men det ingår ;) Det är sann kärlek mellan dom <3 Det har säkert en massa saker sen jag bloggade sist, men vem orkar tänka efter i denna värme? Ska till ica och köpa lite frukt..

RSS 2.0