Halloweenfest :)

Har bestämt mig för att slå ihop min inflyttningsfest till en Halloweenfest :) Kommer blir riktigt kul. Hoppas många vill komma bara så att det inte bara blir jag och Sanna hahahaha.. Fast det kan ju va rätt kul ändå ;) Nej många ska det va. Har inte haft fest på hur länge som helst ju. Har bjudit några från jobbet. Två av dom jobbar då men jag hoppas dom kan byta med nån :) Jaha va händer idag då? Kevin är på fritids till fyra, Ludde sover och jag sitter här :) Snacka om att jag är överlycklig över att ÄNTLIGEN ha internet :p Underbart *L* Tog ju BARA 26 dagar för Telia att koppla in det. Sjukt så länge man ska få vänta.. Fan jag vill verkligen blogga men det står helt still.. Vet fan inte va jag ska skriva om..


ÅTERKOMMER

Ont i halsen :(

Näsan rinner, halsen svider och huvudet dunkar. Har jobbat idag och ska snart ta och åka hem. Är ledig i helgen och det ska bli riktigt skönt. Synd bara att man mår som man gör :/ Jag hoppas jag mår bättre i morgon då jag ev ska va barnvakt. Barnen är också snoriga så jag behöver inte oroa mig för att smitta dom :) Kevin är jätte glad över att det är fredag idag. I morse sa han att det skulle bli skönt att få sova länge i två dagar nu. Men på söndag ska han till sin pappa så han måste upp tidigt :) Hans pappa fyller år på måndag så jag lär väl köpa nån present antingen idag eller i morgon. Svårt att köpa nåt till honom. Vill ju aldrig ha nåt. Men jag hittar väl på nåt.. Kevins skolfoton har kommit så Kevin ville ge pappa ett kort. Så jag ska köpa nån snygg ram till. Det kanske räcker? Va fan han köper ju aldrig nåt till mig ju hahahaha :) Skulle behöva köpa massa ramar till mig själv också. Har ju alla dagiskort och skolkort på Kevin men inga ramar.. Nån som vet nåt ställe där dom inte är så dyra?? Får väl kolla runt lite.. Nej nu är det dags att åka hem. Slutade för en halvtimme sen. Nu vill både jag och Ludde hem :)

Livet är underbart :)

Hur har jag kunnat glömma att blogga om vårt nya liv här i Uppsala? Kan det bero på att telia inte fixat mitt internet ännu? Kan det bero på att jag jobbat så mycket och lagt hela min fritid på att bara njuta av hur underbart vi har det? Det är en blandning ;) Vi har som sagt kommit på plats i vårt nya hem i vår älskade stad UPPSALA :) Allt känns så jäkla bra. Har ett jobb som jag trivs att gå till, underbara arbetskollegor, Kevin STORTRIVS i sin nya skola och på sitt nya fritids, Kevin har fått många nya vänner, vi har nära till familj och vänner :) Kan det bli bättre? Jag kan ha Ludde med mig på jobbet också och han älskar att vara med :) Han är så poppis på arbetsplatsen och han får alltid smaka nåt gott under bordet :p Är helt övertygad om att jag gjort ett mycket bra beslut ang flytten. Trivs jätte bra i vår nya lägenhet, även om den är liten och trång ;)







Älskade Kevin !!

Så va vi äntligen här. Du mår bra, jag mår bra.. Vi klarade det tillsammans.
Jag är så stolt över dig min son. Älskar dig av hela mitt hjärta <3
RSS 2.0