Hipp Hipp Hurra

Idag fyller min älskade lillasyster Sandra 20 år. Grattis syrran <3

         

Pust, suck och stön :/

Är så jäkla less på att gå hemma :( Va ju tillbaka till doktorn i fredags. Fick svar på röntgen.. Resultatet vart att jag måste göra en operation i min axel :( Det bara brast.. Kunde inte den första läkaren förstå att nåt va fel och skicka mig till röntgen? Nej då ska man gå hemma och äta massa onödiga piller och fortsätta att ha ont *arg*.. Den andra läkaren jag gick till ville inte ens undersäka mig utan tyckte att en spruta är bra för allting.. Tackade nej till den sprutan och tur va väl det. Sen när man kommer till den 3:e så får man höra DIREKT att axeln måste till röntgen.. Att det ska vara så JÄVLA svårt.. Har ingen aning om när min axel operation blir av. Det är inte akut så jag får väl vänta.. Jätte kul.. Fan va jag är på piss humör... Men man kan inte vara på topp varje dag.. Nu är jag iaf sjukskriven till den 15 maj. Och det kommer säkert bli förlängt :( Får inte använda armen i onödan och på jobbet behöver jag båda händerna/armarna.. SUCK...
Idag ska jag ner till försäkringskassan. Ludde ska vara hos Eva och Bengt :) Han trivs verkligen där. Och dom är ju så gulliga. Ska lämna honom vid elva. Efter försäkringskassan så blir det en tripp till jobbet för att lämna sjukintyg..


Nu blir det en tripp in i duschen :)

Fredag :)

Idag ska jag på återbesök hos min doktor. Som jag redan skrivit så är jag sjukskriven. Den går ut idag och jag har ingen aning om det blir förlängt eller om jag ska tillbaka till jobbet på måndag. En STOR del av mig skriker efter mitt arbete, men samtidigt är jag rädd :( Rädd att jag ska få ont igen och börja om från början. Jag hoppas att jag kan få svar idag vad som gjort mig så illa. Var till röntgen i tisdags och förhoppningsvis så ska bilderna ha kommit fram till min doktor.. Senare i kväll ska jag möta upp ett gäng från jobbet. Vi ska gå på bio :) Kära kommunen som bjuder ;) Det gillar vi.. Mera sånt tack :) Antar att vi får stå för popcorn själva hahaha.. Men va fan, man kan ju inte få allting.. Och popcorn är ju ett måste. Så jäkla gott. Filmen som vi ska se heter Hur många lingon finns det i världen.. Tror den är jätte bra :)


Ses/hörs senare
RSS 2.0