*** HELLO ***

Då va det dags att blogga lite igen då.. Är grymt sugen på att ta efter min vän Sanna och skriva 30 dagar/30 sanningar.. Men jag är ju så dålig på att komma ihåg att blogga så skulle jag klara 30 dagar?? Nja vi får väl se.. Jag förstår inte dom som orkar skriva flera inlägg per dag.. Vad får dom allt ifrån? Jag har typ aldrig nåt att skriva om hahaha.. Idag har jag iaf jobbat. Jobbar kväll i morgon och sen ledig i 2 dagar. Efter det blir det en jobbar helg.. Gillar inte att jobba helg, men ibland så måste man göra saker som är mindre roliga.. På helgerna så vill jag vara hemma med Kevin och även träffa mina vänner.. Men jag va ju ledig i helgen som var och herre gud vilken helg :) Vi börjar med fredagen.. Jag coh Kevin åkte och hälsade på hans pappa.. hade jätte trevligt där och för en gång skull så bråkade inte jag och pappan.. Känns jätte bra. Och i lördags kom Sanna och Emelie hem till mig. Vo käkade pizza och drack en massa gott ;) sen vart det utgång och vi hamnade på Etage. Kom väl hem strax efter fyra på morgonen hihihi.. Länge sen man va på krogen och MYCKET länge sen man kom hem så där sent.. Eller tidigt?? Jaha.. Och i söndags, alltså igår, va jag bara hemma.. Plockade undan efter oss party-tjejer :) När jag och brudarna va ut så va Kevin med sin morbror. Tack snälla lillebror för hjälpen <3 Jag vet inte vad jag skulle göra utan hans hjälp. Både när det gäller Kevin och Ludde. Han ställer upp i både vått och torrt. Älskade lillebror. Han betyder så jäkla mycket för oss. Det gör hela min familj men just nu känner jag för att lyfta fram min bror lite =) Det behöver han <3 Bjuder på en bild från i lördags..

                  

Borta bra men hemma bäst :)

Nu är jag äntligen hemma. Har haft det bra. Vart väldigt lugnt och skönt, men som sagt borta bra men hemma bäst :) Åkte med morgon tåget kl 7.41 och va i Uppsala 8.55. Ludde har nog längtat hem :) Han ligger och sover så skönt i soffan så. Efter skolan så kommer Kevin hem också. Gud va jag har saknat den ungen <3 Och jag vet att han har saknat mig också :p Vi har skickat sms och pratat i telefonen dom här dagarna och jag vet att Kevin har längtat tills det ska bli fredag :) Vi ska mysa jätte mycket. Många pussar och kramar blir det. Min fina underbara älskade Kevin <3 Det har gått jätte bra i skolan också och det gör mig glad. Och läxorna har han skött också. Duktiga prinsen. Och han har haft det jätte bra hos moster Gerd. Jätte snällt att han kunde vara där så jag kunde hjälpa till hemma hos moster Tessan. Nu har hon kommit hem från sjukhuset, kom hem igår kväll. Hon mår efter omständigheterna bra. Hon är ju såklart väldigt trött och har ont men hon mår bättre och bättre för varje dag. Nu håller vi tummarna att hon klarar sig hemma och inte behöver åka tillbaka till sjukan. Det har gått jätte bra och ta hand om min kusin William. Han har vart så snäll så :) Vi har gått och handlat, gått ut med hundarna, lagat mat, städat, bakat och kollat på film. Vi har haft det så mysigt så. Lite tråkigt att behöva åka hem. Träffar ju inte dom så ofta :( Det har gått jätte bra med hundarna också. Dom kom bra överens. Lite bråk har det vart men ingen fara..
Idag är det fredag och i helgen ska jag jobba :) Kevin ska ev vara med sin morbror. Annars blir det Anders. I morgon är det kalas också :) Det är Rickard som har fyllt år. Ska bli kul. Åker dit efter jobbet..

Gnesta

Just nu befinner jag mig i ett kök i Gnesta :) Är hemma hos min moster och hennes familj. Jag kom hit igår. Min moster ligger fortfarande på sjukhus och hennes man va i stort behov av min hjälp. Han har ingen som kan hjälpa honom med sonen och med hunden. Deras son har fått gått på fritids tidiga mornar och sena kvällar. Han är inte van med det och pga hans autism så har han svårt med förändringar.. Det har vart jobbiga dagar/veckor för min mosters man och William som min kusin heter. Jag kunde inte komma på ett bättre tillfälle. Nu är jag iaf här. Jag skulle ha jobbat igår men bad akut om semester och fick det. Skulle ALDRIG ha bett om semester på kort varsel om det inte va just AKUT.. Saker och ting kan inträffa. Och om jag kan hjälpa nån i min närhet så vill jag gärna göra det. Varför sitter jag och försvarar mig? Finns ingen anledning. Jag bad min chef och hon sa ja. That´s it...
I morgon ska jag och william gå på en promenad när han kommer hem från skolan. Vi får se om vi tar med oss hundarna eller om jag tar en promenad med dom innan. Svårt att hålla i 2 hundar som vill åt varsitt håll och sen en unge.. Nej tack, jag tar hundarna först haha.. När jag och William går ut så ska vi tas oss till lilla centrum och handla lite, bla glass till oss :) MUMMA på höööög nivå.. Gud va jag längtar tills i morgon ;) Ska köpa med mig en skvaller tidning också. Vissa läser skvaller tidnignar och vissa läser skvaller bloggar ;) Hahahahaha.. 

Nej nu får det bli sängen.. Måste orka upp i morgon..



Mamma saknar dig Kevin <3 Ses på fredag.. Då ska vi mysa hela dagen och hela kvällen..

Tråkiga söndag

Helgen är slut och om 2 dagar börjar Kevin i skolan igen :) Jullovet har verkligen gått jätte fort. Men dom hinner inte gå speciellt länge innan det är lov igen. Denna gång sportlov.. Kevin tycker det ska bli roligt att skolan börjar. Och det tycker jag är bra. Det är verkligen ett bra tecken ;) På sportlovet så kommer nog Kevin "bo" nere vid skridskobanan. Han fick ju skriller i julklapp och gissa om han vart glad :) Det är bra att han hittar nåt som han tycker är roligt.. Just nu sitter han och kollar på barn-kanalen. Ska lägga han i badet snart.. Ikväll blir det till att lägga sig tidigt för Kevin. Skolan börjar ju som sagt snart och då blir det tidiga mornar igen.. Och jag börjar att jobba på onsdag. Ska bli underbart. Så jobbigt att va hemma :( Min axel mår mycket bättre nu och det känns jätte skönt.

Vad har jag gjort dom senaste dagarna? Eleonor har vart här i stort sett varje dag ;) I fredags va jag och Kevin hem till Sanna och hennes barn. Hade en jätte bra dag med dom. Barnen lekte och vi vuxna pratade av oss. Åt en jätte god hemmagjord pytt i panna och Sanna hade gjort suuuuper goda chokladbollar.. Dom va verkligen skit smarriga ;) Efter flera timmars mys så kom Anders och Ludde och hämtade oss. Åkte och handlade lite på Willy´s och sen for vi hem. Eleonor och hennes son Rickard kom över :) Kevin och Rickard satt och spelade x-box 360 och jag satt och snackade skit med Eleonor och Anders. Drack te gjorde vi också.. Nu har inte Eleonor vart här på 2 dagar och jag saknar henne :( Man blir lätt van vid saker och ting :p

Nu blir det lite tv :)
RSS 2.0