!!!!!

Är fortfarande sjukskriven :( Det blev förlängt som jag redan misstänkte. Den 5/4 ska jag äntligen till röntgen och jag hoppas dom kan se vad som är fel. Sen ska jag tillbaka till doktorn den 8/4. Jag är sjukskriven tom den 8:e.. Samtidigt som jag HATAR att vara sjuk.s. så är jag rädd över vad som ska hände när jag går tillbaka till arbetet :( Rädd att allt börjar om igen och att jag får piss ont.. Saknar mitt jobb, saknar mina arbetskompisar <3 Hoppas jag snart är tillbaka.. Jobbigt att bara gå hemma.. Försöker sysselsätta mig så gått det går.. Kevin märker inte av så mycket om hur jag mår och så och det är viktigt för mig. Vill inte att han ska oroa sig.. Mammas prins <3
Fan va dålig jag har blivit på att blogga.. Jag som alltid tjatar och gnäller på Sanna.. Men hon bloggar ju nästan varje dag nu :) Så vem vet, om Sanna tjatar på mig nu så vänder det kanske för mig också ;)


Ger upp, har inget att skriva om


Ont, inte ont, ont, inte ont

Så JÄVLA piss less på min axel nu :/ Den vill verkligen inte bli bra alltså.. Har haft detta sen i fucking NOVEMBER !!!!!!!!! Och nu tycker jag att det räcker. Har blivit sjukskriven igen iaf. Och det gillar jag INTE. Har fan inte råd :( Förlorar skit mycket pengar på att vara hemma. Fast samtidigt så kan jag ju inte jobba när jag har så ont.Det blir ju bara värre då. Så jag förstår ju varför jag är sjukskriven, men jag ju ensam med Kevin. Hade vart en helt annan sak om man hade vart två :/ Men nu är det såhär iaf. Bara acceptera, bara gilla läget så att säga. Ska tillbaka till läkaren den 25:e och ev så kommer jag att bli förlängt sjukskriven då :( Jävla piss..
Ja ja.. Nu ska man inte gråta över spilld mjölk. Idag är det fredag och det innebär HELG :) Kevin älskar fredagar =) I morgon är det fotboll för hans del och det gillas. Jag hade hoppats på att han skulle välja innebandy (åter igen så är jag ju ensam och har därför inte råd med både och) eftersom han är väldigt duktig på det. Han är duktig på fotboll också, men det är speciellt med innebandy. Det säger dom i skolan och på fritids också. Gjorde även dom i Alunda. Men han valde fotbollen och det är ju ändå han som ska spela :) Jag gick inte på nåt när jag va liten och jag är jätte glad över att Kevin vill hålla på med nån sport. Det är ju hur bra som helst. Men som sagt, han borde ha valt innebandy :) Nog om det.. Jaghar haft en nattgäst :) Inte alltid man har det ;) Åsa kom hit igår och blev kvar under natten. Mysigt värre. Ska äta lite frukost och sen får vi se vad dagen erbjuder..


Ta hand om varandra <3

Klippet åter igen..

Vet inte riktigt vad som hände med det förra klippet, men här försöker jag igen..


http://svtplay.se/t/103296/svt_uppland

Klippet från ABC

Här är klippet från när jag och lillebror va med i ABC nyheterna...



http://svtplay.se/t/103285/abc

Nu får det fan vara nog

Förra veckan va jag ledig onsdag, torsdag och fredag. När helgen kom så fick jag så in i helvete ont i axeln :( Jag kämpade mig i genom både lördag och söndag. Men idag va jag tvungen att vara hemma från jobbet :( Känns piss det här. Har ju bytt medicin. På onsdag har jag ätit dom i 2 veckor och resultatet är fortfarande det samma.. Så fort jag tar det lugnt och vilar så känns det såå jäkla bra. Då är det som om jag aldrig har haft ont. Jag fattar inte vad det är jag gör på jobbet som min axel inte gillar. Ringde till vårdcentralen imorse. Dom skulle ringa upp efter lunch men det gjorde dom inte. Sen när jag ringde tillbaka så fanns det ingen läkare kvar.. Har inte dom arbetstid som vanligt? Är det nån speciell röd dag idag eller? Dom lovade iaf att höra av sig i morgon bitti. Jag behöver ju inte gå dit eftersom det inte är nån förändring. Då kan läkaren bara skriva ut nån annan medicin. Hon nämde redan en annan förra gången men ville att jag skulle prova den jag har nu först. Hoppas jag får nån dunder medicin för nu är jag riktigt less på det här. Har ju haft detta problem sen i november.. Sist jag va hos läkaren så sa hon att hon ville att jag skulle gå till sjukgymnasten 2 gånger i veckan. När jag gick dit för att boka ny tid så fick jag en tid den 25 mars. Det är ju skit långt dit ju. Jag undrar när jag får nästa. Det kommer ju inte kunna gå med 2 gånger i veckan iaf. Och läkaren sa att sjukgymnastik är A och O när man har muskelinflammation. Och jag har en KRAFTIG inflammation.. Så vi får väl se när jag blir bra igen. Ont som FAN gör det iaf.. Detta önskar jag inte ens min värsta ovän :/ Det första jag sa när jag va på vårdcentralen sist va: Hej nu är jag tillbaka, jag har fortfarande skit ont MEN jag vill INTE bli sjukskriven :( Och det vill jag fortfarande inte. Har inte råd men har jag råd med det här då? Jobba, sjuk, jobba, sjuk... Jag blir galen..

Jag älskar dig lillebror <3

Vill dela med mig utav en artikel som jag skrivit. Den publicerades idag. Den handlar om min älskade lillebror och det hemska som han fått gått i genom och som han fortfarande gör :/ Kommentera gärna på på den sidan så dom ser och kanske vill ta det högre :)




http://svtdebatt.se/2011/03/systernskolan-stal-min-brors-liv/

 

ZZZzzzz

Satan va trött jag är. Spelar ingen roll när på dygnet jag går och lägger mig. Jag är ändå helt död när jag vaknar. Sitter nu och väntar på att klockan ska ticka lite fortare. Ska ta bussen till jobbet men känner inte för att stå ute och frysa :/ Jobbar-helg för mig alltså. Jag saknar dom helgerna då jag jobbade kväll.. Då kunde man ändå göra nåt efter jobbet och man visste att det gjorde inget att det blev sent. Fick ju ändå sova dagen efter liksom. Saknar att jobba med Smulan (Carina) också.. Allt flöt på så jäkla bra när vi jobbade ihop. Men så blir det när man byter avdelning :) Det beslutet ångrar jag INTE!!! Trivs så bra där jag är nu :) Men jag tycker bestämt att Smulan kunde komma till våran avdelning ;)

Helgen då:

Jobb för mig och fotboll för Kevin.. Bara njuta på ;)

RSS 2.0