Lycklig <3

Nu är Anders saker på plats och det börjar bli riktigt fint här hemma.. Anders blir kvar i Söderfors tills på torsdag då vi inte hann bli klara med flyttstäden.. Så efter jobbet kommer han hit FÖR ALLTID <3 Jag är så otroligt lycklig.. Jag älskar honom och jag VET att vi kommer att klara allt.. Har vi klarat allt som hänt oss på dessa 7 år så finns det inga frågetecken på att vi klarar allt tillsammans. Min fina underbara Anders.. Nån annan som också längtar är självklart KEVIN :) Han är jätte glad över att Anders ska bo med oss.. Och det känns otroligt skönt. Tänk om han inte velat det eller ännu värre, tänk om Anders och Kevin inte kom överrens alls och typ "hatade" varandra.. Usch va hemskt..

Min fina vän Åsa är här och hjälper mig få ordning här hemma.. Så otroligt mycket att pilla med så jag är jätte glad över att hon kommer hit och hjälper till.. Sen har hon ju en väldigt bra smak också.. Och det är ju aldrig fel ;) Tack min fina vän <3

När allt är klart här hemma så lägger jag upp kort så ni kan titta och njuta ;) Nu ska jag stryka gardiner..

Trött???

Kan inte riktigt känna om det är trötthet eller om det är nånting annat. Är inte redo att gå och lägga mig riktigt än. Har lite saker jag behöver göra innan.. Annars blir det aldrig gjort.. Men men.. Det visar väl sig när jag lägger huvudet på kudden :)

Idag va Annica och Simone här och fikade. Så trevligt så.. Jäklar va Simone hade växt.. Kommer bli lång som attans om hon ska fortsätta så här ;) Käkade semla och drack te.. Pratade massa skit som man alltid gör när man träffar vänner.. Kevin va hos en kompis och kom hem vid 7.. Käkade mat och sen vart det en film. Ligger och sover så fint nu så <3

På torsdag åker jag och Åsa till Söderfors för att fortsätta packning och städ. Och på lördag går flyttlasset.. Ska bli så härligt att få bo med min älskade fästman. Som en riktigt familj <3 Längtar jätte mycket. Min lillebror ska hjälpa till och det är vi jätte tacksamma för <3 Har så fina syskon.. Älskar dom otroligt mycket.. Kevin ska till sin kontaktfamilj på fredag och när han kommer hem på söndag så bor Anders här :)

I morgon ska jag fortsätta plocka i ordning här hemma.. Mycket som ska fixas.. Anders måste ju få plats med sina saker ;) Kommer bli kanon.. Får se hur länge vi blir kvar i denna lägenhet. Dom ska ju göra en stor stamrenovering nästa vår och då går hyran upp till 8500.. Har 5062 nu.. Jätte stor skillnad. Vi kommer inte att bo kvar då iaf.. Lite väl lyxigt att bo i en hyreslägenhet för 8500 tycker vi.. Får se om vi skaffar hus eller om det blir en annan lägenhet. Tror nog på hus eftersom det är det vi ändå ska ha sen.. Bara onödigt att skaffa ännu en lägenhet om vi ska ha hus..

Nån som är sugen på att ha ljusparty??? Hör av er till mig isf.. Säljer för partylite :)

EN VECKA KVAR :)

Shit va tiden går fort.. Om en vecka blir jag sambo med Anders <3 Efter över sex år tillsammans.. Känns helt underbart :) Kan inte vara lyckligare. Och Kevin är också jätte glad över att Anders flyttar hit. Min älskade fina familj <3 Gud va jag älskar er. Det är vi mot världen. Ni kommer ALLTID på första plats <3

Om drygt en timme kommer Anders och Åsa hit för att hämta oss. Sen drar vi iväg till Söderfors för att hjälpa Anders med det sista. Är så glad att Åsa erbjöd sig att hjälpa till <3 Alla borde ha en 50 plussare vid namn Åsa Sjöblom i sitt liv ;) Underbara vän <3 Kevin är ute och leker med sina kompisar. Sa att han skulle hålla sig på gården. Tänker inte springa runt och leta efter honom när vi ska åka.. Hänt alldeles för många gånger.. Inte kul alls..

Haha Ludde ligger helt utslagen i soffan ;) Gizmo har lekt med honom i stort sätt hela dagen haha.. Stackars Ludde ibland.. Inte lätt att vara gammal helt plötsligt ;) Men dom har riktigt kul ihop också. Man märker på Ludde att han tycker om sin lilla kompis <3 Nåt som är riktigt gulligt är att Gizmo ligger också i soffan och sover.. Typ PÅ Ludde hahaha.. Sötnosar ;)

Idag är det en mycket speciell dag.. Nämligen min bästa väns bröllopsdag :) Och även hennes underbaa dotters dopdag... Sanna och Daniel.. Jag är så glad för eran skull mina vänner.. Ni är såå menade för varandra.. Och era barn är bara för underbara <3 Och älskade lilla (stora) Saga.. Grattis på din dopdag gumman..


                   
                             

Mitt första ljusparty

Jaha då har man haft sitt första ljusparty :) Jätte trevligt och det gick jätte bra. Madde höll i partyt. Va intressant att sitta och lyssna och fick tips och råd. Hoppas det kommer att gå bra för mig. Hoppas att så många som möjligt vill boka ett party :) Så vill du eller känner du nån som vill ha ett party, så säg till :) Kommer gärna och visar våra underbara produkter och låter er få lukta på ljuvliga dofter..

Helgen kom och den försvann.. Anders åkte hem idag för att sätta i gång med packning.. Han flytter hit om 2 helger.. Känns underbart.. Men det känns lite konstigt också haha.. Är ju så van vid att vi bara träffas på helgerna.. I stort sätt varje helg i sex och ett halvt år.. Och nu blir det på heltid.. Spännande <3 Kevin kom hem från sin kontaktfamilj idag. Hade haft det bra. Hade bla vart på fyrishov och badat. Men som det är för oss alla så känner öven Kevin att det är borta bra men hemma bäst. Hundarna va galet glada över att ha Kevin hemma igen..

Nya vecka. Denna vecka ska hag göra klart här hemma. Håller på och plockar och donar. Behöver ju göra plats för Anders saker :) I morgon ska jag göra klart alla garderober. Sen ska jag ta itu med förrådet. Sen får vi se vad mer som händer. Tänkte jag skulle sätta igång ordentligt med träningen igen. Har varit alldeles för lat för att gå till gymmet bla.. Måste skärpa till mig. Har stått still i vikt i evigheter nu och jag vill NER.. Ska ta en lång promenad med Ludde i morgon. Gizmo orkar inte gå så långt ännu så han får va hemma med Kevin <3

Sitter och småtittar på spårlöst. Jätte bra program men så sorgligt :( Gråter varje gång haha.. Är så otroligt känslig. Jag blir så glad när jag ser hur dom får träffa sina biologiska föräldrar. Önskar att det nån gång kunde vara jag som fick träffa min pappa :/ Men jag vet att den dagen aldrig kommer att komma.. Så tråkigt..

Nej nu ska jag slå en pling till Åsa <3

Haha

Skogshuggar-Arne gick till doktorn för att han hade ont i sin snopp. Väl inne på doktorsmottagningen, efter sedvanlig undersökning av den delikata delen av Arnes kropp, bad doktorn Arne berätta hur han levde sitt liv. Den bastante skogshuggaren harklade sig och sa:

- Jag vaknar tidigt på morgonen, och precis som så många andra män har jag ett kroniskt morgonstånd. För att få bukt med detta brukar... jag lägga frugan till rätta och väcka henne med ett morgonknull. Efter en rejäl frukost är det dags att gå ut i skogen, men innan jag hinner ut brukar frugan komma smygande och vilja ha ytterligare ett skott i råttan, och det kan jag sällan tacka nej till.

Efter en vända i skogen är det dags för förmiddagskaffe, men istället för en slät kopp brukar jag släta över frugan istället. Efter det bär det ut i skogen och hugga fler träd, och när det sedan dags för lunch är jag sugen på både det ena och det andra. In genom dörren, fram till frun och pang, sen är träningen för barntillverkning i full gång. Efter lunchen är det dags att vila middag ett par minuter, problemet är bara att när jag och frugan väl hamnar i sängen, så är inte sova det första vi tänker på.

Innan eftermiddagsfikat hugger jag träd så att det ryker, men i och med att jag inte träffar en enda människa innan under dagen så är frun en fröjd för ögonen när jag kommer hem och fikar. För att visa min uppskattning brukar jag älska med henne på köksbänken efter fikat. Under den sena eftermiddagen samlar jag ihop alla träden jag fällt, och sedan bär det av hemåt för att äta middag.

När jag kommer hem hinner jag sällan mer än in genom dörren förrän frugan kommer fram och sliter av mig kläderna och börjar rida mig på hallmattan. Hon har varit lika ensam som jag under dagen, så det är inte konstigt att hon blir glad när jag kommer hem. Efter avnjuten middag sätter jag mig framför TV:n och ser på nyheterna och sporten. Frun vet bättre än att störa mig då, så hon nöjer sig med att suga lite.

Efter sporten är det dags att gå till sängs, och som jag sa har vi svårt att hålla oss i styr när vi hamnar i sängen, så det brukar bli både ett och två sköna ligg innan vi somnar. Ja, och sådär fortsätter det dag ut och dag in, vecka efter vecka, för det händer inte så mycket i skogen.

Doktorn tittar på Arne med uppspärrade ögon och utbrister till sist:

- Och du undrar alltså varför du har ont i snoppen!?

- Ja... Svarar Arne lite osäkert, men utbrister sedan glatt:

- Men jag har en teori, kan det vara allt det där runkandet i skogen?

Då va det dags igen då :)

Nämen Heeeej..

Kommer ni ihåg mig? Haha.. Så jäkla dålig på att uppdatera min blogg men men.. Så är det ibland.. Eller alltid ;) Sitter här i min soffa och är hur mätt som helst. Idag vart det pannkakor och sonen vart hur lycklig som helst.. Älskar verkligen pannkakor.. Men det gör väl i stort sätt alla barn? Och vuxna för den delen med :) Det finns mycket inom mat som är gott men just pannkakor är nog en av mina favoriter.. Idag vart det med bara sylt. Hade ingen grädde hemma.. Orkade inte gå till affären bara för det ;) Ja jag vet, jag är lat :) Men det är ändå inte nyttigt med grädde :)

I morgon är det fredag och Kevin åker bort över helgen. Först ska han på skoldisco (shit va stor han är nu) och sen åker han :) Kommer hem på söndag.. Själv ska jag spendera min helg med min älskade fästman.. Som flyttar till Uppsala snart :) Yes yes yes.. Längtar som bara den.. Har väntat i över 6 år på detta och nu ska det äntligen bli av. Flyttlasset går den 26:e Februari.. Snart snart snart..! Tänk.. snart kommer jag få både somna och vakna med min fästman vid min sida.. KÄRLEK <3

Denna vecka har gått hur fort som helst. I tisdags hade Kevin friluftsdag i skolan. Kevin valde att åka skridskor.. Han hade haft en bra dag men va väldigt trött när han kom hem :) Jobbigt att vara ute i friska luften haha.. Tycker det är bra att dom är ute och rör på sig.. Fler sånna dagar tack :) 

Sitter och funderar på vad vi ska hitta på i sommar :) Detta år så SKA vi göra nåt kul.. Men VAD vet jag inte.. Jag skulle vilja hyra en stuga nånstans.. Fatta va mysigt.. Fiska, bada, sola och bara ha det skönt hela familjen.. Det röstar jag på iaf.. Får väl se vad det blir.. Det är ju ett tag kvar till sommaren :) Första ska det ju bli vår och det längtar jag till.. För den 25:e April åker jag till ENGLAND.. Kommer bli sååå kul.. Har länge velat åka dit och nu ska det äntligen bli av.. Jag åker med min moster och hennes familj. Och när jag är där så ska jag passa på och hälsa på vännerna som vi lärde känna i Egypten <3 Ska bli kul.. Synd att Kevin inte kan följa med.. Får inte ledigt från skolan.. Men ev kommer två av dom till Sverige i sommar och då är Kevin hemma :D

Nej nu blir det en cigg med Linnea och sen lägger jag mig i soffan och glor på film.. Har inte mått så bra idag.. Känt mig trött och illamående.. Inte nån magsjuka utan mer pga min mage.. Tål inte att äta vad som helst.. Måste skärpa mig med maten.. Äter för sällan.. Svårt när man inte har nån hungerkänsla :/ 

LJUSPARTY PÅ SÖNDAG.. KOMMA????
RSS 2.0