PRESSA PRESSA

Ska ut och lägga mig på balkongen tänkte jag.. Vill så gärna ha färg på mina ben :/ Men det lär ju inte hända.. Fattar inte varför det ska vara så svårt ?!?

Ja ja.. Skit i bloggen.. Här ska PRESSAS :D

Åhh va jag älskar livet :)

Ibland iaf :p det finns väl alltid dåliga dagar d¨å man tycker allt är skit.. Men inte idag :) Kevin och Anders sitter och spelar lite tv-spel och jag sitter här och njuter av att ha SPOTIFY :) Stavas det så? Säkert inte.. men va fan gör det om 100 år :p Spelar ALL musik.. så jäkla bra.. Va jag än har sökt på så finns det.. Sjukt bra ju..  Snart ska vi ut och spela badminton och dona med såpbubblor :)

Nej pallar inte mer.. ska njuta av LIVET :)

Välkommen till världen <3

Min älskade vän Sanna har blivit två barns mamma :) Lille David är äntligen här.. Jag vart så lycklig när Sanna frågade om jag ville komma upp på BB och hälsa på :) Klart jag åkte dit :p Och gud så fin han är.. Helt underbar.. Jätte lik SAGA <3 Grattis SANNA och DANIEL till er underbara son <3 Och Grattis älskade lilla SAGA som blivit storasyster <3
--------------------------------------------------------------------------

Grattis säger jag också till min kusin LINA som fyller år idag :)

Helgen är över

Jaha då va helgen slut då.. Min jobbar-helg.. Nu jobbar jag kväll i morgon och ledig på tisdag.. Sen kväll onsdag, torsdag och fredag.. Efter det så är jag ledig i TRE dagar :) Ska bli riktigt härligt :) Har haft det jätte trevligt idag /kväll.. Hade besök av Bjarne och hans tjej Jaana. Vi grillade, fikade, snacka lite skit och spelade spel.. Har inte skrattat så mycket på länge.. Bjarne är inte klok ha ha ha..
Igår va vi ut till Sanna och hennes familj <3 Där fick vi jordgubbspaj.. MUMMA :D som sagt, Sanna är duktig på att baka :) Åt middag på donken innan vi for hem till Alunda.. Och det va lika gott som vanligt :p I morgon har jag tänkt sätta i gång med träningen igen. Har varit dåligt med träning nu när jag varit sjuk. Men nu är det dags igen :) Nej fy fan jag är så trött nu så det blir sängen...

Natti natti

I´M BACK :)

Så underbart skönt.. Har vart hemma och legat sjuk i två veckor.. Men nu är jag på jobbet igen :) Känns jätte bra.. Och snart är det semester också :p Om 29 dagar  (kl 20.45) går jag på 4 veckors ledighet  :D UNDERBART !!! Igår va det midsommar afton då.. Vi tog det lugnt och va bara hemma. Hade det mysigt tillsammans. Idag jobbar jag som sagt.. Och efter jobbet ska vi ut till Sanna och hennes familj <3 Hoppas Saga vill prata med mig idag :p Sanna skulle baka paj.. Mmm säger jag bara :) .. Så duktig på att baka.. Laga mat också men då blir det oftast liiiiite för starkt.. Eller är jag känslig? Nej det tror jag inte. Det är nog Sanna som kryddar *asg* Nej nu är rasten slut..

Hej så länge

Vad vet du om mig och min son?

Fick en kommentar ang mitt förra inlägg.. Jag skrev att jag hade det jobbigt med Kevin just nu.. Och att jag inte kan förstå varför han blivit så arg, tjurig och otrevlig.. Känner inte igen honom..  Personen som inte vågar berätta vem hon/han är skrev att min son känner sig övergiven för att jag jobbar kvällar.. Därför agerar han utåt.. VAD VET DU OM DET? Har min son berättat det för dig eller?? Innan jag ens fick det här jobbet så va det så här till och från. Så jag tror knappast att det har nåt med det att göra.. Jag känner min son. Om han hade "problem" med att jag jobbade kväll så skulle han säga nåt om det. Det är ju inte så att jag övergiver honom för att jag åker till jobbet och tjänar pengar så jag kan försörja honom... Vad ska jag göra då? Säga upp mig och gå på soc? Det finns barn som har det mycket värre än Kevin och klarar det bra.. Det vore en sak om jag aldrig träffade Kevin.. Om det va nya barnvakter varje kväll.. Men så är det INTE.  För det mesta är han hemma med sin styvpappa och det funkar hur bra som helst.. Och jag jobbar bara 65%... Varför ska jag sitta och försvara mig? Behövs verkligen inte.. Om du har nåt att säga eller nån kommentar som du bara MÅSTE slänga ur dig så STÅ FÖR DEN DU ÄR.. Jag hoppas verkligen inte att vi känner varandra.. Du vet inte ett SKIT om varken mig eller min son och hans känslor...

FUCK OFF

Så JÄVLA less, men jag älskar dig ändå <3

Jag vet inte va det är.. Men varje dag som Kevin vart i skolan så har han vart dum mot någon :( Ena dagen kallar han nån för tjockis, andra dagen är han störig och uppkäftig mot fröken.. Jag fattar inte.. Vi pratar om det här VARJE JÄVLA DAG.. Och inget verkar "gå in".. När han hade retat en kille för tjockis så pratade dom först i skolan och sen gjorde vi det här hemma. Pratade jätte mycket om det och jag förklarade att pojken hade blivit jätte ledsen.. Kevin verkade ha förstått och lovade att han inte skulle säga så igen.. Morgonen efter så sa jag: Kom ihåg nu Kevin att vara snäll och lyssna på fröken.. Inte reta nån... Det första han hade gjort när han kom till skolan va att säga: Godmorgon tjockis till killen han retat.. Jag blir så jävla ledsen.. Va fan ska jag göra eller säga till Kevin för att han ska förstå att det är allvar? Har provat det mesta.. Men INGET verkar funka.. Han är tjurig, störig och har en jävligt dålig attityd mot både barn och lärare.. Barnen i klassen blir irriterade på Kevin VARJE DAG.. Och det förstår jag.. Jag skulle inte vilja att mina jobbarkompisar gick runt och va otrevliga mot mig varje dag.. När jag måste säga till Kevin så räcker det inte med en, två eller tre gånger.. Måste verkligen bli arg och höjja rösten och efter 20 gånger bryr han sig att lyssna.. Jag vill inte vara arg på min son. Jag vill inte att han ska vara dum mot någon. Jag vill att hans kompisar ska vilja leka med honom och inte bli rädd eller va arg på honom pga hur han beter sig :( Orkar fan inte.. Jag får i stort sätt säga till honom om nånting varje dag. Och när jag pratar med någon om detta så har dom jätte svårt att förstå eftersom han är så snäll och trevlig när dom möter honom. Ibland känns det som om jag inte blir tagen på allvar eller blir trodd.. Att dom tror att jag överdriver.. Men det gör jag inte !!! Söta gulliga Kevin kan vara jätte hemsk.. Gör så ont i mitt hjärta att behöva säga så men det är ju sant.. När han har tex vart snäll och duktig i skolan (vilken inte händer ofta) så kan han va det i typ tre fyra dagar.. Och jag berömmer honom jätte mycket. Sen vänder det och han blir dum igen.. Och då är det som om han tänker: Nu har jag vart snäll i några dagar och mamma har gett mig beröm så nu kan jag vara dum igen.. Så jäkla jobbigt.. Jag älskar dig Kevin vad som än händer, men jag vet inte hur jag ska få dig att förstå...

Vill ha "tillbaka" gamla Kevin *snyft*

Dagen börjar dåligt :(

Har jobbat fem kvällar i rad nu och har verkligen längtat tills helgen ska ta slut så jag får njuta av TRE lediga dagar.. Men med min vanliga otur så börjar jag bli sjuk.. Näsan rinner och svider.. Nyser som bara den. Har en jätte jobbig halsbränna och har ont i halsen :/ Dumma dumma dumma !!!! På ett sätt är det ju bra att vara sjuk när man ändå är ledig.. Då förlorar man ju ingen pengar.. Men det är INTE kul *ARG* Solen skiner så skönt ute, underbart..  Jag vet en annan sol som sken upp i morse :) Min älskade son KEVIN <3 Han blev så glad när han fick veta att jag va ledig idag. Då innebär det att han inte behöver gå till dagmamman utan kan gosa med mig :) Mammas älskling <3 Snart har Kevin SOMMARLOV :D Ska bli skönt. Speciellt när jag har 4 veckor semester :p  Mycket som står på sommar schemat i år :) Fotbollsskola, simskola, fiskeresa *usch*, Gröna Lund, Kålmården, kryssning och massa annat.. Och självklart en massa MYS OCH KÄRLEK <3 Gud va jag längtar.. Vill att veckorna ska springa iväg nu :) Men samtidigt vill jag att dom går sakta.. Om dom springer iväg så innebär det att vintern kommer snabbare :/ Fy fy fy.. HATAR vintern och kylan.. Men varför tänka på det nu? Sommarn är här och det är dags att njuta :)

Nej nu ska jag snyta mig :/

3:e Juni 2009

Oj oj oj va tiden rullar iväg :) Redan Juni månad.. Längtar som bara den tills jag får gå på semester :) Ska bli så härligt.. Göra massa kul med Kevin.. Kanske en lite tripp till GOTLAND *blink, blink till ANNA med familj* Han ska gå på simskola i början av sommarlovet. Men inte när semester är.. Hoppas han lär sig simma, annars får han gå nästa år igen.. Svårare än så är det inte.. Jag kommer inte ihåg när jag lärde mig simma.. Gick iaf inte i simskola.. Tycker det är bra att det finns :) På söndag har Kevin fotbolls matcher igen.. Tre stycken som vanligt.. Denna gång är det på hemma-plan :) VI SKA VINNA, VI SKA TA DOM, VI SKA GÖRA ROTMOS AV DOM HA HA HA HA HA HA :p Mamma och Daniel skulle ev komma och titta och hejja.. Men vi får göra det tyst.. Om Kevin hör blir han galen *s*... Han skäms säger han ;)
Sitter på jobbet och har rast. Slutar halv tio i kväll.. Är jätte trött.. Så här trött har jag inte vart på jätte länge :/ Vet inte va det kan vara.. Ska jobba fem kvällar i rad nu *blä*. Men det är ändå skönt att det är kväll och inte dag.. Orka gå upp kl fem så där många dagar i rad :p Nej om jag ska ta och ringa och kolla hur det är med Kevin innan rasten är slut :)

Anna!!!

Jag anade att det va du :p

?????

Fick en kommentar i förra inlägget.. Att jag hade världens finaste son och att personen längtade efter honom... Men vem är du???? Vore kul och veta :)

RSS 2.0