Älskade Ludde

Vår älskade bebis Ludde har kommit hem. Han har ju bott hos Peter och Sandra jätte länge.. Anledningen till det är för att vi misstänkte att Kevin va allergisk. Vet fortfarande itne om han är det, vi ska ta prov i september.. Då blir det ett pricktest på ackis.. Vi va tvungna att ta hem Ludde för dom kunde inte ha honom längre.. Jag är jätte tacksam för att dom har tagit honom så här länge. Trodde inte det skulle va så svårt att få en tid på ackis..  Men tydligen måste en remiss från vår husläkare skickas och sen har det vart sommar och folk har haft semester och ja.. Så ligger det till med det.. Vi är iaf jätte glada över att Ludde har kommit hem. Jaha då har man gått och blivit sjuk då :( Va hemma från jobbet igår och öven idag. I morgon är jag ledig så jag hoppas jag kan gå tillbaka till jobbet på onsdag.. Är förkyld, ont i kroppen och har feber till och från.. Inte så hög feber som tur är.. Men jag känner i hela kroppen att jag inte är okej..

Nu ska jag ut med Ludde sen blir det soffan ihop med täcke och kudde och Ludde ;)

Ett STORT grattis i efterskott

Den 29 Juni fyllde min mamma 50 år :) Och den 3 Juli hade hon fest. Hade jätte trevligt och mamma va så nöjd och glad för allting.. Grattis mamma på din födelsedag.. Dumt av mig att glömma att skriva om dig i min blogg men som tur va så kom jag både på din födelsedag och på din fest ;)


                   

Dag i stället för kväll

Jo men visst sörrö ;).. Har nästan precis kommit hem. Skulle egentligen jobba i kväll men det fattades personal på dagen så då hoppade jag in :) Det va ganska lungt idag och det tackar man för.. Nu är jag ledig i morgon och sen jobbar jag dag hela helgen.. Enda sen jag började jobba nästan bara kvällar så gillar jag inte att jobba dag längre.. Så jobbigt och drygt att gå upp så där tidigt.. Speciellt på helgerna. Inte speciellt kul och se både Anders och Kevin ligga och sova så skönt när en annan ska iväg till jobbet.. Och snart är vintern här. Då känns allt ännu jobbigare. Kallt, snöstorm, förseningar.. Skönt att man bor i Uppsala när snön kommer :) Inte lika jobbigt som att bo här ute.. Ja ja nog om det :) Kevin är fortfarande på fritids och kommer hem klockan fem. Min lillebror va så gullig så han kom hit igår kväll, sov över här och gick och lämnade Kevin på fritids kvart över sex i morse :) Sen gick han hem hit en liten stund och väntade in sin buss. Så tacksam för hjälpen. Brukar ofta undra om min familj och mina vänner verkligen förstår hur mycket deras hjälp betyder för mig?!? Jag skulle inte kunna jobba om det inte va för dom. Är så otroligt tacksam för all hjälp jag får och har fått.. Sen finns det ju dom som har haft all möjlighet i världen att kunna hjälpa mig som INTE har gjort det.. Dom har inte kunnat erbjuda sig en enda gång och alltid sagt nej när jag frågat.. Men tyvärr så är det ju vid svårta tider som man ser vem som är ens vän och inte.. Jätte tråkigt men så är det.. Men det orkar jag inte gå in på så mycket.. Blir bara ledsen och besviken..

Nej nu ska jag göra lite mat så vi kan äta när Kevin kommer <3

Tre år, jobbarkväll, oro och så lite tango ;)

Tre år:

Igår va det 3 år sen som jag slutade röka. Stort grattis till mig :) Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Trodde aldrig att jag skulle klara av att sluta. Synd bara att man fortfarande är röksugen VARJE DAG :( Jätte jobbigt, men för varje dag som jag klarar av att inte ta en cigg gör mig stolt och glad. Jag kommer ihåg när jag rökte min sista cigg. Rökte tills det inte fanns nånting kvar på ciggen och ändå så fortsatte jag att röka hahaha.. Ville inte slänga den ;) Men nu sitter jag här tre år senare och njuter av mitt rökfria liv :D

Jobbarkväll:

Det va jobb igår igen. Det gick bra men jag va jäkligt trött. Hade inte sovit så bra på natten och hade huvudvärk (igen). Det va rätt lugnt igår. Finns ju dagar då allt är upp och ner på avdelningen. Och då är det inte roligt att jobba :/ När jag slutade så hade det äntligen slutat regna också. Fan det bara öste ner hela sendagen/kvällen..

Oro:

Igår va jag till Nettan. Hon bjöd på lunch och vid tolv gick vi och kollade på min nya lägenhet. Spännande så tusan. Hade ju inte sett den tidigare. Den va helt okej men jag kommer att få göra om en massa. Måla i alla rum tex. Men det går ju fort och smidigt. Tyvärr så får jag det ju inte genom Uppsalahem. Det är renoverings stopp.. Dom ska nämligen göra en stor stamrenovering och tills dess är det stopp. Jätte synd för allt i min lägenhet är från 1985. Då hade jag fått bytta ALLT. Men man kan inte få allting ;) Iaf så stod jag där och pratade med paret som bodde där nu. Dom berättade att det vart en familj där före mig och tittat. Och dom hade också skrivit kontrakt på den. Jag vart skit nojjig och Nettan tyckte att jag skulle ringa Uppsalahem och kolla så det inte blir nåt strul. Pratade med en i kundtjänst och va hon kunde se så stämde det som tanten berättat. HUr fan kan det bli så? HUr kan dom skriva kontrakt med två olika familjer? Helt sjukt för fan.. Hon kunde inte förklara hur detta hade kunnat hända, men sa att nån chef skulle ringa mig senast klockan 3 och förklara bättre. Hon kunde även se att den andra familjen stod före mig i kön också.. Snacka om att jag blev orolig.. så glad som jag vart för denna lägenhet. Jag som sagt upp min lägenhet, sagt upp skola och fritids, sökt nytt, börjat packa.. Iaf så ringde dom halv sex och sa att jag inte behövde oroa mig. Det stämde att familjen skrivit kontrakt före mig men dom hade dragit sig ur och då gick turen till mig. Fy fan vilken lättnad. Vet itne vad jag hade gjort om jag inte fick den. Då hade dom fort som fan fått skaffa en annan till mig. Hade inte gett mig.. Men nu slutade det ju gått som tur va..

Tango:

Inte dansar jag tango heller :p

Sjuk, frisk, sjuk,frisk

Gud va jag önskar att jag kunde förstå varför Kevin blir så lätt sjuk :( Helgen har vart bra, men idag fick han feber och har ont i halsen. Han har varit jätte hängig hela dagen och sovit i flera omgånger. Kevin sover aldrig på dagen annars.. Och precis som jag när jag är sjuk så är han MAMMIG. Det är så jobbigt när man är ensam med sitt barn.. Det är alltid jag som tar ut VAB, det är alltid jag som måste ta itu med alla MÅSTEN.. Missförstå mig inte nu gott folk.. Jag skulle gå genom eld för Kevin.. Finns inget som jag inte skulle göra för hans skull, men det är jobbigt tex på jobbet. Speciellt när Kevin blir sjuk så lätt/ofta.. Tycker det är skit jobbigt och ringa och säga: Hej det är Maria, jag kan inte komma i morgon för Kevin är sjuk.. Jag vet att vissa tänker: jaha va är det för fel denna gång då.. Skit jobbigt.. Flesta gångerna är det ju magen som spökar.. Pga allt som hänt/händer i hans skola.. Det ska verkligen bli skönt att komma till Uppsala :) Allt kommer att lösa sig för oss och det är jag HELT säker på.. Jag längtar jätte mycket tills flytten bär av. Den 16/9 ska jag på möte i den nya skolan. Känns jätte spännande.. Kevins nya fröken verkar jätte trevlig..


Nej nu ska jag lägga mig. Har ont i huvudet (som vanligt) och sov dåligt natten som va..

Lite blandat :)

Som jag skrev i förra inlägget (ja jag vet att jag är dålig på att uppdatera min blogg) så åkte vi till min moster Tessan och hennes familj i lördags. Vi har haft det jätte bra där förutom mina hundra elva myggbett.. Min ena fot ser hemsk ut :( Dom bodde iaf jätte fint. Har aldrig skrattat så mycket som jag gjort denna vecka.. Min moster har en kompis som heter Carro.. Den tjejen är det drag i ;) Herre gud hahaha.. I torsdags va vi på bio och såg bröderna Karlsson.. Fan va rolig den va.. Skulle jag lätt kunna se igen.. Kanske inte på bio men när den kommer ut på DVD. Kändes lite tråkigt att vi va tvugna att åka hem igår. Hade gärna varit var en vecka till =) Dom skulle också till Uppsala igår så jag och Kevin fick åka bil. Vi va hem till min andra moster Gerd och fikade.. Moster Gerd ÄLSKAR att läsa min blogg och inom kort ska jag skriva ett helt inlägg bara till henne ;) Efter fikat tog jag och Kevin bussen hem till Alunda.. Gick och la mig rätt tidigt då jag skulle upp och jobba idag.. Fan va jobbigt det va att gå upp tidigt.. Har ju inte behövt det på evigheter.. Men samma sak gäller i morgon.. Jobbar med Smulan (Carina). Vi jobbar bra ihop. Det går lagom fort och vi skrattar mycket :) Hon är verkligen en jätte fin person.. Och jag tror nog att hon gillar mig också ;) Jaha.. Ska jag berätta min stora hemlighet nu då? Hm...? Okej då =)


                         ÄNTLIGEN HAR VI FÅTT EN LÄGENHET I UPPSALA =)

Åh det känns så jävla bra.. Va och skrev på kontraktet igår på Uppsalahem. Har kontaktat den nya skolan som Kevin ska gå i och dom verkar så bra. Han börjar där den 4:e oktober.. Fan va härligt att han ska sluta i denna skit skola.. Och han vart helt överlycklig.. Vi kommer att flytta till Salabacke.. Jätte fint område och det finns jätte många barn som bor runt omkring.. Kevin kommer att få så många kompisar.. Och nu kommer det bli lättare för mig att jobba. Kommer att kunna få mer hjälp att passa Kevin <3 Nej fy fan va lycklig jag är.. VI ÄR VERKLIGEN VÄRDA DETTA.. SÅ SKÖNT !!!


Älskade Kevin !!!

Det finns inget jag inte skulle göra för dig. Allt detta jobb, alla möten och all tid jag lagt ner för att du ska få det bästa är värt varenda sekund. Skulle gå genom eld för dig min prins. Det är DU och JAG mot världen.. Mamma älskar dig och du gör mig så stolt varje dag.. <3

Sååå jävla glad :)

Tyvärr så vill jag inte riktigt gå ut med varför jag är så glad idag, men snart mina vänner.. Snart ska hela världen få veta ;) Va har hänt idag då? Kevin har vart och klippt sig och han vart jätte fin. Han är alltid fin :) Åsa kom hit va umgicks med oss. Vi fikade och käkade mat ihop. Så trevligt så :) Gillar när hon kommer. Men jag håller med henne om att nu är det faktiskt min (eller rättare sagt min och Kevins) tur att komma till henne.. Men palla gå hem sen då hahahahaha.. Inte lätt att vara lat.. Hade en telefondate med min vän Sanna.. satt och snackade om tattos :) Vi ska ju göra en kompis-grej och nu har vi äntligen bestämt oss för vad det blir.. Men det är hemligt än så länge ;) Jäklar vilka hemlisar jag har.. Kul för mig, tråkigt för dig :p Men det är bara att hålla ut ;) Nu är det 2 veckor kvar tills Kevin börjar i skolan. Jag hoppas och ber om att det ska gå bättre för honom nu. Han ska ju inte ha samma fröken lika ofta utan nu har dom olika fröknar i olika ämnen.. Det är ju bra men jag vill inte att Kevin ska ha henne alls.. Nu när Kevin börjar i skolan så är det dags för alla möten igen.. Vi har ju efter TRE år inte lyckats komma fram till nåt vettigt.. Och dom ska ju inte tro att allt är bra bara för att han fått nya fröknar.. ALDRIG !!! I morgon ska jag jobba och sen på lördag åker vi till moster Tessan och hennes familj. Dom har ju sålt sitt hus och köpt ett nytt.. Så nu är vi nyfikna jag och Kevin på hur dom har det i nya huset :) Så bli skönt att komma hemifrån lite.. Träffa min kusin William :) Hoppas det blir fint väder så han och Kevin kan bada..

Nej nu blir det ett samtal till Åsa och sen sängen..

Hjälp !!!!!!!!!

Vilken färg tycker DU är snyggast??


                    
                 
                  
                 
                   



RSS 2.0