Härliga Måndag

Har precis tränat lite med min tränings skiva. Gick väl så där.. Så jäkla svårt.. Tror jag håller mig till långpromenader ist :) Händer idag då? Kevin håller på och spelar med sitt nya spel som han fick igår. Ludde tittar på ;) Och här sitter jag och lyssnar på musik.. Japp jag har spotify på ;) Nettan va här tidigare men har nu åkt och jobbat. I morgon ska jag på date med Sanna och barnen :) Ska bli tok mysigt. Ska se om jag hittar nåt till David som fyllt 2 år.. Nån bil eller lastbil kanske.. Sånt gillar han.. Tror jag iaf =) Får se om vi går ner till svandammen eller stadsparken. Är det fint väder så kan ju ungarna springa i duscharna där.. Får se vad det blir.. Hoppas det inte blir föööör varmt bara.. Fan nu klagar jag igen :/

Nej jag lägger in lite bilder ist.. Har inte nåt att skriva om ;)

                    
                            
                    
                    
                    
                    
                     
                     
                    

Hej igen :)

Kände för ett litet inlägg till :) Inte vanligt när det gäller mig, men här kommer det iaf =) Sitter och lyssnar på musik. Har spotify på. Fick premium utav Telia pga problem med mitt bredband och gratis tackar man ju inte nej till. Gratis är gott brukar min vän Sanna säga ;) Men jag har lite problem att få det att funka i mobilen. Vet inte hur jag ska göra. Kan logga in och allt men när jag ska spela en låt så blir det ett bildspel av alla låtar jag har på min lista.. Skumt.. Men när jag har min date med Sanna i veckan så får hon hjälpa mig :) Hon brukar kunna sånt där.. Så duktig min vän.

Nu har Anders åkt hem. Hjälpte Kevin att fixa med det nya spelet först, så nu sitter Kevin klistrad :) Då vet man vart han är iaf.. Ludde ligger och sover. Vet inte om han är ovanligt trött eller om det är värmen. Han verkar inte dålig iaf. Ska ha lite extra koll på honom. När vi va hos moster i Gnesta så bråkade Ludde och hennes hund med varandra. Ludde fick sig ett litet sår men det ser jätte fint ut nu. Jag vart livrädd först pga att det blödde, men som sagt så ser det bra ut. SKÖNT.. Dom leker bra ihop men ibland så blir det fel.. Två hanar dessutom också.. Men har man koll så funkar allting.. Det va skönt att komma bort lite.. Speciellt nu när jag är sjukskriven och Kevin har sommarlov. Fast nu när man kommit hem så är det skönt det också.. Borta bra men hemma bäst heter det ju.. Och det stämmer verkligen..

Jaha där sprang Kevin ut. Jag som hade tänkt att vi skulle spela lite tillsammans men han står här ute och pratar med en kompis. Den här tiden så sitter han alltid här utanför och gör nåt så jag lätt kan ropa på honom när han ska in.  Inte för att jag hade nåt speciellt att säga i mitt andra inlägg för dagen men nu är det gjort iaf :)

Soliga söndag

Idag har det vart jätte fint väder. Skönt men ändå för varmt :/ Skönt för att man tröttnat på regn och varmt för att svetten rinner och man tror att man ska tuppa av hahahaha.. Har precis kommit hem från en liten biltur med Anders och Kevin. Ja Ludde fick följa med han också ;) Vi åkte till Elgiganten. Anders köpte en ny GPS.. Den han fick av mig har slutat funka. Att laga den skulle bli dyrare än att köpa en ny. Sen vart det ett spel till Kevin. Nöjda med våra köp så åkte vi vidare hem.. Nu har vi precis ätit och jag är hur mätt som helst. Men det behövs ju inte mycket för att jag ska bli mätt nu när jag gjort min op :) 

Midsommarafton firade vi hemma hos moster Tessan och hennes familj. Mamma och ungarna kom och sen vänner till Tessan. God mat och trevligt sällskap. Åkte hem på kvällen. Igår på midsommardagen åkte vi ut till Sanna och hennes familj. Grillade och snackade skit. Mysigt som alltid. Och idag vet ni ju redan vad vi gjort :) Anders ska snart åka hem som han alltid gör på söndagar.. Och Kevin gick precis ut till sina kompisar.. Tidigare idag va jag ut på en långpromenad tillsammans med Nettan.. Det kändes att det va ett tag sen sist då det va sjukt jobbigt att gå rundan.. Men jag ska sätta igång på riktigt nu och då kommer det att gå lättare för varje dag..

Vad händer i veckan då? Har en date med Sanna och barnen nån av dagarna. Får veta mer exakt i kväll. Sen vet jag inte vad det blir.. Hittar säkert på nåt kul. På fredag ska jag till vårdcentralen på återbesök ang min axel. Kommer att bli förlängt sjukskriven. Min läkare sa det när hon ringde tidigare.. Sen ska jag väga mg. Gör ju det varje fredag, men i fredags va det ju midsommarafton och då va det stängt.. Ist för att spinga dit i morgon bitti så väntar jag tills på fredag.. Hoppas på ett bra resultat. Sist hade jag bara gått ner 1 kg och det gjorde mig besviken.. Men hitills har jag gått ner 15 kg :) Inte illa pinkat ;)

GNESTA

Igår fick jag och Kevin samt Ludde ett ryck och åkte till moster Tessan i Gnesta. Åkte tåg till Sthlm och där blev vi hämtade utav Tessan och hennes kompis Veronica :) Efter en mycket trevlig biltur så kom vi till slut fram till Gnesta :) Käkade mat, snackade skit, kollade på Tessans otroligt fina bilder som togs på henne ´när hon va modell för en dag. Jätte fina bilder på min otroligt vackra moster. Hon har gjort samma operation som jag har och jag hoppas att jag får samma underbara resultat som henne. Så fin så :) Fin har hon alltid varit men jag är så glad för hennes skull att hon gått ner i vikt. Jag är speciellt glad för hälsans skull. Sitter här i hennes kök och väntar på att hon ska komma hem. Hon är hos en kompis och får lite massage :) Säkert jätte skönt men jag skulle INTE palla att få massage. Skulle skrika rätt ut. Finns hur mycket som helst som skulle behöva knådas ut men som sagt det skulle aldrig gå. När moster kommit hem så ska vi packa in oss plus barn in i bilen och åka till Södertälje för att lämn över min kära kusin William till sin pappa. Dom ska ta tåget hem och jag tror att Kevin följer med dom. Tessan och jag åker vidare till ica maxi och handlar massa gott tills i morgon då det bjuds på midsommarfest här hemma :) Ska bli jätte kul. Mamma och mina syskon kommer hit i morgon. Dom kommer tillsammans med Anders. Sen kommer det vänner till Tessan och hennes make Graham :) En av dom är Veronica som va med och hämtade oss i Sthlm igår. En jävligt trevlig brutta ;) Hoppas på att få lära känna henne bättre. Kevin ser fram emot att få träffa hennes son. Dom ska leka. Vet inte om jag skrivit det tidigare men Kevin ska följa med Tessan och hennes familj till Öland i sommar. Och Veronica och hennes familj följer med. Så i morgon får alltså Kevin träffa V:s son som han ska leka med på resan :) Han längtar...  Nej nu kommer moster så jag lär sätta fart...

Hejsvejs

Älskar regnet

Jaa.. Iaf ibland ;) Men nu när det har varit så varmt en tid så behövdes regnet.. Och allt känns så mycket bättre efteråt. Blåser lite kallt och friskt nu och det klagar jag inte på, men igår va det riktigt kallt :( Kändes som hösten va här redan.. Lite sommar vill vi väl ha innan det är dags för hösten att göra oss sällskap :) I sommar ska Kevin till Öland. Han längtar kan jag säga. Han åker med min moster Tessan och hennes familj. Skulle också vilja följa med, men detta är Kevins resa :) Vi får göra nåt annat tillsammans. Men VAD?? Att det ska vara så svårt att komma på nåt. Kevin vill åka till Lisseberg igen men det är ju typ över en helg.. Jag vill dra iväg en vecka eller två :) Helst vill jag dra till nåt annat land :) Men det får bli när man inte är sjukskriven längre. Sånt där finns det inga pengar till nu när man får pengar från försäkringskassan. Men jag ska nog hitta på nåt kul för oss i sommar. Önskar jag hade en husvagn..

Idag ringer min läkare ang min axel. Jag är ju sjukskriven pga min magoperation nu men innan va det ju axeln. Min sjukskrivning för magen går ut den 3 Juli. Vi får se vad läkaren säger. Risken är stor att jag blir fortsatt sjukskriven tills det blir operation. Risken är stor att om jag börjar arbeta så kan jag slita ut mer och mer och då kanske inte en operation hjälper :( Jag längtar tillbaka till jobbet. Jag va upp dit i helgen som va och skulle lämna papper. Passade på att hälsa lite på dom som bor där. Dom vart så glada och undrade när jag skulle komma tillbaka. Vill tillbaka men samtidigt så vill jag att min operation i axeln ska lyckas och då vill jag inte riskera nånting.. Vi får se vad läkaren säger.. Som axeln känns idag så är det ingen skillnad :/ Önskar att det va det, men tyvärr inte. Dom har sagt att det KAN hända att det blir bättre när jag går ner i vikt, men det kan också va så att det har gått för långt och då är det bara op som gäller. Alltid ska det vara nånting som strular.. Usch :(

Nu är det uppehåll så Kevin gick ut. Han tycker verkligen om att vara ute och det gör mig glad. Tänk att bara sitta inne.. Spela data/tvspel.. Nej ut i friska luften med er skitungar ;) Min lillasyster Emma sitter inne på Kevins rum och spelar tvspel. Hon fryser.. Ludde ligger och sover. Ska försöka gå ut med honom sen. Men jag tar med mig Kevin eller Emma i fall det blir för tungt.. Han drar ju så förbannat.. Skit hund :)

Åhh ikväll är det sista kvällen som jag behöver ta mina jäkla sprutor i magen :) Måste ta det i 2 veckor efter op för att inte få blodproppar. Nettan har vart snäll och kommit hit varje kväll för att hjälpa mig. Jag vägrar ta på mig själv :/ Så rädd för sprutor. Men tack vara Nettan så slapp jag det. Så snäll så :) Och i kväll är det som sagt sista sprutan. Fan va skönt. Själva sticket gör inte ont men när medlet sprutas in.. AJ AJ AJ.. Svider i hela magen :( Så det är verkligen skönt att det är sista kvällen nu. Egentligen skulle jag gå till vårdcentralen var 3:e månad och få en annan slags spruta för B-12, men jag valde att få i tabletter ist. En tablett varje dag i resten av mitt liv. Mycket bättre än en spruta i rumpan hahahahha..

Nej nu ropar soffan på mig. Ska vila innan läkaren ringer :)

Fy va kallt det är *Brrr*

Vi människor är speciella. Verkar som om vi aldrig är nöjda. När solen är framme, jag då klagas det på att det är för varmt. Sen klagas det på att det är för kallt.. Men ikväll är det kallt, iaf här där jag bor. Fick sätta på mig strumpor och en tjocktröja. Och stänga balkongdörren samt några fönster.. Jag brukar inte va så känslig. Bara jag inte börjar bli sjuk :/ Nej det vill jag inte bli.. Känner mig konstig i magen också. Men jag har inte riktigt lärt mig om jag är hungrig eller mätt :) Men det kommer ;)

Idag har jag haft besök utav Lillan och hennes son Christoffer. Dom va här och fikade och snackade lite skit. Kevin blev helt såld på Christoffers frisyr.. Han har ju rakat på sidan och det är ett mönster.. Han vill sååå gäran göra likadant, men då kom mamma och sa NEEJ.. Det får han göra när han blir äldre.. Inte nu.. Nej, nej, nej.. Han tyckte jag va jobbig :/ OCh det kanske jag är men.. Nej..  Visserligen växer det ut igen men jag tycker att Kevin är in som han är :) Sen är jag inte så säker på om det va pga att likna Christoffer som han ville ha lika eller om han verkligen tyckte om det. Mönster finns kvar senare också ;)

Nu har jag vart hemma en vecka sen min op. Det går bättre och bättre men det är fortfarande svårt och veta hur mycket jag ska äta och så.. Även om kroppen säger till när jag är mätt så vill jag ju ändå ha i mig rätt mängd. Att dricka går mycket bättre nu än tidigare. Kan dricka mer och oftare nu. PÅ sjukan va dom ju på mig HELA tiden.. Har lärt mig gilla vatten igen och det är ett stort plus. Har alltid tyckte om vatten, men när läsken tog över så ville jag inte ha vatten längre.. Men nu vill jag det.. Längtar tills jag får börja träna också.. Bara att gå ut på långisar.. Det saknar jag.. Men mina långpromenader får nog vänta en vecka till, kanske två.. Se efter det så ska mitt gymkort användas flitigt.. Hoppas jag kan få någon med mig. Lättare och roligare då..

På fredag är det dags att ta bort mina nitar som håller ihop mitt ärr.. Hoppas det inte gör så ont. Vissa sitter verkligen långt in :/ Men vill man bli fin så får man lida pin ;) Efter det så ska jag väga mig. Är så nyfiken :) Blev så glad i fredags när jag såg att jag gått ner 14 kg sammanlagt.. Jätte stort för mig. Hoppas på ett roligt resultat på fredag. Sen efter det ska jag följa med min lillebror på ett möte. Och det hoppas jag verkligen går bra. Håller min tummar.. Och tår ;)

Nej nu ska jag be min syster Emma om hon vill gå ut med Ludde sista gången för i kväll. Har inte börjat gå ut med honom än pga att han drar så mycket. Sen blir det soffan och lite tv. Ja sen ligger jag kvar där eftersom det är soffan jag sover i på nätterna.. Bäst för mig har jag märkt, men jag saknar min säng..

Nu är det dags att berätta :)

Nu känner jag mig redo att berätta vad jag hållit "hemligt" här på bloggen :) Hoppas det är nån/några som är intresserade av min hemlis ;)

Allt började april 2009. Jag vände mig till min husläkare på vårdcentralen. Jag berättade att jag behövde hjälp med min vikt. Hade försökt gå ner själv men inte lyckats. Jag bad om en remiss till överviktsenheten. Sagt och gjort, jag fick ett brev ifrån dom där jag skulle kolla på ett besök. Tror jag väntade 6 månader. Väl där så togs det en massa prover och jag fick träffa en läkare. Sen va det bara att åka hem och vänta på att få bli kallad tillbaka på en informationsdag som dom har där. Det är en liten grupp med 6-7 andra som behöver samma hjälp. Det tog rätt lång tid innan jag blev kallad, även där tog det typ 4 månader.. Där träffade vi läkare, sköterskor.. Alla informerade om det vi alla samlats för nämligen en Gastric bypass operation :) Jag och några härliga tjejer har hållt kontakten och bottat info mellan varandra. På info-dagen fick vi provsmaka en mat portion lika stor som efter en op. Det va inte mycket vill jag lova. Jag sa det: Vart fan är maten hahahahaha.. Det va ju så jäkla lite mat ;) Dagen avslutades med att alla fick prata en och en med en ssk. Sen va det bara att åka hem igen och åter igen vänta på ett brev. Denna gång med ett besked ang operation. Det är ju inte alla som får ett ja tyvärr. På det beskedet vet jag tyvärr inte hur länge jag fick vänta men mitt svar blev iaf inte ja, men det blev inte nej heller :) Mitt svar blev att dom ville att jag skulle träffa en dietist några gånger innan ev op. Jag blev ledsen och besviken men förstod ju självklart att det va till min fördel och för min skull. Träffade henne en gång och sen ett telefonsamtal för att bara kolla upp så allt va/gick bra.  Sen fick jag mitt ja, men jag hade missuppfattat allt (inte ovanligt när det gäller mig). Jag trodde att jag satt och väntade på mitt ja till operation. Men så va det inte. Detta handlade om ett "ja" till att skickas vidare till kirurgen. Det tog lång tid innan jag fick komma till kirurgen hela sommaren gick och det blev höst. Nu är vi alltså inne på hösten 2010. Men till slut kom dagen då jag skulle dit. Åter igen blev jag ledsen då jag fick vänta med att få mitt svar :( Läkaren ville att jag skulle göra ett test först för att kolla om jag hade apné, dvs att man har andningsuppehåll när man sover. Om jag ska klara en nedsövning så måste dom veta om jag helt plötsligt kan sluta andas. I oktober 2010 lags jag in på lung-avdelningen för att testa mig. Natten va jobbig, jag va ovan att sova med en JÄKLA massa sladdar överallt. Dagen efter fick jag träffa nån andnings expert och göra ännu fler tester. Sen åkte jag hem. Senare på eftermiddagen ringde läkaren och sa att allt såg jätte bra ut och att jag inte hade apné :) Fick också en telefontid med läkaren på kirurgen för att äntligen få mitt svar. Tiden vart 14 december och jag fick då åter igen vänta. Vänta, vänta, vänta.... Man blir rätt less på att vänta ;) 14 december kom och jag va jätte nervös. Tänk om jag får ett nej :( Men det fick jag inte :) Jag fick mitt efterlänktade JAAAA !!!!! Jag va så glad, så lycklig.. Men sen kom rädslan :/ Gör jag rätt nu? Tänk om det händer mig nåt? Hur ska det då gå för Kevin? Tänk om det är farligt.. Jag övervann min rädsla genom att vända på allt. Att ist tänka: Om jag inte gör nåt åt min övervikt så KOMMER det att hända mig nåt. Om jag inte gör nåt åt detta så KOMMER det bli farligt. Och jag dör hellre genom att jag försökte göra nåt, än att jag inte gjorde det.. Kevin klarar sig alltid. Han har många runt omkring sig och jag va tvungen att tänka på BARA mig själv just i det beslutet. Jag vill se min son växa upp, kanske gifta sig, få barn.. Ja allt det där vill jag uppleva :) Jag vill kunna finnas där för Kevin på sätt som min övervikt har hindrat mig för. Dags att "slå tillbaka".. Men åter igen så kom denna förbannade väntan :) Men jag vet att det är många som fått vänta ännu längre och som faktiskt fortfarande väntar. Så det känns lite onödigt att beklaga sig när man i stort sätt bara fått vänta i 2 år.. Men för mig va det jobbigt att vänta. Att inte få veta vad som kommer att hända. Det är skit jobbigt verkligen. Men så kom mitt brev från sjukhuset, brevet som innehöll ett datum för op :) Kunde inte sluta titta på  datumet.. Den 10 Juni.. Då va det äntligen dags för mig. Veckan efter brev så började jag min shake diet från modifast. Dagen före käkade jag pizza och en massa onyttigt ;) Förta dagen med shake´s va jobbigt. Jag va hungrig och allt va bara skit.. Men efter 2-3 dagar så va det mycket bättre. Min hungerkänsla försvann och det va tom gott :) Jag valde smakerna jordgubb, hallon och choklad.. Fanns flera men det va dom tre som jag fastnade för. Det gick jätte bra för mig och jag va stolt. Trodde jag skulle "åka" dit och ta mig nåt att äta men icke sa nicke :) Jag va som sagt inte hungrig men suget efter att få tugga, sen va det va jag tuggade på spelade ingen roll, va stort. Den 24 maj hade jag tid uppe på avd för inskrivningssamtal. Nya prover togs och jag fick träffa ssk och läkre samt en narkosläkare för att prata om hur det kommer att gå till. Min vän Åsa följde med som stöd ♥. Efter en hel dag på sjukhuset så skulle vi åka hem, men då va det en ssk som ville prata med mig. Dom hade fått ett återbud och undrade om jag ville göra min op en vecka tidigare. Min första tanke och kommentar va: Neej dt går inte, jag har ingen barn/hundvakt och bla bla bla.. Jag vart så ställd. Men efter några sekunder så va jag mig själv igen och tackade ja :)For hem och fixa och trixa med barn/hundvakt. Det va en stor fördel att det va röda dagar. Anders tog hand om Kevin och Ludde va hos Eva och Bengt. Jag lags in på sjukan torsdagen den 2 Juni. Hade en jätte gullig rumskamrat som heter Johanna :) Hon hade också gjort samma op men med titthål. Jag gjorde öppen. Det va svårt att säga "hejdå" till Kevin. Jag såg att han va ledsen men det gick bra. Tjugo över sju på fredag morgon rullades jag ner till operation. Jag va inte så nervös, tror det va pga att jag va så trött. Hade sovit jätte dåligt på natten. När jag vaknade efter op så hade min mamma ringt så en ssk kom och hålsade från henne. Eftersom jag va så trött och hade varit svårväckt så kom jag inte upp på avd igen förrän halv fem. Jag hade inte ont men jag hade ne morfinpump kollad till mig som jag skötte själv. Fick jag ont så va det bara att trycka på den knappen så kom morfinet :) Jag va väldigt snål på att trycka, jag hade ju inte ont.. Väl uppe på avd så ringde jag först några nära och kära och sen kom sköterskor för att hjälpa mig ur sängen. Det är viktigt att man kommer ur sängen fort. Ställde mig upp och sen fick jag lägga mig igen.. Sen sov jag.. Jag sov, jag sov och jag sov.. Va sååå trött.. Och trött har jag vart länge. Det va väl inte förrän i helgen som den försvann..  På fredagen va jag fastande men på lördag fick jag börja dricka vatten. Det va gott men jobbigt. Va så rädd för att det skulle göra ont osv.. Söndag vart det vatten och saft. Det gick lite lättare då. Men jag fick inte i mig lika mycket som personalen ville. På måndagen så sa dom att jag skulle få tillbaka droppet på kvällen om jag inte fick i mig tillräckligt med vätska. Jag klarade mig och slapp droppet :) På måndagen så fick jag flyta fritt :) Dvs dricka saft, vatten, nyponsoppa, varmakoppen med mera.. På tisdagen fick jag en halv hård smörgås med skinka på. FY FAAAAN va gott det va och jäklar va jag tuggade ;) Till lunch vart det en halv köttfärs crepés och några kokta mini morötter. Den där lilla portionen som jag tidigare klagat över, den portionen åt jag inte ens upp. Jag va så mätt :) Det gick bra att dricka och äta. Till middagen blev det potatis och kokt lax. Och efter det fick jag åka hem. DÅ tyckte jag att det va för tidigt. Jag kom ju inte i och ur sängen själv. Va tvungen att få hjälp varje gång. Hur skulle det gå hemma? Ska Kevin behöva leka sjuksköterska? NU när jag är hemma så tycker jag väl fortfarande att det va för tidigt att åka hem men det gick bra. Hur klarade jag mig? Jo genom min älskade lillebror Daniel och hans fantastiksa hjälp ♥. Han följde med mig hem och va hos mig i 2 dagar för att hjälpa mig, dag och natt. Det va självklart för honom och jag är så tacksam över att ha en lillebror och en lillebror som just DANIEL. På onsdagen kom Kevin hem. Det va underbart att kunna ta emot honom och kram honom. Hade saknat honom så mycket. Kevin va upp till mig på sjukhuset 2 gånger, men sen bad jag Anders att inte ta honom dit mer. Det va för jobbigt för Kevin att se mig ligga där. Han grät massor och det vill jag inte att han skulle behöva. På hans besök så bet jag mig i tungan för att inte visa hur ont jag hade, men barn kan man inte lura. Han såg min smärta.. Jag hade många besök på sjukan.. Tack alla ni som kom ♥♥.. På torsdagen kom Anders hit. Han hade tagit ledigt på fredagen för att hjälpa mig. Fina Anders ♥ Helgen ahr gått bra men det har vart svårt att sova då jag haft ont :/ Men det har gått bra.. Nu är min efterlängtade op gjord och jag ångrar ingenting. Är så glad och lycklig. Sen jag jag började med mina shaker och vägde mig 1:a gången så har jag gått ner 14 kg :) Så stolt över det.. Mer ska det bli.. Får lite ont ibland när jag ätit men då har jag ätit för fort.. TUGGA TUGGA och SAKTA SAKTA.. Under min tid på sjukhus så har Kevin vart med Anders men också hos Anna och Gunnar ♥ Vilka pärlor.. Jag vill tacka så många, några kommer här..

Min älskade Kevin och min familj ♥♥ Utan er, ingen Maria.. Anders, min fina Anders ♥ Du ställer alltid upp för oss och utan din hjälp denna gång så vet jag inte om min op hade blivit av. Eva och Bengt♥ Ni är så fina med Ludde och jag ser att han trivs så bra hos er. Tack tack tack för er stora hjälp, inte bara denna gång.. Anna och Gunnar ♥ Att ha er i vårt liv är så underbart. Kommer aldrig kunnat tacka er tillräckligt för vad ni gjort för mig och Kevin. Ni har för alltid en stor plats i mitt hjärta. Mina vänner Sanna och Åsa ♥ Er kärlek, era ord och ert sätt att stötta mig har betytt oerhört mycket. Jag är så lycklig över att ha er i mitt liv, tack ♥ Personalen på avd ♥ Dom har gjort ett jätte fint jobb och dom har fått stått ut med mitt gnäll ;) Jätte fin personal ♥ Och tack till Johanna min rumskamrat och alla tjejerna från infogruppen, tack ♥ Ett extra tack till min lillebror Daniel. Kommer aldrig att glömma hur du ställde upp för mig när jag behövde det som mest.. Älskar dig ♥ För er som jag inte nämnt så är ni inte bortglömda ♥♥ Nu vet ni vad som har hänt och lite till.. Nu börjar mitt nya liv och jag kommer att ta med er på den resan.. ♥

TACK ÄVEN: Ni som skrivit på facebook, ni är så underbara ♥


RSS 2.0