Grattis Grattis.. Men inte till mig :(

Jaha då va lotteriet över för denna gång.. Jag vann inget :( Men jag säger GRATTIS till Anette, Carina (även kallad Smulan) och Eva.B :) Dom vart så glada så.. Men nästa gång.. Ja då är det min tur att vinna ;) Sitter på jobbet och har rast. Längtr hem till Kevin och Anders <3 jag och lilla Ludde också så klart.. Mammas lilla bebis :D Han är så fin min lilla Ludde-Ludd.. Han är nästan helt rumsren. Det är INTE ofta det kommer nåt på golvet.. Mest på morgonen när man inte är tillräckligt snabb att klä på sig och sticka ut med honom.

Nej rasten är slut.. Hejsvejs

Vinlotteri :)

Idag ska vi ha vinlotteri på jobbet.. Jag tyckte att vi gjorde nåt kul alldeles för sällan :) Och det va rätt många som hakade på.. Närmare bestämt så är vi 13 st :) Och dragning är alltså idag. Hoppas jag vinner 1:a pris ;) Jag som inte dricker vin hahahahaha.. Men va då? Kul ändå ju :p Man kan alltid ge bort till nån eller bjuda på ett glas eller två när nån kommer på middag. Hm, jag kanske skulle ta och bjuda ut nån på middag kanske.. Nån som dricker vin ;) Inte så ofta vi har middagsgäster.. Ja ja.. Inte behöver jag tänka på det nu.. Har ju inte vunnit än ;)
Jobbar i kväll men Smulan :) Fan va jag gillar henne.. Är alltid på bra humör och det smittar alltid av sig :) Har massa skoj för oss när vi jobbar. Känner jag Smulan rätt så vill hon säkert ha lite massage också.. SJÄLVKLART när det är lugnt på jobbet.. Annars har vi inte tid.. Händer på valborg då? Oj det är ju i morgon.. Tiden rullar fort förbi.. Vi vet inte än vad det blir för våran del.. Jag jobbar först till tre.. Sen får vi se.. KANSKE drar vi ut till Sanna en stund.. Men som sagt.. Vi får se :) Nu ska jag ut med Ludde och sen till ica..

...

Idag är Kevin hemma från skolan :( Han är inte sjuk men han mår inte bra i skolan. Jag jobbar med det hela tiden men jag vet inte vad jag mer kan göra.. Vi har haft möten, han går hos en kurator och pratar, han har vår kärlek och vårt stöd.. Känner mig så dålig :( Känner mig dålig som mamma. att jag inte kan få han att må bra liksom.. Skulle gå genom eld för Kevin och min önskan är att han ska veta och känna att han kan komma till mig vad det än handlar om. Blir så arg bara jag tänker på vad hans fröken utsätter honom för. Men på senaste mötet så kändes det iaf som att tex rektorn tog detta på allvar och att det ska bli bättre.. Men fröken tyckte INTE att hon hade gjort något fel.. Hon påstod att hon hyser stor kärlek till honom.. Kärlek my ass *arg* man visar inte kärlek genom att ständigt berätta alla fel, få personen att må dåligt, få personen att förstå att han eller hon mer eller är mindre DÅLIG.. Kevin känner sig misslyckad över att han inte är lika bra som sina klasskompisar, tror att han inte kan nåt, att han inte är nåt att ha :( Mitt hjärta gråter floder.. Vill så gärna hjälpa honom. Har pratat om att ev byta skola, men hjälp med skolskjuts är svårt att få. Och eftersom jag inte har körkort så är tex skolbuss ett måste.. Söker lägenheter i Uppsala hela tiden, men det går segt.. Ska det behöva vara så här? Ska barn behöva må dåligt? Fy fan säger jag bara..



Du hjälper inte, du stjälper.. Din apa !!!

Solen är så härlig :)

Jag är så glad över att solen är här.. Fick nästan panik när det började snöa för några dagar sen. Men som tur va så försvann snön väldigt fort.. Har jobbat i helgen och jobbar även i kväll.. Sen är jag ledig i morgon. Jobbar onsdag-fredag.. Sen är det ledigt i 4 DAGAR :) Fan va skönt det ska bli.. Ska umgås mycket med Kevin och hitta på nåt kul. Kevin vill gå på bio så det lutar väl åt det hållet. Sen tänkte jag att min vän SANNA, som för övrigt har slutat läsa/kommentera min blogg, skulle ta och komma in till uppsala med sina gullungar så vi kan gå till svandammen :) Har inte träffat Saga och David på EVIGHETER ju och jag vill pussa lite på dom :) Läste iofs på hennes facebook att David va sjuk igen.. Hoppas han kryar på sig väldigt snart... Så jobbigt när barnen blir sjuka. Speciellt när man som mamma/pappa inte kan göra nåt :( Man känner sig så maktlös.. Hoppas som sagt att David blir frisk snart :) Hänt mer i helgen då förutom att jag har jobbat? Jo i fredags va jag in till Uppsala och käkade chinamat med Åsa :) Hon bjöd mig eftersom jag fyllde år i torsdags :p Sen åkte vi hem och väl hemma så bestämde jag mig för att åka in igen =) Och Anders, Kevin och Ludde följde med.. Köpte nya gummistövlar åt Kevin, lite kläder åt mig och lite smått och gott till Ludde.. Anders blev utan hahahahaha.. Han tänkte köpa en tröja. Skit snygg va den, men han ville ha en annan storlek och det fanns det inte :( Så då vart det inget för hans del.. Det va fredagen det.. Sen i lördags så körde Anders mig till jobbet. Vi åkte och sålde Kevins cykel först och sen släppte han av mig.. Skönt att cykeln blev såld. Har haft den på blocket ett tag.. När jag kom hem på kvällen så fick jag min födelsedagspresent från Anders och Kevin.. Det va en ny hemmatelefon.. Min gamla va inte bra då displayen va trasig :/ Så nu har jag en ny och jag ÄLSKAR den :) Och på själva enheten kan man ha ett fotografi.. Men det har inte jag utan jag har en teckning som satt där när jag fick telefonen.. Teckningen är från min älskade son där han hade ritat av mig och lilla Ludde.. Och en sol och massa gräs.. Och så står det: Jag älskar min mamma <3 Är han inte underbar så säg ;) Den där teckningen va värd ALLT.. Jag vart SÅÅÅÅ glad..  Sen kollade jag och Anders på Avatar.. Fy fan vilken skiiiit film.. Inget för mig.. Usch :/ Och söndagen så.. Alltså igår ;) Hände väl inget före jobbet och inget efter heller.. Nu ska jag snart ut med Ludde..

Ha det fint ;)

Snö, snö, snö och ett litet grattis

Trodde verkligen att jag gjorde en bra grej när jag la undan vinterkläderna.. Men nej då.. Igår kväll började det snöa som fan här ute där jag bor.. Och det har fortsatt hela natten.. Trodde inte att det skulle ligga kvar men även där hade jag fel... Det snöar fortfarande.. SLUTA SNÖA NU !!! Inte så kul att det snöar när man har födelsedag.. Speciellt när man vet att det är vår.. Japp gott folk jag fyller år idag, så grattis till mig :) Behöver inte skryta med någon siffra för det är ändå inget att hurra för ;) Massa grattis kommentarer rullar in på facebook.. Alltid kul när någon kommer grattar.. Tänk om min son kunde göra det också.. Han vet att jag fyller men det sitter långt inne med ett grattis mamma ;) Han säger det säkert när han kommer hem.. Är så tjurig och trött på morgonen.. När han kommer hem från skolan så ska vi in till stan och åka till mamma.. Vi ska äta där och fira min dag :) Bara familjen.. Ingen annan i släkten som brytt sig och fråga vart det blir tårta.. Tror ju ingen har större lust att åka flera mil för en bit tårta mitt i veckan.. Och i helgen jobbar jag.. Men jag är inget barn längre så presenter är inte så viktigt för mig.
Igår va Åsa hit på middag. Jag bjöd på tacos och sen en skiiiit god tårta som jag slängde ihop :) Den måste ha vart riktigt god för Åsa tog TRE bitar ;) Har ALDRIG sett henne äta så mycket hihihihi.. Men det är ju jätte bra för då vet jag som sagt att den va god :) Åsa ville gå och käka china mat i morgon och det tackar man ju inte nej till =) Hur gott som helst ju :p Vad det blir för mat hos mamma vet jag inte.. Blir säkert smarrigt det också.. Avrundar med en bild på goooooda tårtan från igår ;)


                   

Snurr snurr snurr

Jaaa.. Tankar snurrar runt i mitt huvud.. Olika tankar.. En av dom är ju allt som rör Kevin när det gäller hans skola.. Idag ska vi ha möte i skolan ang hur Kevin blir behandlad och bemött. Som jag redan skrivit så gillar jag INTE hans fröken. Är lite nervös över hur det kommer att vara på mötet och hur det kommer att sluta.. Fröken själv tycker ju inte att hon gjort något fel.. Och tro mig när jag säger att felen är MÅNGA. Kevin känner sig inte trygg i skolan, känner sig lite rädd för fröken, har svart att förstå inlärningen och han får inte rätt hjälp och behandling.. Det är vad vi ska disskutera idag.. Har min vän Åsa med mig på mötet.. Känns jätte skönt. Annars har det alltid vart jag mot skolan liksom.. Fortsättning följer...
Jag och Anders va på 40-årsfest i lördags.. Moster Tessan som fyllde. Hade jätte trevligt. God mat, goda drycker och trevligt sällskap.. Va hemma strax före 01.00 :) Det va riktigt segt att kliva upp dagen efter när klockan ringde ALLDELES för tidigt klockan 07.00.. Men det va bara och gå upp och se glad ut. Hämtade först upp Kevin som sovit hos Anna och Gunnar (tack och bock för hjälpen) och sen vidare till mamma för att hämta upp Sandra och Daniel. Sen for vi ut på en liten tripp för att komma fram till målet, nämligen Kevins pappa.. Kevin vart super glad som vanligt över att få träffa pappa. Vi va där några timmar.. Käkade lunch, fika, snackade och ja.. sen va det bara och fara hem igen.. När vi släppt av mina syskon så åkte vi hem till en av mina kusiner och hans tjej för att hämta vår lilla bebis LUDDE-LUDD ;) Han va där från i lördags.. Tack även till er för hjälpen.. Anders åkte hem igår och jag satte mig ner i soffan och spelade bingolotto :) Det har inte jag gjort på hur länge som helst. Det va trevligt och jag vann faktiskt en ny lott :) Man kanske skulle ta och börja spela lite oftare :p Vad gör man annars på söndagskvällarna liksom?? Ja iofs så jobbar jag kväll en söndag var 6:e vecka.. Men dom andra då? Jag tror fan att jag börjar med det *hihihii*.. Kanske blir miljonär på köpet ;) Fan va underbart det skulle va.. Fatta grejjen att ha en jävla massa pengar på kontot.. Det skulle ju vara skit LOVELY ju :p Inte för att man blir lyckligare bara pga pengar men ändå.. Nej man kanske skulle äta lite frukost och sen gå ut på en långis med Ludde <3

Dålig på att uppdatera :(

Måste skärpa till mig lite..  Va iaf iväg till doktorn men hade inga problem med mina öron.. Han trodde att det onda hade med en tand att göra.. Har lite problem med en av mina tänder.. Så han trodde på det.. Två dagar senare så gick öronvärken över med hjälp av alvedon :) Känns jätte skönt.. Men inte får man må bra speciellt länge :( Dom senaste dagarna har jag bara mått piss. Vill inte gå in på det här i bloggen med tanke på att det är privat.. Känner inte att jag kan prata med någon om det heller.. Eller jo det kan jag väl men som det ser ut just nu har 1 vän jag pratar med och jag skulle vilja ha fler åsikter.. Men samtidigt vill jag inte belasta dom vänner jag har :( Dom har ju sitt liv, sina familjer och sina problem att sköta.. Jag VET att dom skulle släppa sitt för en stund och verkligen lyssna på mig, men...Ja jag vet inte... Är väl rädd för deras åsikt kanske :/ Jag vet snart varken ut eller in.. Jag vet vad jag borde göra åt problemet men mitt hjärta säger hindrar mig :( Huvudet och hjärtat vill olika saker tyvärr och då är det inte lätt.. Skulle vilja ha en veckas semester och åka bort.. Åka bort från alla beskymmer.. Problemet är ju bara att allt finns ju kvar när man kommer hem igen :( Nu är min rast slut så det är dags att börja jobba igen..



How will I know if I let you go?

:(

Klockan 14.30 har jag tid hos vårdcentralen.. Igår kväll fick jag så jäkla ont i mitt vänstra öra.. Har sovit jätte dåligt i natt pga det och idag ringde jag för att få en tid.. Behövde egentligen en tid före tio i två eftersom jag ska åka och jobba men det fanns inte.. Så jag ringde till jobbet och gulliga Jennie stannar tills jag kommer :) Jag TROR att det är öroninflamation :( Känns som det iaf.. Så fort jag pratar så stramar det upp till örat och runt där inne.. Att tugga på min frukost macka va ett helvete :( Får se va dotorn säger.. Så jävla rädd att trumhinnan ska spricka.. Det gör så JÄVLA ont.. Håller mina tummar att det går bra..


Nu: Alvedon och vänta tills klockan blir 14.30

Tillbaka till vardagen

Har vart på kryssning med min vän Åsa. Gissa om vi hade kul.. Så in i helvete.. Skratta så mycket så vi fick träningsvärk ;) Nu va det vår tredje kryssning ihop och vi har lika kul varje gång.. Vi har en in planerad i maj också men vi har inte bestämt oss om den blir av.. Lite dumt datum :( Men vi får se.. Kom hem igår och det kändes skönt.. Borta bra men hemma bäst :) Idag ska vi iväg på påskmiddag hos Åsa. ska bli jätte trevligt.. Brukar alltid äta påskmiddag hemma hos mamma men i år är hon sjuk :( Är inte så sugen på att åka hem dit då.. Och mamma ville inte det heller.. Innan maten hos Åsa så ska vi *läs Anders* hjälpa henne och byta från ena sovrummet till det andra.. Kommer säkert bli jätte fint.. Längtar tills jag hittar nån lägenhet i Uppsala så jag kan möblera och dona.. Här kan jag inte ha det på nåt annat vis än vad jag redan har..

Nu ska vi till Åsa
RSS 2.0