Bjuder på några kort :)

                   
                   
                   

Fan va kul :)

Har precis fått reda på tre nya tjejer som läser min blogg :) Jätte kul ju.. Det är ju det man vill, att nån ska läsa det man skriver.. Inte för att det är det viktigaste för mig eftersom jag bloggar för att skriva av mig.. Det är ju inte så att jag slutar om ingen läser.. Men iaf.. KUL KUL :p
Syrran åkte precis hem :( Alltid lika tråkigt när hon åker. Så himla mysigt att ha henne här.. Dels för Kevins skull och även jag får ju lite egen-tid med henne <3 När jag är hemma hos mamma och syskonen så är ju Sandra knappt hemma.. Och är hon hemma så är hon upptagen med nåt :/ Hoppas iaf att hon snart kommer tillbaka.. Och om det blir som jag vill och önskar, att vi flyttar tillbaka till stan, så lär jag nog träffa henne lite oftare :) Sitter och väntar på att min älskade pojkvän ska komma hit.. Det är ju helg :) Det är ju typ då vi umgås.. Jobbar i helgen men det finns tid för oss iaf.. Nu sitter Ludde och gnäller vid dörren :) Saknar Sandra ;) Kevin sitter och kollar på barnprogram. Här sitter jag och skriver i takt med min kurrande mage *s* As hungrig.. Ingen aning om vad det blir idag.. Tror det blir tacos.. Lite småsugen på det.. Och skulle jag fråga Kevin om det matförslaget är okej så skulle svaret bli: vad tror du själv mamma? Har jag nånsin tackat nej till TACOS?? Hahahaha.. Han ÄLSKAR tacos.. Ska nog ta och laga ordning det.. Ner till ica och köpa köttfärs och gurka.. Resten har jag hemma.. Hmm.. Det bli nog nåt gott till i kväll också ;) Är det fredag så är det eller hur?? Jobbar med Smulan i helgen.. Smulan=Carina :) fan va jag gillar henne.. Alltid lika glad och trevlig.. Och jag har alltid kul med henne :)

Nej Ica va det..

Har syrran på besök :)

Det va bara det jag ville säga :)



Nu film och mys med min syster <3 

Kryssning, sjukt barn och massa godis :)

Jajjamänsan, i lördags va det dags för oss att åka på kryssning.. Och vi hade hur kul som helst :) Det va jag och Åsa som åkte, precis som förra gången :) Och det är dags snart igen ;) Även denna gång va det Nordman som spelade.. Och det gjorde dom super bra.. Fick en massa fina kort på dom.. hade även med mig en av Kevins kepsar som han fick signerad av Mats och Håkan (dom i Nordman för er som inte visste vad dom heter).. Kevin vart jätte glad :) Maten va varm denna gång, eller.. Ja varmare än förra gången iaf :p Drack en drink som Åsa tipsade om och gud så god den va ;) Geting hette den.. Nån som druckit den? Skit god iaf.. Så den kommer jag dricka fler gånger :) Medans Åsa och jag va på kryssning så va Anders hemma och passade Kevin och Ludde.. Så gullig min pojkvän. Jag hade ju såklart velat ha med honom också men han ville inte det :( Men nästa gång så KANSKE han ska med.. Hoppas hoppas =) Och det är ju snart ;)
Fan va kallt det är ute :( Jag jobbade kväll igår och fick stå och vänta i 50 minuter på bussen för att den va sen.. Höll fan på och frysa ihjäl. Hade Kevin och Ludde med mig också.. Dom hade vart hos mamma/mormor medans jag jobbade. Som tur va så hade jag filtar till Ludde i hans rese-väska. Han frös jätte mycket så han låg under Kevins täcke hela natten.. Va blev resultatet av denna kalla väntan då??? Jo att Kevin fick feber :( Så det va bara att ringa jobbet och ta ut VAB.. Han har jätte lätt för att få feber.. Har han alltid haft..

Nu ska Kevin och jag ha mys i soffan.. Kolla på film och mumsa GODIS ;)

Grattis x 2

Ja idag är det den 17/2.. Eleonor fyller 33 år och Sanna och Daniel har bröllopsdag.. Tänk att det är 2 år sen som dom chockade alla gäster med att gifta sig.. Det va Sagas dop och helt plötsligt så blev det bröllop på det :) Det va nära att jag missade det.. Fick inte ledigt från jobbet. Men i sista sekunden så fanns det en vikarie som kunde jobba :) Ett dop är ju speciellt men ett bröllop är ju viktigare.. Hade inte velat missa Sannas stora dag <3. Gud va jag grät då.. Herre gud.. Klarar ju inte sånt där hahahahha.. Så jäkla känslig :) Grattis grattis älskade Sanna.. Är så glad och lycklig för din/er skull.. Lycka till i framtiden <3 Och Eleonor då.. Som har födelsedag :) Tyvärr så kan jag inte gratta henne idag men det tar vi igen snart.. Får gå ut nån kväll :) Kevin är hostig och Rickard (hennes son) har ont i halsen.. Vill försöka akta mig nu så jag inte bli sjuk när jag ska på kryssning i helgen :) Kommer ha ont i halsen så det räcker och blir över på söndag morgon.. Kommer skrika och sjunga till NORDMAN på lördag kväll :) Va riktigt bra förra gången och det kommer det va igen.. Lita på det.. Åsa ska sälja kaffe för en femma också *asg* nej jag skojja.. Bara hon och jag som fattar ;) Nu blir det utgång med Ludde och sen blir det lite städning..


Grattis åter igen Eleonor och Sanna.. Ja och självklart Daniel som delar bröllopsdagen med sin fru Sanna :)

Tisdag hela dagen

Kevin är fortfarande lite sjuk.. Men han ska få gå till skolan i morgon.. Funkar det inte så får han ju självklart komma hem. Hostan finns kvar men den tar ju alltid tid att bli av med.. Och var och varannan människa är ju hostig och snorig nu.. Så länge han inte har feber eller mår dåligt.. Ja då får han gå till skolan.. Har precis vart ute med Ludde.. Han växer och mår bra.. Är både kul och jobbigt att ha hund. Men vi ångrar oss inte.. Han är ju våran lilla bebis :) Och Kevin är duktig på att gå ut med honom också.. Även om jag måste "tjata" lite på honom ibland.. Det händer fortfarande några olyckor inne för Luddes del men det går bättre och bättre för varje dag som går.. Är ledig i morgon och jobbar sen kväll torsdag och fredag.. Ska bli skönt att vara ledig i helgen :) På lördag ska lilla David döpas men det missar jag tyvärr :( Åker nämligen på kryssning med Åsa :) Tråkigt att behöva missa dopet men resan va bokad för länge sen.. Får ta och träffa familjen Plahn en HELDAG snart <3 Det är verkligen på tiden.. Är så dåliga på att träffas, eller hur SANNA?? Skärpning för oss båda :) Ja på lördag åker jag alltså på kryssning med Åsa.. Ska bli så otroligt skönt att komma ivög på nåt.. Vart så mycket skit nu.. Behöver göra nåt kul.. Och sist hade vi ju super kul.. Och det tror jag att vi får även denna gång.. Kevin och Ludde ska vara med Anders.. Dom hittar säkert på nåt kul.. Kevin va lite sugen på att få åka till söderfors.. Vill väl visa upp Ludde och leka med Anders syskonbarn skulle jag tro :)

Film med Kevin <3

Jobbig natt :(

Usch va trött jag va när klockan ringde i morse.. Har vart uppe i natt och pysslat om Kevin som är sjuk :( Han kan knappt prata.. Jätte hes och har en hosta from hell :/ Ringde skolan och sa att han blir hemma iaf idag och i morgon.. Så får vi se hur det är på måndag.. Ringde även till vårdcentralen och bad dom skriva ut hostmedicin.. Gav Kevin det sist igår kväll. Jag är så rädd att det ska vara Ludde som är orsaken.. Jag vet att det är mågna som är förkylda nu men jag kan inte låta bli att oroa mig :( Ludde är verkligen det bästa som hänt Kevin och att ta av honom sin bästa vän är inget jag vill göra.. Självklart så går ju Kevins hälsa före men ja.. Tror nog ni förstår vad jag menar.. Det märks på Ludde att han förstår att Kevin inte mår bra.. Han är inte på Kevin lika mycket.. Kräver inte att dom ska leka och i natt så VAKADE han verkligen över Kevin ♥♥♥ Det är sant som dom säger: Hundar är människans bästa vän :) Kevin ligger nerbäddad i soffan och Ludde i sitt lilla väsk-hus :) Båda ligger och sover.. Själv sitter jag här och har tråkigt.. Tänkte kolla på en film..

Vill flytta :(

Vill inte bo kvar här.. Vill flytta in till stan (Uppsala).. Vill att Kevin ska byta skola.. Vill "börja om".. Det är så mycket jag vill, men så lite som blir av :/ Känns som allt bara strular sig för mig :( Så många konstiga saker som snurrar i mitt huvud.. Känner mig så värdelös många gånger.. Känner mig så ensam :(






Önskar att du kunde förstå hur det känns .(

Trött, trött och åter trött

Det är såååååå härligt att ställa klockan på halv sju när man är ledig.. NOT :( Men har man barn som ska upp till skolan så är det tyvärr ett måste :/ Idag står det städning på schemat.. Inte så kul men behövligt.. Synd att inte Ludde kan hjälpa till.. Han kan bara hjälpa till med att dra fram skiten hahahah.. Nu ligger han i sin säng och "muttrar". Han gillar INTE när Kevin är i skolan. Han piper, gnäller och går runt och letar efter honom.. Kan sitta vid dörren och vänta också :) Sen blir han sååå glad när Kevin kommer hem. Och Kevin.. Ja han blir lika glad han :) Så härligt att se deras kärlek för varandra.. Som Emil och griseknoen eller som pojken och hunden i filmerna om Lassie.. Vet att jag sagt det förut men det va verkligen kärlek vid första ögonkastet mellan Kevin och Ludde. Så fina mina pojkar :) Helgen har paserat fort som vanligt.. I fredags va vi in till uppsala och kollade på en lägenhet som jag fått erbjudande på.. Visserligen fick jag plats 4, men man kan ju alltid hoppas på att 3 tackar nej.. Jätte fin lägenhet.. Där skulle jag verkligen vilja bo. Hoppas, hoppas, hoppas.. Det är egentligen visning i morgon men då kan inte jag så jag va där i fredags.. I morgon kommer ev dom andra 3 och på onsdag är det sista dagen att tacka ja eller nej.. Hoppas dom inte dyker upp hahahahaha.. Vill så gärna härifrån..


Håll era tummar :)

Det är inte lätt när det är svårt :(

                    Jag önskar jag kunde säga att de är en fas
                    vi går igenom. En storm vi måste orka rida
                    ut. Och jag önskar jag kunde säga att vi
                    klarar det tillsammans. Att allting kommer
                    ordna sig till slut. Men hur säger man till nån
                    att här tar vägen slut? Och hur säger man till
                    nån att hjärtat längtar ut?


                    Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför
                    väl. Om du ser mig i ögonen så säger dom, att vi
                    kan bara vara dom vi är. Så ge mig inga skäl, för
                    vad vi än kallar det, så är det bara ett långsamt
                    farväl...


                    Här är din drottning utan krona. Likgiltig och trött.
                    En sorglig figur, som du aldrig riktigt mött. Och när 
                    jag ser mig över axeln på åren som bara gick. Ser
                    jag allt som gick förlorat, men också allting som vi
                    fick. Och vad säger man till nån som vill börja om
                    igen? Då det redan är försent, då man redan är på
                    väg...


                    Jag tvår mina händer i kärlekens namn. Du kan
                    vinna allt, du förlorar ibland. Men vägen som vi
                    färdas på, den leder, den leder ingenstans...


Saknar dig så grymt mycket pappa :(

                    I entered the room
                    Sat by your bed all through the night
                    I watched your daily fight
                    I hardly knew
                    The pain
                    Was almost more than I could bear
                    And still I hear
                    Your last words to me



                    Heaven is a place nearby
                    So I won't be so far away
                    And if you try and look for me
                    Maybe you'll find me someday
                    Heaven is a place nearby
                    So there's no need to say goodbye
                    I wanna ask you not to cry
                    I'll always be by your side



                    You just faded away
                    You spread your wings, you had flown
                    Away to something unknown
                    Wish I could bring you back
                    You're always on my mind
                    About to tear myself apart
                    You have your special place in my heart

                                Always



                    Heaven is a place nearby
                    So I won't be so far away
                    And if you try and look for me
                    Maybe you'll find me someday
                    Heaven is a place nearby
                    So there's no need to say goodbye
                    I wanna ask you not to cry
                    I'll always be by your side



                    And even when I go to sleep
                    I still can hear your voice
                    And those words
                    I never will forget

HIPP HIPP HURRA :)

Min älsakde lillasyster Emma fyller 12 år idag.. Stora tjejen :) Missar tyvärr hennes födelsedag eftersom jag jobbar, men vi kommer att fira henne en annan dag.. Själv hade jag tänkt i helgen men hon skulle inte vara hemma då.. Kanske kan komma hem tidigt på söndag så kanske vi kan dra till fyrishov :) Det skulle Kevin gilla iaf ;) Eller om jag bjuder med syrran på bio kanske :p Det skulle JAG gilla ;) Jag vill så gärna se "Det regnar köttbullar" hahahaha.. Tror den är bra och rolig :) Vi får se vad det blir....


Ha en bra födelsedag nu gumman.. Puss puss älskar dig



              
RSS 2.0