Bättre sent än aldrig

Är inte speciellt duktig på att uppdatera min blogg men som sagt, bättre sent än aldrig.. Ludde har kommit hem och allt hade gått bra hos Peter och Sandra.. Ludde va helt galen när han kom hem.. Så jäkla glad :) Och det va så underbart att få hem honom.. Än så länge har Kevin inte fått röda ögon och det känns jätte bra. Kommer att få blodsvaret denna vecka. Hoppas att det inte är ett negativt svar. Vill inte göra mig av med Ludde. Känns som att jag tjatar om Ludde hela tiden men han är ju våran bebis.. Nog om det (för stunden).. Denna vecka har jag massa saker inbokat :) I morgon ska jag in till Uppsala. Ska passa världens bästa Elliot :) Ska bli jätte kul, tänkte jag skulle ta honom till 4-H gården.. På onsdag ska jag åka och lämna Kevin hos sin pappas kusin. Han ska vara där tills på lördagkväll.. Och på onsdag fyller älskade lilla David 1 år men jag firar honom på torsdag. Då ska jag dit och leka trebarns-morsa ihop med Sanna ;) Det kommer säkert gå jätte bra.. Kommer väl va där hela dagen.. Och på fredag är det midsommarafton.. Vet inte riktigt vad som händer då.. På lördag ska vi till Anders pappa och grilla..Och på söndag... Ja då vet jag inte vad vi ska göra.. Känns bra att ha lite inbokat igen.. Har tröttnat på att bara gå hemma och må dåligt..

Nu ska jag ta och lägga mig så jag orkar upp i morgon.. Ska hämta Elliot kl tio

Bakning, tv-spel och hejdå Ludde

Vi börjar med Ludde.. Idag är det ju söndag och Ludde ska åka till min svåger och hans tjej. Kommer hem på fredag igen. Kommer sakna honom så otroligt mycket.. Det är ju våran bebis <3 Hoppas det kommer att gå bra och att han sköter sig :) Sen håller jag mina tummar och tår på att Kevin INTE är allergisk. Om det är skit svårt att lämna iväg Ludde knappt en vecka hur kommer det då inte kännas om vi måste göra oss av med honom helt och hållet???? Usch jag vill inte ens tänka på det.. Men som sagt jag måste ju om Kevin inte tål honom.. Kevin går ju först.. Herre gud tänk om det skulle finnas folk som hellre gör av sig med barnet ist för djuret.. Fast i våran sjuka värld så finns det nog sånna människor.. Sen tar vi bakningen :) Fick ett ryck och ställde mig och bakade kanelbullar.. Gott som fan men ack så farligt.. Speciellt om man äter många ;) Har precis fikat och dom vart mer än godkända. Både Anders och Kevin älskar mina bullar och det gör ju att dom blir väldigt glada när jag bakar ;) Anders får med sig en påse hem. Och känner jag honom rätt så hinner dom ta slut redan i bilen på väg hem hahahha... Kevin sitter och spelar tv-spel med min lillebror Daniel som kommit hit för att hälsa på. Meningen att han ska åka hem idag men jag ska försöka få honom att stanna nån dag till :p Älskar att ha mina syskon här. Tyvärr så blir det alldeles för sällan :( det är mest daniel som kommer och nån enstaka gång Emma.. Men Sandra va det länge sen man fick rå om :/ Men nu har dom ju sommarlov så då ska dom komma hit.. Det brukar dom göra på sommaren och jag hoppas dom inte ändrar på det.. I morgon öppnar dom badet här i Alunda.. Jätte fint bad med tre bassänger och en kiosk.. Sen har dom även en minigolf-bana.. Tänkte att Sanna med familj skulle ta och komma hit nåt i sommar och bada lite :)

Nej nu ska jag ta och pussas lite med Ludde... Gud va jag kommer att sakna honom :(

Ludde <3

Usch hur börjar man? Kevin va som sagt hos doktorn i onsdags för att kolla upp sina röda ögon. Jag va ganska så säker på att det va pollen. Men allt tyder på att det är vår älskade LUDDE som är Kevin reagerar på :( Ni kan ju tänka er hur ledsen man blir när man får höra sånt :( Men än är det inte säkert att det är Ludde.. Vi ska ta ett test till på måndag. Ett blodprov. Får svar om en vecka.. Och under den veckan så ska Ludde "bo" hos Peter och Sandra :) Peter är Anders lillebror. Är så otroligt tacksam för att dom kunde ha Ludde. Läkaren sa att vi skulle sära på Ludde och Kevin i en vecka och se om det vart nån skillnad och sen kolla hur Kevin reagerar när Ludde kommer hem igen. Jag hoppas verkligen att det INTE är vår älskade lilla LUDDE <3
Idag har Kevin haft skolavslutning :) Nu är det äntligen SOMMARLOV och Kevin är så glad för det. Som han har längtat.. Dom va så duktiga i kyrkan. Dom sjöng så fint. Massa folk som va där och tittade och lyssnade. Alla va så fina i sina sommar kläder.. Ihöst börjar Kevin i 2:an :) Stora killen.. Tiden går alldeles för fort :/ Han är hos en kompis nu. Kommer hem vid fyra och då ska vi invänta Anders och Åsa och sen blir det en tripp in till stan.. Efter det ska jag passa på och gosa extra mycket med Ludde eftersom han åker bort på söndag.. Min lilla bebis :( Nu ska jag dansa runt lite med min dammsugare


SOMMAR

Gääääääsp

Shit va trött jag är.. Har inte sovit bra inatt :/ Legat och tänkt på en massa jobbiga saker som jag går igenom nu :( Jag hoppas att jag mår bättre snart. Behöver ta mig igenom detta en gång för alla.. sen ska det säkert vända och bli till det bättre.. Kevin är i skolan och jag ska iväg på ett möte. För en gångs skull är det inte ett möte ang Kevin utan om mig själv :) Lite ovant ;) Kevin längtar tills på fredag då det är skolavslutning. Han tycker det ska bli så skönt med sommarlov. Han kommer att vara på fritids men det är ju inte samma sak som att gå i skolan. Kevin ÄLSKAR att vara på fritids. Han blir överlycklig när jag säger: Det är fritids idag :) Idag ska han inte dit.. Och inte i morgon heller för då ska han till doktorn.. Han har sånna problem med sina ögon. Tror det är pollen. Ögonen är sååå röda :( Och det svider och kliar. Har köpt ögondroppar till honom men det verkar inte funka. Vi får se vad dom säger i morgon. Hoppas det är nånting annat.. Vill inte att han ska ha problem med pollen. Det är så jobbigt..

Nej möte nu-.--

YES YES YES

I have el ;) Så jäkla skönt.. Räkningen blev betald i sista sekunden.. Tack som fan ..... :) fan va glad jag är alltså.. Man behöver el till så jäkla mycket. Klart att det finns hur många som helst som lever utan el, men jag är inte van med det och då blir det lite svårare att komma på "lösningar" för att få det att fungera. HUr som helst, jag är jätte glad :) Idag har moster Gerd och hennes man Thomas vart här och fikat.. Bjöd först på korv med bröd och sen vart det glass med jordgubbar.. Jätte gott :D På väg hit åkte dom till Jysk och hämtade dynor åt mina nya utemöbler :) Ringde dit igår och la undan dom.. Jätte fint vart det.. Och ännu finare är det med mina nya blommor på balkongen.. Är super nöjd. Min vän Åsa va här igår och hjälpte mig.. TUSEN TACK VÄNNEN <3 Hon är såååå duktig. Är jätte sugen på att köpta mer blommor.. Skulle så gärna vilja ha en djungel ;) Hahahahah.. Nej inte riktigt så mycket blommor fast mer än vad jag har nu iaf :p Nu ska jag fortsätta spela bingolotto.. Kärring-varning??? Ääääääääh ;)

Seriös hyresvärd... NOT

Nån gång under dagen så kommer min el att stängas av :( Innan ni ens börjar tänka: Har hon inte betalat elräkningen, hon som har barn borde väl inte sätta sig i denna sits... Ja innan ni ens tänker på det sättet så vill jag säga att jag har INTE gjort nåt fel. I min hyra så ingår det el. Och jag betalar alltid min hyra i tid. Så detta är alltså helt och hållet min hyresvärds fel :( Den idioten får man inte ens tag på då han inte befinner sig i Sverige.. har försökt att prata med dom på elbolaget men dom kan inget göra :/ Och det förstår jag ju.. Jag menar... Inga pengar = ingen el :/ Men samtidigt så mår ju jag skit dåligt och vill inte bli av med min el. Kommer inte kunna laga mat, kunna tvätta, kunna bevara mina kyl/frys varor där dom ska vara.. Jag skiter i att jag inte kan sitta och titta på tv.. Men att laga mat är ju skitviktigt.. Dammsög hela lägenheten igår för att ha det klart iaf.. Kommer ju som sagt inte kunna dammsuga på ett tag :/ Tänkte jag skulle ta och slänga i en tvättmaskin också.. Men vet inte riktigt om jag vågar.. Tänk om dom stänger av mitt i en tvätt :( Inte så kul kanske :/ Skulle vilja köra i gång diskmaskinen också.. Nej jag chansar..


Hej så länge

Here we go..

Solen lyser även idag.. Skönt. Behövs lite solsken i mitt liv just nu. Längtar tills jag har semester.. Då ska Kevin och jag ev åka på läger ihop.. Det behöver vi, men allt hänger på om vi lyckas få hundvakt till lilla Ludde.. Mamma kan inte för hon jobbar, men jag tänkte jag skulle fråga Daniel.. Det är ju bara några dagar så jag tror inte att det ska vara nåt problem. Om det inte råkara vara just då som han ska sommarjobba :/ Håller en tumme eller två.. Vill verkligen åka på detta läger. Vet att Kevin skulle älska det.. Idag ska jag på möte ang Kevin. Jag hoppas att dom tar mitt bekymmer på allvar :( Och jag hoppas att dom kan hjälpa Kevin på bästa sätt. Min fina älskade Kevin <3


Dags att göra i ordning sig och sen ta ut Ludde en sväng

RSS 2.0