Nu är den här

Idag trycktes artikeln om Kevin. Har fått stort stöd på tex facebook. Många som spridit vidare och många som kommenterat. Tack snälla ni.. Och för er som vill läsa den så lägger jag ut länken. Kommentera gärna.. Tack familj och vänner för ert stöd <3


http://www.unt.se/leva/nar-froken-sager-att-man-ar-samst-1057738.aspx 

PACKNING AB

Fan va tråkigt och jobbigt det är att packa. Speciellt när man inte är så bra på det. Går ju mycket bättre och lättare om man vet hur man bäst packar liksom. Ja ja.. Det får bli som det blir. Huvudsaken att vi får med oss alla hahahhaa.. Det är nu 6 dagar kvar tills vi blir Uppsalabor igen. Gud va vi längtar. Igår va Kevin och hälsade på i sin klass. Fick träffa alla barnen utom en pojke som va på semester. Kevin tyckte det va jätte roligt och spännande. Och det tyckte dom andra i klassen också. Dom frågade frågor och berättade vad dom brukar göra på rasterna. Sen gick dom till matsalen och efter det va det fotografering. Den 4:e Oktober börjar Kevin i den nya skolan och även på fritids. Jag håller mina tummar och tår för att det ska gå bra.
Idag blir det fortsättning utav min jävla packning. Så trött på skiten.. Det är fan saker överallt. Har sån lust att slänga allting. Men det går ju inte. Då han man ju en tom lägenhet ;) Senare idag kommer Sanna hit. Vi ska äta gått, dricka gått och ev gå ner till pizzerian och lyssna på musik.. Sanna skulle tydligen slå klackarna i taket och sjunga en truddelutt ;) Hahahaha.. Vi får väl se hur det blir med den saken ;) Kevin och Ludde ska hem till Anders. Hoppas dom får lika kul som jag och Sanna ska ha..

Nej nu måste jag sätta fart

Piss och skit

Har fått tagit del utav artikeln som ska tryckas i UNT nästa vecka. Artikeln handlar om Kevin och skolan. Tycker att dom skrivit väldigt bra. Men jag bröt ihop när jag fick läsa vad rektorn på skolan sagt. Enligt honom så har dom inte fått veta att läraren vart dum mot Kevin. Så sjuk i huvudet den där karln.. På varje möte som vi haft i ett års tid har vi pratat om detta, men nu visste dom helt plötsligt inget.. Jävla svin *arg*. Blir både ledsen och jävligt förbannad. Men jag hoppas att dom som läser denna artikel har ett hjärta och ett förstånd att förstå vem som ljuger och vem som talar sanning. Varför i hela friden skulle jag va med i unt om det va rena lögnen? Varför betyder ett byte av skolan åt Kevin så jäkla mycket? Som sagt jag hoppas att man ska förstå.. OCh framför allt så vill öppna ögonen på alla i Alunda. Öppna ögonen för fan.. Inse att detta kan hända i lilla underbara Alunda också..


Och till er föräldrar som också haft problem med samma lärare MEN som valt att inte stå upp för mig och Kevin: DRA ÅT HELVETE

Dagen med stort D

Idag är det dags att åka till Kevins nya skola :) Ska träffa rektorn och även Kevins nya fröken. Med mig har jag Kevins första fröken (så jävla bäst), Kevins extra lärare och även en rektor.. Kan inte riktigt förstå varför rektorn följer med men det är mycket man inte förstår. Ska iaf bli jätte kul och träffa den nya skolan. Vi ska även bestämma en dag då Kevin kan få komma och hälsa på. Det ser han verkligen fram emot kan jag lova :) Frågar varje dag..


NI ÄR SÅ MÅNGA SOM TJATAR OCH GNÄLLER PÅ ATT JAG INTE BLOGGAR SÅ OFTA.. MEN VA FAN ÄR MINA KOMMENTARER DÅ? ;)

Det börjar närma sig :)

Flytten till Uppsala alltså :) Fan va underbart det ska bli.. Längtar som bara den. Känner på mig att allting kommer att bli så bra. Unt va här igår. Pratade om Kevin och skolan. Dom vill skriva om det och det känns hur bra som helst. Vill att alla ska få upp ögonen och inse att sånt här händer överallt. Bara för att barnen kommer hem och säger att det är bra så behöver det inte vara så tyvärr. Och man måste ta sig tid att lyssna på sina barn samt ge dom all stöd i världen. Kevin ahr så länge gått och trott att han är dum och värdelös :( Har gjort ALLT jag kan för att få honom att förstå att han är underbar.. Och att han är lika mycket värd som alla andra.. Och nu, ett år senare, har jag ÄNTLIGEN lyckats :) Vägen hit har varit mycket lång men som jag tidigare sagt så har det vart värt det. Jag ser min son le och må bra och för ett år sen så trodde jag inte att det skulle bli bra :( Men än är det inte över. Jag håller på med min anmälan som kommer att skickas in när unt släppt sin artikel. Vill vara säker på att jag inte glömt ta med nåt i anmälan. Allt är viktigt att få med. Är så rädd att jag ska missa nåt som för dom är avgörande. Tänk om dom inte tar upp min anmälan pga att jag missat nåt. Jätte svårt att göra detta och det tar mycket på min kraft och mitt mående. Så om jag vart sur, grinig, inte hört av mig och allt sånt så förlåt mig. Inte min mening och det hoppas jag att ni förstår. Nog om detta (iaf för stunden).. Har ju börjat på mitt "nya" jobb :) Och det gick så bra.. Gick dubbelt där i måndags och igår gick jag "själv".. Det gick hur bra som helst. Plus att jag hade Ludde med mig på jobbet.. Hur tror ni det gick? DET GICK SJUKT BRA :) Han va så duktig och alla som bor där blev så glada. Han fick så mycket uppmärksamhet och det gillar han ;) Känns underbart skönt att jag kan ha Ludde med mig :) Det löser så mycket. Nu är jag ledig i tre dagar och jobbar i helgen.


Packning AB

Grattis älskade SAGA

Idag fyller världens finaste SAGA 3 år :) Tänk va tiden går fort. Jag kommer ihåg när hennes underbara mamma SANNA berättade att hon va gravid. Vilken lycka, vilka tårar, vilken känsla.. Nu har det gått tre år och Saga är helt underbar, hennes föräldrar är som diamanter och hon är en jätte stolt och duktig storasyster till David <3 Kan det bli bättre? Jag skickar en massa grattis pussar och kramar till dig ditt lilla busfrö <3 Vi älskar dig Saga !!!

                                            Första bilden på Saga 2007-09-11

                   

                                               Se så vacker hon har blivit

                   




"Nytt" jobb :)

Igår så ville min chef prata med mig. Blev lite orolig men helt utan anledning :) Hon frågade om jag ville börja jobba på en annan avdelning och på det sättet få ett bättre schema. Och det ville jag såklart, så på måndag börjar jag där. Jag jobbar i nuläget nästan bara kvällar och på den andra avdelningen är det fler dagar :) Det känns jätte skönt. Jag vet ju att Kevin vill ha mig hemma på kvällarna. På den här avdelningen får jag ha med mig Ludde :) Och det känns jätte skönt. Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra att ha honom med på jobbet. Men det tror jag. Gamlingarna kommer att gilla honom och han dom :p Det finns ju några nackdelar med att tacka ja till detta erbjudande men jag känner att det finns fler fördelar än nackdelar :) Det är så mycket som händer just nu. Det är som min kära vän Sanna sa: Nu är nu ditt och Kevins nya liv börjar. Vi flyttar, han byter skola och jag får bättre jobb :) Och det stämmer ju.. Det är fan våran tur nu. Jag och Kevin överlever detta och kommer att få det sååååå bra.. En stor fördel är ju att jag kommer att kunna gå upp till 75% *LYCKA*

Alltid lika kul...

...att vara sjuk.. Typ NOT.... Inge kul alls :( Ont i halsen, jobbig näsa och hostar lite då och då.. Har vart hemma hela veckan och kommer va hemma i morgon också. Sen är jag ledig i 4 dagar och då ska jag väl ändå hinna bli frisk.. Ska packa mycket i helgen också.. Måste skaffa fler kartonger.. Här hemma på ica finns det antingen bottnar eller bara lock :/ Visst kan man ta det ena först och sen det andra men när man inte kan få med sig en hel kartong så tröttnar man. Ska köpa riktigt stora och ordentliga.. Fan va tråkigt det är att packa men jag längtar tills det är klart.. Längtar tills flyttlasset går. Så underbart det ska bli.. Igår va Kevin på hockey.. Det va AIK som mötte Almtuna.. Kevin följde med sin morbror Daniel dit.. Tyvärr så förlorade AIK, men dom kommer ifatt. Daniel sov över här och åkte till skolan i morse.. Älskar verkligen mina syskon Sandra, Daniel och Emma.. Säger det inte tillräckligt ofta tyvärr men jag ska bli bättre på det. Jäklar va hungrig jag är.. En hel timme kvar tills jag får nåt i magen :/ Sa till Kevin att han skulle vara hemma vid 5 för då blir det mat.. Han är ute med kompisar.. Tick tack, tick tack.. HUNGRIG :) Är bra sugen på pannkakor idag då det är torsdag men pallar inte stå och steka.. Så det får bli korv med mackisar ist :p Det är inte fy skam.. Jäkligt gott faktiskt.. Med aromat och ketchup *mumma* Nej nog pratat om mat.. Annars är risken stor att jag äter före Kevin ;) va gör lilla Ludde då? Jo han ligger och sover så gott.. Så underbart att ha honom hemma igen och inget har hänt med Kevins ögon och det känns så bra.. Men vi ska iaf ta detta prick test på ackis.. Dumt att strunta i det när vi fått vänta så länge för att få en tid. Skönt att vara helt säker :) Nej det känns skit bra att Ludde är hemma, men åter igen så äter han inte som han ska :( Vill att han äter morgon och kväll men så blir det inte.. Men han verkar inte må dåligt så det kommer säkert i gång. Kanske känns lite konstigt att vara hemma igen osv.. Efter maten ska jag ut och gå en runda med honom.. Ibland önskar man att man hade en robot.. en robot som man kan använda sig utav när man är sjuk, när det regnar, när det snöar.. Då kan roboten gå ut med hunden hahaha.. Nej jag skojar bara.. Eller?? ;)


Älskade Kevin.. Snart flyttar vi och då börjar vårt nya, lyckliga och underbara liv.. Och som jag alltid brukar säga till dig så är det DU och JAG mot världen <3 Jag älskar dig så otroligt mycket mitt älskade barn..
RSS 2.0