2:a pris

Sportlovet är slut för denna gång och Kevin va faktiskt glad över att få gå till skolan i morse :) Trodde han skulle vara jätte trött, svårväckt och grinig, men tji fick jag ;) Och han va på riktigt bra humör när han kom hem också. Vad har hänt? Haha.. Jag jobbar i kväll och i morgon kväll, sen är jag ledig i tre dagar :) Tänkte jag skulle ta och möblera om i Kevins rum lite. Har några förslag i huvudet.. Vi får se hur det blir.. Allt flyter på bra när det gäller Eva och Bengt.. Ludde trivs så bra där och dom med honom. Han ska sova när när jag åker på kryssning med Åsa. Är säker på att det kommer gå hur bra som helst. Han är ju så lätt att ha och göra med :)

2:a pris i vårt vinlotteri på jobbet :)



Dags att byta om och börja jobba :)

 

Sportlov :)

Jajjamänsan.. Sportlov för hela slanten ;) Kevin skulle ha vart på fritids men jag tod semester igår, idag är det min lediga dag och semester i morgon :) så får han gå torsdag och fredag :) Måste ju få känna att han är ledig lite.. Inte kul att behöva gå upp kl 6 när man har lov inte :/ Men jag är grymt stolt över min son. Han gnäller aldrig.. Samma sak när vi bodde i Alunda. Då kunde vi ibland gå tjugo över fem på morgonen för att komma fram till dagmamman :( Usch det va inge vidare.. Ingen buss som gick och eftersom jag inte har nåt körkort så va vi tvungna att GÅ :( Men det va inte så ofta det vart så där tidigt..  Nu går vi tjugo i 7.. Först lämnar vi Ludde och sen vidare till fritids och jobb :) Fan va jag trivs här i Uppsala.. Eller rättare sagt VI trivs :) Är sååå glad över att vi äntligen fick tag på en lägenhet här så vi kunde flytta tillbaka.. LIKE, LIKE, LIKE =)

Nåt annat som jag verkligen gillar är att jag fått kontakt med en kille som säljer canada goose jackor BILLIGT.. skit sugen på att köpa en.. Skulle jag passa i denna????
                   

Jag mår illa..

Nej det gör jag inte, men det är en bra låt ;) Sitter på jobbet och rastar mig själv.. Slutar halv tre idag och sen är jag ledig i 3 dagar :) Ska bli skönt. Kevin har sportlov också och då kan vi hitta på nåt ihop.. Han ser fram emot lördag då hans älskade pappa kommer hem till oss. Han ska äntligen få se hur vi bor i den nya lägenheten.. Eller nya och nya.. Känns som om vi bott där i evigheter nu :) Men den är ny för honom iaf. Kevin har så mycket han vill visa sin pappa. Sin nya skola, vart han spelar fotboll och innebandy, vart han brukar leka osv.. Blir en lååång dag för hans pappa haha.. Sen ska vi käka god mat och bara umgås. Känns så jäkla bra att jag och Kevins pappa har en sån bra och fin kontakt nu. Så har det tyvärr inte alltid varit :( Men nu är den riktigt bra och det är jag jätte glad för. Gladast är nog Kevin. Även om vi ALDRIG dragit in honom i våra gräl eller låtit honom ta del av nåt sånt på något sätt så märker nog barn mer än vad man ibland tror. Och för Kevin betyder det MASSOR att få umgås med både mamma och pappa samtidigt :) Kevin kommer väl vara så mycket med pappa så att Ludde blir avis hihi.. Han är ju van att få ALL uppmärksamhet. Men det är bra för honom att "se" att det finns andra som behöver tiden också ;) Nånting som jag alltid har varit glad och tacksam över är att Kevins pappa och Anders kommer så bra överens. Det betyder jätte mycket och det har gjort allting så mycket lättare. Anders har alltid backat och låtit "P" fått vara pappa liksom. Han har aldrig försökt ta över på något sätt. Har aldrig lagt sig i våra gräl eller beslut. Så tacksam för det och det vet jag att "P" också är.. Anders kommer att vara med på lördag och jag känner på mig att dagen kommer att bli såå jäkla lyckad :) Nog om det nu.. Rasten är slut och det är dags att jobba igen :) Slutar som sagt halv tre och då ska jag hem och städa.. I kväll börjar Big Brother på tv11.. Spännande.. Det ryktas om att en kille från Uppsala (gottsunda) ska vara med.. Kanske känner honom, vem vet :)

Toppen :)

Fan va lycklig jag är :) Jag har hittat en underbar familj som Ludde är hos när jag jobbar.. Hur gulliga som helst och det går jätte bra. Ludde trivs jätte bra där och det känns så tryggt för mig och Kevin. Kvinnan i familjen är en fd kollega till min moster Gerd så det va hon som tipsade om dom :) Och jag är sååå glad för det, tack moster <3 Han har vart där två gånger nu och fler ska det bli ;) Dom bor ca 3-4 minuter i från oss och det är ju toppen. Plus att dom bor mot skolan.. Så vi går ju alltid förbi där på morgonen.. Nej fan va skönt det känns. Nu slipper Ludde sitta och pipa på jobbet.. Tråkigt för dom på jobbet men han följer säkert med mig nån gång.. Man kan ju inte ta förgivet att Eva och Bengt kan varje gång jag behöver hundvakt.. Vi tar en dag i taget.. På tisdag ska han dit iaf.. Och på tisdag ska vi på utvecklings samtal i skolan ang Kevin. Ska bli kul att få höra om min älskade son. Jag vet att det går bra för honom, men det finns saker som han behöver träna på.. Jag hoppas han kan det som man ska kunna för att börja i 3:an i höst.. Men tror jag :) Är så glad över att vi flyttade från Alunda. Tänker på det varje dag.. Jag vill inte ens tänka på hur det hade slutat för Kevin om vi hade bott kvar :( Han mår sååå mycket bättre nu och det går så bra.. Man ser verkligen skillnad.. Det gjorde man väldigt snabbt.. Hans fröken är bra och fast jag fortfarande saknar Harriet så är jag jätte nöjd med Stina :) För att inte prata om Jonas, assistenten.. Hur bra för Kevin som helst.. Dom kommer otroligt bra överens och Kevin tyr sig mycket till honom. Dom gillar varandra och det är viktigt.. Helgen då.. I fredags jobbade jag först till halv två sen träffade jag Eleonor.. Anders och Kevin åkte till mamma för att hjälpa Sandra med hennes dator.. Efter det vart det kväll och vi va bara hemma. I lördags (igår) så åkte vi iväg till Java och käkade skit god mat, och satan va mätta vi blev.. Vi hade köpt lite chips och sånt men vi orkade inte ens tänka tanken att öppna påsen haha.. Kollade på film och gjorde natt ganska tidigt.. Idag (söndag) så har det ännu inte hänt nåt :) Vi ska till mamma och fortsätta med Sandras dator.. Vet inte riktigt när men snart tror jag.. Anders snackade nåt om att han ville åka och kolla på nån mobil.. Vi får se.. I natt kanske min syster Sandra ska sova hos oss.. Vi får se vilket humör hon är på ;)


                                               SVAR TILL ANNICA!!!


Varför jag inte frågar dig ang att passa Ludde? Ärligt talat så tänkte jag inte på att fråga dig, men med tanke på att du inte kunde passa Kevin (som är 9 år och klarar sig i stort sätt själv) i några timmar fast du först sagt ja, så är det väl svårare och jobbigare att passa en hund från morgon till eftermiddag? Och om jag känner dig rätt så brukar väl inte du gå upp kvart i sju på morgonen??? Och även om du hade gjort det gratis så är det inte det viktigaste för mig när det gäller min älskade hund..

Del 2 =)

Jäklar här händer det grejer :) Jag bloggar två gånger på samma dag ;) Åsa har precis åkt hem och det tycker jag är jätte tråkigt :( Gillar att ha henne här. Önskar att hon kunde bo lite närmare. Fast då hade vi kanske träffats för ofta ist :p Hon har iaf åkt hem nu och Kevin har precis lagt sig i badet. Här sitter jag och lyssnar på en massa sjukt sköna låtar på Spotify.. Fan Spotify is the shit =) Hur bra som helst. Vad gjorde man innan det liksom.. Det va väl typ youtube.. Där "hänger" jag typ aldrig längre. Åsa va så snäll så hon hjälpte mig med Luddes antiskäll-halsband.. Jag visste inte riktigt hur man skulle göra och hur det skulle sitta.. Och beskrivningar på engelska är inget för mig.. När halsbandet väl va på plats så gick vi och längtade tills Ludde skulle skälla. Men det tog hur lång tid som helst. När skallet väl kom så gick det hur bra som helst. Ludde slutade direkt. Citron är tyligen inte hans favoritdoft ;) Det där kommer gå hur bra som helst. Mammas duktiga bebis <3


Här är annons om Ludde <3

http://www.blocket.se/uppsala/Jack_russel_hane_31910564.htm?ca=10&w=1&last=1 

Onsdag hela dagen

Sitter här och funderar på om man ska ta och hoppa in i duschen. Behöver duscha riktigt KALLT så jag vaknar till. Är hur trött som helst. Hade skit svårt att sova i natt, så när klockan ringde kändes det som om jag precis somnat :/ Gick upp, väckte Kevin och gav honom nya kläder.. Medans han gick ut med Ludde så gjorde jag i ordning hans matsäck. Han ska på utflykt med skolan idag. Kul att komma iväg på nåt och inte bara sitta vid skolbänken :) Idag kommer min vän Åsa hit :) det va jätte länge sen som jag träffade henne så jag ser verkligen fram emot att hon kommer hit. Har alltid trevligt med henne och snart så ska vi ju iväg på en kryssning tillsammans igen. Denna gång blir det tyvärr inte Nordman, men vi kommer säkert ha lika trevligt som vanligt =) Jag längtar tills vi drar iväg. Så skönt att komma bort lite även om det bara är över natten.
Har satt in en annons på blocket nu ang Ludde. Jag måste hitta en dagmatte/husse till honom. Måste ha nån som passar honom när jag jobbar på dagarna. Han har ju vart med mig på jobbet nu ett tag och det har funkat sååå bra. Men nu har det kommit en ny regel (finns personer som inte har nåt annat att göra så dom måste hitta på idiot regler) att hundarna måste vara kopplade. Och det gillar inte Ludde :( Han vill vara lös och kunna va med överallt. Han har börjat gnälla och pipa. Det är bara en tidsfråga innan han inte kan vara med längre :( Så nu håller jag tummar och tår att jag ska hitta nån som kan passa honom. Så himla tråkigt att den här regeln skulle komma :( Det gick ju såå bra.. När jag jobbar kväll så är han ju hemma med Kevin och barnvakten men på dagarna så går ju Kevin i skolan. Som sagt, jag håller tummarna.. Nej om man ska ta och duscha nu då.. Återkommer ev :)

Min älskade syster EMMA <3

Va är det för en dag? Är det en vanlig dag? Neej det är ingen vanlig dag, för det är Emmas födelsedag HURRA HURRA HURRA =) Idag fyller min älskade syster 13 år. Det är stort att fylla tonåring. Jag är så stolt över min syster. Jag är stolt över alla mina syskon men idag handlar det om Emma-Pemma =) Det går så bra för henne.. När hon började i kunskapsskolan så sa många: Emma kommer inte att klara det här. Men gissa om dom fick fel.. Det går jätte bra för henne och hon ligger nära ett VG i både engelska och spanska. Jag är såå stolt <3 Emma kommer att gå långt =) Ska åka till henne snart och fika med henne. Ska bli så mysigt att bara fika med henne. Hoppas hon har bakat mycket haha.. Hoppas mamma har bakat bullar ;) Gud så gott..Sen blir det jobb i kväll. Nej nu vart jag riktigt sugen på bullar så det är väl bäst att jag gör mig i ordning nu :) Men först en bild på världens vackraste Emma <3 JAG ÄLSKAR DIG SYSTER

                        

RSS 2.0