Piss, piss, piss

Känner mig så jävla OFF :( Önskar jag hade en plats dit jag kunde åka och SKRIKA.. Det är precis vad jag skulle behöva just nu.. Bara skrika ut all jävla skit som "växer" inom mig :/ Allt detta med Kevin (både hur det går i skolan och hur han är hemma), jobbet, önskad flytt.. Allt bara trycker på.. Mår fan inge bra alltså :( Känner mig så jävla misslyckad.. Varje gång jag är i skolan på möte, varje gång som jag sitter och ringer runt till folk och BÖNAR OCH BER om hjälp för Kevins skull, så känns det som att jag sviker min son.. Att jag sviker honom när jag inte får nån hjälp, när jag inte hittar någon som är tillräckligt intresserad av att han ska få det bra.. Varje morgon som Kevin går till skolan så gör det ont i mig.. Är så jävla rädd att han ska få en dålig dag. Kevin är mitt allt och jag vill att han ska få det bästa <3


Nej man skulle kanske dra täcket över sig...

Så skrämmande

Ibland önskar man att det va en stor jävla utredning på alla som väntar barn.. Vissa ska fan inte va mamma eller pappa.. Satt och läste på aftonbladet.se och fick se nåt som fick mig att må illa.. Ni får kolla själva.. 


                       http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7201230.ab

Tänk om...

Ja så har man väl känt många gånger? Tänk om... Och idag är det ett sånt tillfälle. Jag ska nämligen på möte i skolan igen ang Kevin. Jag hoppas det blir till vår fördel, men samtidigt så känns det rätt omöjligt :( Varför ska det vara så här? Jag vill att min son ska må bra. Är det så mycket begärt?




Pallar inte blogga....

KEVIN <3

                   
                   
                                 
                                  
                                 
                                 
                                  

Smälter bort :/

Ja det är bara förnamnet.. Jäklar så varmt det är.. Men va fan.. Jag ska inte klaga.. Är så jäkla glad över att vintern är över :) Men sen är det ju så här va... Att jag är ingen sommar-människa.. jag är lite mer åt våren/hösten.. Varmt men inte för varmt.. Kalla och sköna vindar :) Alla är vi olika.. Va har hänt sen sist? jo igår åkte jag och Ludde in till Uppsala.. Jessica och lilla Murphy. vi gick en jätte promenad med hundarna och Ludde vart som vanligt helt galen när han såg en kompis att leka med.. Dom hade skit kul och det hade vi människor också :) Klockan ett lämnade jag in Ludde hos frissan :) Och det gick så bra så.. Han vart skit fin.. Helt klart nöjd... Försökte ta några kort på Ludde men dom vart inte bra.. Men iaf.. medans Ludde va hos frissan så gick jag, Jessica och Murphy till MAX och käkade.. Precis när vi va klara så såg vi en gul turné buss rulla in på parkeringen.. Det va inga mindre än dansbands gruppen Thorleif´s.. Genast tänkte jag på min vän Åsa :) Hon älskar den gruppen.. Vi skulle egentligen ha åkt med cinderella i kväll och lyssnat på dom.. Men av olika orsaker så bestämde oss för att avboka :( Ville så gärna gå fram och ta ett kort som jag sen kunde ge till Åsa.. Men fan va pinsamt hehehe.. Men va hade jag att förlora? Lite nervös och pirrig gick jag fram till deras bord, presenterade mig och berättade att vi egentligen skulle ha sett dom som ikväll och jag berättade lite om Åsa :) Snacka om att Thorleif va trevlig.. Tog massa kort på honom och på bussen.. Sen spelade jag in honom med min kamera. Han pratade in ett litet meddelande till sitt största fan ÅSA :) Hämtade Ludde, åkte hem och sen vart det inte så mycket mer.. Åsa kom och fikade en stund :)

Nu får fick jag besök.. Skriver mer sen eller i morogn :)

En helt vanlig söndag

Jajjamänsan.. Det stämmer precis det.. En helt vanlig söndag som har bestått av fika med min vän Åsa, hejdå-pussar från Anders som åkte hem idag, lite småplock, bingolotto och som avslutas med nya beck filmen.. I morgon ska jag in till stan och lämna in Ludde hos Cina.. Där ska Ludde bli badad och klippt.. Även klorna ska bli kortare.. Innan det ska vi träffa Jessica och "hennes" hund.. Ludde ska få leka av sig lite och jag och Jessica får väl unna oss med att snacka lite skit :)



Nu är reklamen slut och bingolottos sista del börjar

Långsamt farväl

Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom. En storm vi måste orka rida ut. Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans. Att allting kommer ordna sig till slut. Men hur säger man till nån att här tar vägen slut? Och hur säger man till nån att hjärtat längtar ut?


Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl. Om du ser mig i ögonen så säger dom, att vi kan bara vara dom vi är. Så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det så är det bara ett långsamt farväl.


Här är din drottning utan krona, likgiltig och trött. En sorglig figur, som du aldrig riktigt mött. Och när jag ser mig över axeln på åren som bara gick. Ser jag allt som gick förlorat men också allting som vi fick. Och vad säger man till nån som vill börja om igen? Då det redan är försent, då man redan är på väg....?


Jag tvår mina händer i kärlekens namn. Du kan vinna allt, du förlorar ibland. Men vägen som vi färdas på, den leder, den leder ingenstans..


Äkta kärlek <3

Har precis kollat på en video på youtube som fick mina tårar att rinna.. Jag blev helt varm i kroppen.. Fick verkligen bevis på vad äkta kärlek är.. Det här är vad ALLA borde se.. Delar med mig till er..
 
                   

11 Maj 2010

Fick ett mail från Luddes uppfödare och hon tyckte Ludde va jätte fin :) Då blir man glad.. Ludde är verkligen jätte fin. Helt underbar.. Ni ska bara se och höra när han träffar min mamma och Åsa.. Han "skriker" och verkligen YLAR... Hahahaha... Så tokig min hund :p Just nu ligger han och sover.. Har vart på långis med honom så han blev så trött.. När Kevin kommer hem från skolan så vankas det först mellis för hans del sen blir det nog en långis igen :) Härligt väder.. SOOOOOL :) Hela helgen har bestått av anting regn, kalla vindar eller bara gråa slag :( Inte kul för 5 öre.. Nej jag vill ha sol och sommar.. MEN.. Inte FÖÖÖR varmt.. Det gillar jag icke.. Man ska kunna andas och man ska kunna vara ute utan att svimma av värmeslag eller drunkna i sitt svett hahahahhahah... Gud va äckligt.. Men va fan det finns ju vissa som lider av tex svett.. Tycker så jäkla synd om dom..
Idag fyller Inga-Rose år.. Det är hennes första födelsedag utan pappa.. Tänk va tiden går fort.. Snart är det 5 månader sen som han lämnade oss. Saknaden är så stor. Det händer fortfarande att jag är på väg att ringa honom men sen kommer jag på mig själv. Om jag bara kunde få krama honom en gång till.. Bara få prata med honom en sista gång.. Säga hur tacksam jag är, få säga att jag älskar honom..



Nu: Städa vidare

Sen: Långis nummer 2

Senare: MYS PYS med Kevin <3

Bilder på LUDDE :)

Lägger upp lite bilder på vår lilla Ludde... Så hans uppfödare kan få se hur fint han växer :) 



                   
 
                   

                     

                   

                   

                   

                   

                   

                   

                   

                   


Tar sån tid att lägga upp bilder så det va allt för denna gång :)

Me like ;)

Sitter och lyssnar på gamla godingar på youtube.. Nyss spelades dilemma med Nelly.. Fan va jag gillade den när den kom ut. Samma sak med låten före nämligen I´m like a bird med Nelly Furtado.. Hur bra som helst ju :) Tänk så många låtar man älskat men som man inte lyssnar på idag.. Varje gång jag hör nån gammal godig så blir jag så glad och genast kommer alla minnen tillbaka :) Just nu lyssnar jag på skit gamla schlager låtar hahahaha.. Då har man inte mycket att göra ;) Lägger ut några länkar fan i mig :p Lyssna och njut mina damer och herrar.. Inte för att jag tror att jag ahr så värst många manliga läsare ;) 
                      












Det va några gamla schlagerlåtar :) Ska vi ta några vanliga bitar också? Klart vi ska :)














Okej sista nu då.. Och det får bli en låt med Alice Cooper.. Otippat värre va ;) Kommer ihåg när jag gick i 8:an och det började en kille vid namn Ola i vår klass.. Satan vilken snygging ;) För att göra en lång historia kort så vart vi ihop och han ÄLSKADE Alice Cooper och självklart så gjorde ju jag också det då hahahahha... Denna låt lyssnade vi på jätte ofta.. Herre gud vilka minnen..

4 Maj Del 2

Skrev ju vad jag hade tänkt skulle hända när Kevin kom hem från skolan. Först skulle han städa sitt rum och jag dammsuga resten av vårt hem, sen lite läxläsning och till sist en varsin glass.. Men så vart det inte :/ När Kevin kom hem så hade han en kompis med sig. Han ville gå hem till honom och leka.. Klart han fick det.. Först tog dom ut Ludde på en rastning och sen stack dom. Så han slapp städa sitt rum.. Men inte för att han drog till en kompis utan för att jag redan hade städat hans rum. Jag gick bara ut en kortis med Ludde sen satte jag igång med dammsugaren och sen vart det bara att jag fortsatte i Kevins rum :) Så nu är det fint igen.. Hur länge vet jag dock inte ;) Gissa om Kevin vart glad när han såg det :) Jag fick världens bamsekram och en stor puss <3 När han kom hem från kompisen så "fuskade" vi lite.. Vi beställde snabbmat mitt i veckan :p Kebab åt Kevin och pizza åt mig.. Jätte gott.. Men som vanligt när jag beställer pizza så orkar jag bara halva.. Borde beställa en barnpizza egentligen men dom brukar ist vara för små..Inte lätt när det är svårt ;) Vart ingen glass idag, men det är en dag i morgon också..  Vid sju mötte vi upp Carina, hennes son Fredrik och deras hund Molly för en kvällspromenad. Ludde och Molly busade som galningar.. Dom fick springa lösa och det gillar Ludde.. Och han är så duktig när man ropar in honom.. Väl hemma så vart det en dusch för Kevin och hopp i säng..  Nu tänkte jag slå en pling till Mari och sen lägga mig.. Som sagt: Det är en dag i morgon också

4 Maj 2010

Åter igen sitter man här med en klump i magen pga att Kevin är i skolan. Kanske börjar bli jobbigt för er att bara läsa om detta men det är MIN blogg och ni har ett val.. Läs eller låt bli.. Kevin är allt för mig och självklart så vill jag hans bästa. Jag är alltid orolig när han är i skolan. Och speciellt när han kommer hem och jag ska kolla i kontaktboken. Står det nåt bra eller dåligt? Någon guldstjärna eller en predikan om hur dålig och dum han är? Igår kom han hem med en guldstjärna och jag vart ju såklart jätte glad, men Kevin sa direkt: Idag fick jag en stjärna, men det får jag nog inte i morgon. Han kan liksom inte njuta för stunden utan är direkt rädd för morgondagen :(

Va händer i dag då? Jo jag tänkte klä på mig skor och kofta och gå ut på en långis med Ludde.. Det gillar vi ;) Tänkte avsluta promenaden med att gå förbi skolan och möta Kevin.. När han kommer hem så ska han sitta lite med sin läxa och sen ska han faktiskt få städa sitt rum.. Inte så kul kanske men det behövs.. VERKLIGEN :/ Själv ska jag sysselsätta mig med att dammsuga hela lägenheten.. Inte så kul det heller men tyvärr ett måste.. efter läxläsning och städ tänkte jag bjuda min älskade som på en glass :) Dom har öppnat glassbaren nere på ica och då vill man ju passa på såklart. För min del blir det nog en mjukglass med nötkross.. Gud va gott.. Årets första :) Kevin väljer nog en våffla med kulor skulle jag tro.. Åh va jag längtar.. Lite mamma och son tid <3 Myspys på hög nivå och jag VET att Kevin kommer att bli super glad :)

...

Tänk om man bara kunde skita i allt runt omkring och bara dra täcken över huvudet och komma fram när man mådde bättre :(







Har tröttnat på att må piss :(

Underbar helg :)

Helgerna går alltid så fort :( Vill ha lååånga helger.. Ska väl egentligen inte klaga eftersom jag är ledig fram till onsdag kväll :) Gillar min 4 dagars ledighet as mycket :) Vad har hänt under helgen då? Jo i fredags jobbade jag till tre sen kom Anders, Kevin och lilla Ludde och hämtade mig.. Vi åkte hem till Åsa och grillade.. Jätte god mat och trevligt sällskap :) Åsas dotter Linda va hemma över helgen. Bor i Kungsbacka annars.. Och hon hade med sig sin nya pojkvän Sebastian. Så nu har man träffat honom.. Klart godkänd :) Medans Linda och Sebastian tog med sig Kevin till majkasen så satt vi andra kvar hemma hos Åsa och snackade. Tack Åsa och ni andra..  Igår va vi ut till Svärfar.. Roligare människa får man leta efter. Är väl iofs inte så säker på om han är människa hahahaha.. Men vi säger så iaf ;) Fikade där och Ludde fick busa med Kajsa (svärfars hund) sen for vi vidare till Eriksberg och hälsade på Smulan som flyttat dit :) Där blev det ännu mera fika och massa skratt.. Fan va jag gillar Smulan :p Och hennes dotter Malin också såklart.. Måste komma på nåt smeknamn till henne.. Hm?? Hahahahaha.. Nu har jag det... KEXET :) Så jävla bra hehehehhe.... Tjena kexet, sitter du här och smular ;) Klockrent :p Idag åkte vi hem till Sanna och hennes familj <3 Där vart det korvgrillning och jätte gott fika :D Kevin fick åka fyrhjuling.. Först med Sanna och sen med Daniel.. Tror ni han gillade det? Skoja inte hahahha.. Lycklig unge liksom.. Jag fick massa kramar och pussar av Saga men David ville INTE bjuda på det :( Men då SNODDE jag några iaf ;) Jusst det.. Gissa om jag är MALLIG :) Jag har nämligen vart barnvakt åt Saga och David idag.. Kanske inget särskilt för er men för mig är det STORT :) Bara Sanna som vet varför.. Så tji på er som inte får veta ;) Idag är det ju söndag och det innebär att Anders har åkt hem.. Och det är aldrig roligt med tanke på att det är på helgerna som vi träffas.. Men men.. Så är det att ha ett särbo-förhållande :( Inget jag önskar men så är det iaf.. Kevin sover och Ludde lika så :) Dom ligger i Kevins rum och snarkar i kapp ;) Skola i morgon (för Kevin alltså) och jag hoppas att det går bra.. Jag har alltid en klump i magen tills han kommer hem.. Jag önskar att det kommer att ordna sig snart för både honom och för mig. HOPPAS HOPPAS <3 Bjuder på några bilder från idag :)  


                   

                   

                   

                   

                   

                   


Ska snart gå och lägga mig.. Men först ska jag prata färdigt med Mari på msn ;) Jävligt go tjej den där Mari :) 
RSS 2.0