HJÄLP HJÄLP HJÄLP

HJÄLP TILL ATT HITTA DEN STULNA VALPEN !!!!!!!!!!!!

 Idag blev en 8 veckors cockervalp stulen från sitt hem. Han är röd/vit och stals från kennel Twinkle utanför Gnesta/Mölnbo.. Uppgifter lämnas till uppfödaren Per Aschan på telefon 070-2863008 eller [email protected]... SPRID DETTA VIDARE SÅ VALPEN KOMMER HEM...



Tänk att det finns människor till allt :(

Tack för denna gång

Idag är det söndag och det är dags för mig och Kevin att åka hem :/ Vill inte det. Hade det inte varit för att jag har hundvakt där hemma så hade jag stannat några dagar till. Men eftersom jag kommit överens med lillebror om söndag så blir det hemfärd idag :) Jag har haft en otroligt skön tid här i Gnesta och även i Laxne ;) Det har vart jätte trevligt dom här dagarna. Kommer snart tillbaka ;) Vi får väl se när lillebror kan passa Ludde nästa gång ;) Jag får ha honom med mig men eftersom Ludde och mosters hund råkar i luven på varandra ibland så känns det inte bra att ha med Ludde hit. Sen har det faktiskt varit skönt att slippa åka tåg med honom. Så jobbigt när det kommer andra hundar på tåget, då blir ju Ludde skit jobbig :/ Längtar tills Eva och Bengt kommer hem från sommarstugan. Då får jag lite mer pli på Ludde. Dom hjälper ju mig mycket. Och då kommer rutinerna tillbaka och det är bra för honom.

Kevin ligger fortfarande och sover. Inte vanligt att jag är vaken före honom :p Men nån gång ska väl va den första haha.. Han är inte heller så sugen på att åka hem. Men vi ska nog hitta på nåt kul hemma också. På lördag kommer hans pappa hem till oss. Som Kevin har längtat efter denna dag. Överlycklig över att den snart är här :) Han stannar i 2 dagar och sen åker Kevin med honom hem och är där i 1 vecka :) Som kommer att få det jätte trevligt ihop. Kevin behöver egen tid med pappa. Det märks jätte tydligt. Ska bli kul att få höra vad dom gjort sen :) Ska bli kul också att få höra vad K:s pappa tycker om min viktnedgång :) Jag vägde ju 20,5 kg mer sist vi sågs ;)

Nej nu har jag drabbats utav blogg-torka ;) Lägger upp lite bilder ist. Dels från dessa dagar i Gnesta och lite annat blandat :)

                   
                    
                   
                     
                    
                    
                    
                    

Mitt nya jag ;)

Bild på mig, 20,5 kg lättare :) Såååå stolt och glad :)


                  

Gnesta :)

Sitter hemma hos min moster Tessan och har precis ätit lite :) Kom hit i torsdags. Igår va jag och Tessan till Södertälje för att handla och sen åkte vi till familjen Johansson och grillade. Alltid lika trevligt att träffas ;) Idag har jag ingen ska vi iväg på nåt men vi har inte riktigt bestämt vad det blir. Har lovat Kevin nåt roligt så vi får se vad vi hittar på. Ludde är hemma och min lillebror passar honom. Så snäll min lillebror <3 Hoppas Ludde sköter sig bra :) Saknar honom jätte mycket, mammas bebis..

Veckans viktnedgång: 0,3 kg..
Inte mycket men jag går iaf ner :) Brukar ju väga mig på fredagar men eftersom jag åkte till Gnesta i torsdags så vägde jag mig då ist :) Så nu har jag gått ner 20,5 kg :) Fan va glad jag är... Bara längtar tills nästa mål nås :)



NEJ NU ORKAR JAG INTE SKRIVA MER

Choklad in my face :)

Idag va jag och gjorde ett syntest. Ska börja övningsköra. Det är fan på tiden.. Ska börja samtidigt som min lillebror :) Hoppas jag får före honom ;) Testet gick bra. Klarade mig precis, så jag slapp använda glasögon vid bilkörning.. Jag har ju glasögon som jag ska ha när jag kollar på tv, läser och sitter vid datorn.. Men jag trodde att synen hade blivit sämre.. Lillebror klarade sig också.. Efter syntestet så åkte jag och syrran Sandra ner till stan och mötte upp mamma och Emma.. Gick till vikingline för att kolla lite priser på kryssningar.. Efter det blev det en fika och sen in på Åhléns. Där köpte jag några ansiktsmasker i olika "smaker"..

I kväll hade jag, syrran Emma och Kevin en mys kväll :) Hade en ansiktsmask gjord utav bla choklad, sen hoppade syrran och jag ner i ett skumbad :) Tända ljus i hela badrummet :) Så mysigt.. Syrran Sandra ville inte ha nån mask, men däremot så hade hon hårfärg i håret som jag satte i åt henne.. Så nu är hon rödhårig :) Det blev jätte fint. Just nu är håret fortfarande blött så jag lägger upp en bild i morgon..

I morgon ska jag försöka få tag på min handläggare på försäkringskassan IGEN !!! Verkar inte som om jag kommer att få några pengar denna månad, varför vet jag inte.. Men idag har jag försökt ringa flera gånger och jag har lämnat meddelande.. Hon har inte ringt upp.. Så jävla dåligt.. Jag är beroende av mina pengar.. Om jag inte får tag på henne i morgon så får någon annan hjälpa mig..

Nu ska jag ut med Ludde och sen vänta på att Åsa ska ringa :)

Första målet = Nått :)

Enda sen jag började med min sopp-diet så har jag vägt mig varje fredag. Varannan fredag så tar jag även mått på midja, bröst och lår.. Som första mål hade jag att gå ner 20 kg till 6 Augusti. Det målet nådde jag i fredags :) Plus ett halvt kg, så nu har jag alltså gått ner 20,5 kg :) Så jävla glad och stolt över mig själv. Även om det är lätt att minska i vikt pga min operation så vill jag tillägga att det är svårt ändå. Man kan äta fel och gå upp i vikt plus att man kan för mycket så att lilla fickan i magsäcken blir större och större.. Och till slut så blir man tjock igen :/ Det jag vill säga är att även om jag gjort en operation nu så är det jäkligt svårt ändå :) I mått har jag minskat 27 cm runt midjan, 28 cm ovanför brösten och 13,5 cm runt låren :) DU ÄR SÅ DUKTIG MARIA <3

Mitt nästa mål är att gå ner 40 kg sammanlagt tills Kevin fyller år den 3 December :) Vi får väl se hur det går. Det ska bli spännande och se. Jag kanske klarar det men jag kanske tom har gått ner mer än 40 ;) Att jag gått ner så mycket är som sagt underbart.. Tidigare i veckan åkte jag tex hem till min älskade vän Sanna <3. Där badade jag i deras stora pool. Första gången sen jag va 18 år som jag badade. Har inte känt mig tillräckligt bekväm för att bada tidigare.. Jag va lite orolig, kollade hela tiden runt omkring för att se om nån skulle komma. Men till slut gick det jätte bra.. Jag visade inget där hemma hos Sanna, men när jag satt på bussen på väg hem, så grät jag :( Kände mig så jäkla lycklig. Har liksom aldrig kunnat bada med Kevin och det kommer jag kunna göra nu. Tack Sanna för att du övertalade mig, tack <3

Kevin har äntligen kommit hem från Öland :) Han kom i fredags. Så härligt att få krama om honom, men han va mest intresserad av att gå och leka med kompisar.. Börjar han bli stor mån tro? Klart han fick gå till sina kompisar.. Sen på kvällen vart det mys i soffan <3. När Kevin va på Öland så skickade hans sitt första vykort.. Vem fick det? Hans mamma och pappa såklart :) Jätte fint och han hade skrivit så duktigt.. När jag satt och läste kortet så fördes mina tankar tillbaka till Alunda tiden och när Kevin gick i Olandsskolan. Hans fröken som sa: Som jag ser det så verkar det inte som om Kevin nånsin kommer att kunna läsa och skriva.. Det sa hon dessutom när Kevin va med :/ Mindre än 1 år senare så kan han både läsa och skriva samt räkna.. Han läser dessutom dela av aftonbladet.. Och nu har han skickat vykort till mamma och pappa.. Det känns som en vinst :) Jag är så grymt stolt över min son och min kärlek till honom går inte att beskriva i ord <3

Ska snart gå min vanliga kvällsrunda :) Så otroligt skönt. När jag kommer hem sen så ska jag ta ett varmt skumbad :) Tända lite ljus också kanske ;) Man ska vara romantisk mot sig själv hahaha.. Nej man kanske skulle ta den där rundan nu. Ludde får vara hemma i kväll. Han har precis vart ute med Kevin..

Ha det, tills vi hörs igen ;)

Söndagkväll

Anders har nästan precis åkt hem och kvar är jag och Ludde.. Det suger att ´sitta själv. Nog för att jag som sagt har Ludde, men honom får man ju inga svar av :/ Tänkte jag skulle slänga mig i soffan och glo på nån film. Har inte riktigt bestämt mig för vilken det blir ännu.. Men det lutar åt "Det som är vackert".. Tror den kan vara rätt bra.. Igår såg jag och Anders en film som jag väntat på ska komma ut. Har haft stora förväntningar på den.. Den heter "Svinalängorna".. Men fy fan vilket skit film.. Alltså handlingen va ju jätte hemskt men det "hände" ju inget.. Skit seg och skit tråkig.. Hoppas den här som jag ska se nu är bättre..

Kevin och dom har kommit fram till Öland.. Resan hade gått bra och det va tydligen jätte mysigt där dom skulle bo :) Är inte ett dugg avis ;) Längtar efter min son jätte mycket.. Nu vill jag att dagarna ska gå jätte fort så han kommer hem nångång <3


Film va det ja :)

Måste bli bättre på att...

Blogga :) Men jag glömmer bort att jag har en blogg haha..

Har precis vaknat och ser dubbelt ;) Ludde och Anders sover fortfarande. Idag tänkte jag ta mig en promenad ner till jobbet och hälsa på :) Efter det ska jag hem och städa lite. Ev så får jag middagsgäster i morgon :) Hoppas på det iaf. Skulle va jätte mysigt :) Vi skulle höras av.. Igår va vi till Alunda för att förskottsfira Åsas dotter Linda som fyller år IDAG :) Stort grattis till henne.. Det va inte meningen att vi skulle stanna så länge men vi följde med och käkade på pizzerian.. Jag tog en barnportion med kycklingpasta.. Den va inte så jätte god men den gick iaf att äta. Fast det va en barnportion så åt jag inte ens upp hälften :p men jag fick en doggybag med mig hem..

Idag åker Anders hem.. Men innan det så ska han fixa min mobil.. Den är så jäkla seg.. Så vi ska spara allt och sen köra nån formulering av nåt slag.. Hoppas den blir mycket bättre utav det. Annars får jag skicka in den på "lagning". Har ju bara haft den i typ 3 månader.. Vi va till affären i fredags för att prata med dom. Och vi skulle prova det här först och sen höra av oss igen om problemet fortfarande fanns kvar.. Älskar min mobil så jag hoppas verkligen att den blir bra igen :)

Just nu är Kevin på väg till Öland :) Pratade med honom igår och han va så glad så.. Men han saknade sin mamma <3 Han ville ha numret till sin pappa. Saknade väl honom också antar jag ;) Jag vet att Kevin kommer att få det jätte kul och jag håller mina tummar och tår att han ska lära sig simma. Om han lär sig simma när han är på Öland så väntar en STOR överraskning när han kommer hem :) Hoppas hoppas.. Han har gått på simskola två gånger men inte lärt sig helt.. Han vet hur man gör men han är så rädd för att "släppa taget".. Han skulle skicka ett kort till sin mamma sa han.. Längtar tills jag får det kortet. Mammas pluttis <3

Nej om man skulle ta och äta lite frukost, göra sig i ordning och gå ut med Ludde.. Försökte ta ut honom direkt när jag vaknade men han va så trött så.. Inte ett dugg intresserad av att kissa haha.. Sen lär jag väcka Anders så han inte sover bort hela dagen ;)


Just ja :) Det har ju vart fredag och som ni redan vet så betyder det ju vägning :) Vågen visade att jag gått ner 3 kg sen förra fredagen.. Nu har jag bara ett kg kvar till mitt första mål, nämligen 20 kg :)

Helgen är över

Över för denna gång..


Fredag:

Hade fina Annica på middag. Gjorde torsk med äggsås och räkor. Det vart potatis till det. Hade velat ha ris eftersom jag klarar det bättre sen min op, men nu vart det potatis. Efter maten satt vi och pratade lite och sen körde Anders henne hem.. På kvällen så tvättade jag. Har försökt få tvättid hela veckan på dagtid men det har vart omöjligt.. Så då får man tvätta sent på kvällen/natten när sista tiden tagit slut.. Städade lite eftersom det dels behövdes men också för att jag skulle få nattgäster på lördagen..

Lördag:

Dags för moster Gerds 50 årsfest :) Klockan fyra åkte Anders och lämnade Ludde som skulle vara hos Annica och samtidigt kom mina nattgäster som bestod utav min moster Anneli och min kusin Tomas. Kusin Lina va med också men hon sov inte över.. Vi tog en fördrink ihop, inte jag då jag inte vågar dricka alkohol ännu, och sen kom moster Tessan och hennes man och mamma och ungarna.. Vi gick till festen ihop.. Vi hade en jätte trevlig kväll/natt och det va god mat.. Inte för att man kunde äta så mycket men det va gott =) Det va svårt att få Anneli och Tomas med hem, dom ville vara kvar.. Men klockan två hade jag fått nog :) Väl hemma så gick vi och lag oss tjugo i tre..

Söndag:

Vaknade alldeles förtidigt av att mina gäster vaknat..Anders åkte för att hämta hem Ludde och jag passade på att forsätta att packa Kevins resväska då han skulle åka till Tessan en vecka och sen följa med dom till Öland :) Han har verkligen sett fram emot det. Jag skulle också vilja följa med.. Men det får bli en annan gång.. Vid halv två kom Lina och hämtade sin mamma och bror och vid halv tre kom Tessan och Graham för att hämta Kevin.. Och mig :) Jag följde med till Gnesta :) Men bara en kortis ;) Väl där så käkade vi och sen åkte vi ut till Veronica och Tomas. Jätte trevligt :)

Måndag:

Idag är det dags för mig att åka hem. Har återbesök på sjukan i morgon bitti. Hoppas dom är nöjda med allt och hur det ser ut :) Hade gärna velat vara kvar här några dagar men det får bli en annan gång. Mina systrar är hemma hos mig och passar Ludde.. Så snälla så <3


Nej nu ska jag leka med min kusin William och sen pussa på Kevin lite innan jag åker hem

Och vågen visade..... ;)

Ja då va det fredag igen då och fredagar för mig betyder inte bara helg utan vägning :) Förra vecka hade jag gått upp 1,5 kg och jag vart så ledsen :/ Kände mig riktigt nere över det och tyckte allt bara va onödigt.. Men jag bestämde mig för att det INTE skulle bli samma resultat vid nästa vägning. Jag har verkligen tänkt på vad jag stoppar i mig, hur ofta jag äter och jag har tagit mina promenader på riktigt allvar.. Och idag va det då dags att ställa sig på vågen..


-2,5 kg




Jäklar va skönt.. Ett mycket bra resultat.. Jag har inte bara gått ner det jag gått upp utan ett halvt kg extra också.. Mycket bra Maria <3 Jag är så stolt över dig <3



Nu ska jag städa.. Sen får vi en middags gäst i kväll :)

Jag lever :)

Ibland kan man ju undra varför jag har en blogg.. Skriver några dagar sen är det uppehåll.. Men åt andra sidan, vem har bestämt att man MÅSTE blogga varje dag?? Ingen vad jag vet :)

Jag mår iaf bra och jag kämpar på med mat och dryck.. Det går jätte bra.. Väger mig varje fredag.. Men i fredags va det inte kul :( Hade gått upp 1.5 kg.. Kan inte förstå det.. HUr fan kan jag gå upp? Äter bra mat, bra portioner och är ute på lång promenad VARJE dag.. Men upp hade jag gått iaf.. Blev lite orolig så kjag ringde till sjukan.. Läkaren sa att det va INGEN fara :) Det kan ha med massa saker att göra.. Bara att jag inte vart på toa kan va anledningen.. Kämpar vidare iaf.. Och i morgon hoppas jag att det går neråt :)

Har haft Åsa här i 2 dagar :) Jätte trevligt.. Hon skulle egentligen bara ha sovit över en natt, men kunde inte slita sig ifrån mig ;) Är man bäst så *host, host* .. Hon åkte hem för en stund sen.. Tänk va tomt det blir på en gång.. Jag har ju Kevin och Ludde men det är liksom inte samma sak.. Gillar att ha mina vänner hos mig.. Förstår du piken SANNA????? Skulle ha träffat min underbara vän Sanna och hennes barn i morgon, men Sanna är sjuk :( Så jobbigt när det är sommar.. Fy fan.. Har precis blivit frisk efter min förkylning.. Inte kul i värmen.. Och dessutom hade jag feber :/ Hoppas min vän kryar på sig snart <3

Åhh gud.. Svetten bara rinner.. Så jäkla varmt.. Och ännu värmare blir det när man ställer sig och lagar TRE sorters matsorter också.. Att stå vid spisen i sommar värmen är inget jag gillar hahahah.. Men va fan.. Jag gör matlådor och lägger i frysen.. Skit bra att bara ta ut och stoppa in i mikron.. Jag gjorde många lådor när jag gick på min soppdiet och sen så Kevin och Anders hade när jag låg på sjukan.. Men nu är sista lådan tagen så det är bara att göra nya :)Igår vart det torsk med äggsås.. Och en massa räkor över.. Skit gott :) Idag har jag gjort korvstroganoff med ris, kyckling och ris och köttbullar och makaroner.. Senare ikväll tänkte jag göra kyckling/currygryta och åter igen ris :) Det går bättre med ris för mig än potatis..

Kevin är hemma hos en kompis. Så glad att han har vänner att leka med.. Lider med dom som inte har några vänner, barn som vuxna.. Jag vet inte hur jag hade klarat mig utan mina underbara vänner <3 Dom betyder så mycket. Nej usch jag vill inte ens tänka tanken att leva utan mina vänner.. Mår så dåligt när jag läser eller hör på nyheterna om nåt barn som fått stryk av sina skolkamrater och när dom blir mobbade.. Vet hur det känns.. Har inte fått stryk i skolan men jag skulle inte överdriva om jag sa att jag vart mobbad.. Inte kul.. Jag ser inte tillbaka på skolåren med glädje..


Nej nu vet ni att jag lever och mår bra :) Ska fortsätta med maten :)
RSS 2.0