Sjukskriven

Igår va jag till vårdcentralen igen pga min axel. Blev sjukskriven. Hoppas att jag snart blir bra igen. Vill inte va hemma från jobbet. Har inte råd :( Men det är ju bättre att jag blir bra igen ist för att jag ska slita ut axeln och sen behöva vara hemma en längre tid. I morgon är det nyårsafton och den firar jag i lugn och ro hemma.. Kevin ska bort hela helgen och han längtar :) Tjatar om det hela tiden.. Jag och Ludde ska väl bädda ner oss i soffan med massa gott-gott och glo på en film eller två.. Har ingen aning om hur Ludde kommer att reagera på alla smällare och raketer.. Hoppas han inte blir allt för rädd bara :/ När Kevin kommer hem på söndag så tror jag att han kommer att ha med sig ett par skridskor :) Han kommer nog att få det i julklapp.. Och då ska vi gå till en jätte bra skridskobanan som ligger i närheten här.. Ska fråga mina syskon om dom vill komma också.. Hoppas det inte blir så kallt.. Vi tar nog med lite matsäck och varm choklad.. Blir jätte gott..


Två alvedon och soffan

Aj aj aj :(

Har så ont i min fitt-axel :( Har fått medicin men den hjälper ju inte ett skit :/ Har jobbat hela julhelgen och det känns nu ska gudarna veta.. Har vart hemma från jobbet idag. Kommer slita ut axeln om jag inte lyssnar när den säger ifrån :( Läkaren sa att jag ska jobba så länge det känns bra.. Och det gör det inte nu :( Ska ringa till doktorn i morgon igen och kolla om jag ska ta nån annan medicin eller om jag ska äta dom här klart först.. Ska ta dom i 10 dagar..  Får se vad som händer efter det.. Idag träffade jag Åsa och hennes bror en sväng. Tog en fika, men kände snabbt att jag va tvungen att åka hem och vila :( Jävla smärta :/.. Blir till att lägga mig tidigt i kväll.. Kevin är fortfarande hos mormor.. Kommer väl hem snart... Ludde är också där <3 Skönt.. Då slipper jag tänka på att han ska ut.. Nu ska jag ta alvedon och lägga mig på soffan ett tag

Juldagen 2010

Helvete va tiden går fort. Det va ju inte länge sen som jag sprang runt som en galning på stan.. In i varenda jäkla affär för att hitta dom bästa julklapparna till nära och kära. Och vilken dag sprang jag runt då? jo dagen före julafton :/ Så även detta år. Och kämt säger jag: Nästa år ska jag fan börja i tid hahahahaha.. Men så blir det ju inte tyvärr. Ja ja skit samma nu.. Julafton har varit och julklappar köpte jag :) Kevin blev ju hur glad som helst för sina klappar.. Det bästa va nog Hockeyklubban :) Den va han värd min älskade unge <3 Han ficka en massa annat också. Dvdfilmer, en skit stor bilbana, kläder (hans mamma är super glad), biljardbord, väckarklocka, böcker, och en jäkla massa pengar (Kevin är super glad).. Ungen har mer pengar än sin mamma snart hahahaha.. Jag fick också klappar. Att jag hade vart så snäll då ;) Jag fick handdukar, kastruller, ramar, ljus, duk, kuddfodral, ljusstake (super fin) och en BLU-RAY :) den sistnämda fick jag utav Kevin och Anders. Tack snälla ni <3 Nu när jag fick en blu-ray så gav jag bort min NYA dvdspealre till Kevin. Den är så gott som ny. Typ 2 månader gammal. Och han vart så glad så :) Och snart kommer ju hans platt-tv också.. Kommer bli hur bra som helst det där :) Kommer väl inte se så mycket utav honom nu ;) Ludde fick en massa julklappar också :) Och det tyckte han om *s*.. Jätte kul att öppna paket.. Massa godis och leksaker..

Nej nu blir det bilbans-åk med sonen <3

Kort inlägg

Sitter och väntar på att Eleonor ska komm hit :) Ska bli trevligt och träffa henne. Sen klockan ett ska jag på möte i Kevins skola. Det är jag som bett om ett möte då jag tycker att det är dags att vi sätter oss ner och pratar. Kevin ryker ofta ihop med en kille i klassen och det vill jag ha stopp på. Hoppas hans föräldrar är på samma linje som jag. Kevin är INTE oskyldig till detta men... Den andra pojken är jätte känslig. Han har inte haft det så lätt men det är ingen ursäkt tycker jag. Han skyller ALLTID ifrån sig, ljuger och hittar på (hm det kanske är samma sak haha), Blir arg utan anledning, knuffas och lyssnar ALDRIG.. Jag har själv sett hur jobbigt dom har det med denna pojke tex på fritids. Han lyssnar aldrig och när han får skäll så ljuger han ihop att Kevin sagt eller gjort nåt. Det kan hända att Kevin får skulden när han inte ens är där. Jag vill iaf att vi ska sätta oss ner och försöka komma fram till en lösning. Tycker det är bra innan det går för långt. Men som sagt: KEVIN ÄR INTE OSKYLDIG..


Nu kommer Eleonor :)

Pepparkakor och mjölk

Det är riktigt gott de :p Skulle kunna äta hur många som helst, men INTE utan mjölk.. Jag va jätte sugen på att baka pepparkakor men vill ju såklart göra det tillsammans med Kevin. Men han va inte alls intresserad ha ha ha ha.. Men i helgen ska vi iaf göra julgodis. Knäck, ischoklad och nåt annat gott.. Ska nog ta och fråga Tjorven om lite recept :) Hon verkar göra en massa gott :) Tråkigt nog så tar det skit lång tid att göra knäck :( Men det är det värt för det blir jäkligt gott :p
Jobbar i kväll, sen är jag ledig i 3 dagar. Åsa kommer hit i morgon och ska sova över. Kommer bli jätte mysigt :) Äta nåt gott och kolla på film. Kan det bli bättre? På torsdag ska jag på möte i skolan. Ska prata om Kevin och en kille i klassen. Dom leker bra ihop men ibland ryker dom ihop och vi ska försöka få slut på det. Skulle kanske gå bättre om den andra killen inte va så jäkla känslig. Kevin kan inte göra eller säga nånting utan att pojken springer till fröken. Har själv sett och hört honom. Dom har det ganska jobbigt med honom. Säger inte att Kevin är oskyldig. Men det är fler barn som har problem med pojken och då måste det göras nåt. Han har det jobbigt hemma men det är ingen ursäkt.. Man får inte bete sig illa mot andra. Hoppas mötet går bra. Pojkens föräldrar är där och jag hoppas att det går lugnt till :)

Nej en pepparkaka (läs PEPPARKAKOR) och ett glas mjölk kanske ;)

Tjorven och Minty

VART ÄR MINA KOMMENTARER???????????

2:a advent

Helgen är snart slut och det är 2:a advent idag. Snart är julen här och snart är det 2011. Jag hinner inte med :/ Helgen bestod av att fira min älskade son Kevin <3 Pappa-dag på fredagen och familj och vänner på lördagen (igår för er som inte kunde räkna ut). Kevin är jätte glad och jätte nöjd. Han har fått jätte fina presenter och massa kläder som jag ville att han skulle få ;) Av mig fick han kläder och av Ludde fick han en DVD film :) Jultidningarna har kommit också så vi passade på att dela ut dom när folk va här. Tänk att Kevin har lyckats sälja för 9120 kr.. Helt galet mycket pengar.. Som gåva fick han en 32" platt tv.. Men den kommer när pengarna är inskickade.. Nu ska jag spela lite tv-spel med min son.. Vem som kommer att vinna??? JAG SÅ KLART :)

Kevin 9 år <3

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år... Idag fyller min älskade Kevin hela 9 år. Jag fattar inte. Han va ju bebis igår :/ Ludde och jag sjöng för honom i morse. Eller nja.. Ludde sjöng väl inte så mycket men han va med iaf.. Han bjöd på massa pussar :) Kevin ska snart lägga sig i badet.. Sen är det min tur men jag tar en dusch. Efter det åker vi för att träffa Kevins pappa. Som Kevin har längtat och väntat.. Han är överlycklig över att få tillbringa dagen med sin pappa <3. Han kommer att få pengar för att köpa vad han vill. Känner jag min son rätt så blir det ett nytt spel till sitt X-box.. Jag hoppas han vill köpa lite kläder men det vill han inte hahahaha.. Fast han sa att han skulle köpa ett par byxor. Och när jag sist kollade efter så va väl byxor kläder? Idag kommer Åsa hit och vi ska baka. Kalaset är i morgon men jag tror att mamma kommer idag också. Hon och mina tre underbara syskon ringde här på morgonen och sjöng för Kevin. Dom borde verkligen bilda ett kör ihop ;) Eller inte hahahahhaha.... Kevin vart glad iaf. Så fort han kom upp idag så sa han: Att inte mormor har ringt, jag fyller ju år.. Jag sa: Men du har ju precis kommit upp.. Hon hinner ringa.. Kevin som vanligt har bråttom satt med telefonen i sin hand och väntade :) Mormor betyder mycket för Kevin. Det gör hans morbror och mostrar också men mormor är heligt ;) nej nu ska jag slänga Kevin i badet..


Ha det :)

My name is Khan

Gud vilken bra fim. Den måste ni se. Hur bra som helst. Spännande, hemsk, rörande och rolig.. Allt i ett paket :) SE DEN !!!!!!!!!!
Idag har jag jobbat igen. Det gick mycket bra förutom att jag chockades HÅRT 2 gånger. Tänk att det finns människor till allt.. Eller rättare sagt IDIOTER.. Efter jobbet mötte jag upp Åsa som har vart här och fikat, ätit middag och snackat skit.. Alltid lika kul <3 Hon kommer tillbaka i morgon och ska hjälpa mig och baka bla.. Sen sover hon kvar :) MYS-PYS till 100% Och Åsa som är sååå grym på att baka.. Ska bli kul och lära sig ;) Kevin min älskade son fyller 9 år i morgon. Fattar inte hur fort åren går.. Eller springer dom? Skit samma, dom försvinner fort iaf.. Alla kommer på lördag och firar honom. I morgon ska Kevin va med sin pappa :) Han är så glad över det. Och han är så nyfiken på vad han kommer att få i present av pappa.. Min struntar han i tydligen i hahahahaha... Det är väl bara och inse, pappa är bäst :/


Nu blir det en telefon-date med Åsa <3

Gör ett försök :)

Inte för att jag har så mycket att skriva om men jag ska försöka skriva minst ett inlägg varje dag. Har idag fått höra från två bönor att om jag skriver lite oftare så lovas det läsning och dessutom kommentarer :) Och det gillas alltid.. Jaha vad har jag gjort idag då? Jo jag har jobbat och sen va det personalmöte. Jag va så trött så jag höll på och somna. Men som tur va så höll jag mig vaken. Just nu sitter Kevin och gör matteläxan. Jag lagar mat och bloggar :) Tur att man kan göra flera saker samtidigt. Idag blir det rester från igår nämligen kyckling och ris. Mumma på hög nivå. Det va meningen att jag skulle göra ischoklad men jag väntar tills i helgen. Kevin va inte så sugen och jag vill ju göra det tillsammans med honom.. Ludde sover och snarkar. Han har vart med mig på jobbet och där sover han inte så mycket. Händer ju så mycket annat och det vill han ju inte missa ;) Han är ju van att sova lite då och då hemma. Jobbigt att jobba :p


Nej Tjorven och Minty.. Jag skrev inte så mycket men det är iaf ett inlägg ;)
RSS 2.0