Sex and the city

Igår tog jag fram min älskade Sex and the city-box.. Satte i en skiva i DVD:n och BOM BOM BOM... Jag va fast... Igen ;) Älskar verkligen den serien :) Och filmen, den va så bra.. Nu ska det ju komma en till och jag hoppas den är lika bra.. Ska bli spännande och se vad den nya handlar om.. Allt hände ju i den första så vad finns det över? Hur som haver, jag längtar iaf :) En skiva blev snabbt flera.. Kommer ihåg när jag fick den.. Det va min älskade Anders som gav mig den när vi firade 3 år.. Tror det va 3.. Eller 2??? Han ångrade SNABBT att han köpt den iaf :p Varför? Jo för att jag inte va kontaktbar på flera dagar hahahahahahaha... Enligt honom alltså ;) Jag undrar vem av tjejerna jag "är".. Jag är iaf INTE en Samantha .. Gud NEEJ... Och att vara en bitter Miranda lockar inte heller.. Hmm.. Två kvar :) Charlotte är lite FÖR tjatig om bröllop, framtid, familj... Klart man vill ha det men HALLÅ... Bara för att man blir utbjuden betyder det inte att man ska till kyrkan ;) Varje gång hon varit på nån date så säger hon: I THINK HE CAN BE THE ONE... Suck... Carrie.. Ja du.. Hur är hon då? Hon är väl en liten blandning av dom alla.. Nja inte bitter som Miranda :) Men ändå en blandning.. Vill ha kärlek men inte bråttom till kyrkan, är misstänksam mot killar men inte bitter, Tycker det är okej med sex men är inte nån slampa... Ja.. En blandning :) Jag tror jag är en Carrie då hahahahhahhahha... Hur fan kom jag in på detta? Kanske inte va så bra att ta fram min älskade box? Kanske Anders gjorde fel som köpte den? HELL NO !!!!


Idag då?? Ska städa lite och sen ta kort på Kevins gamla cykel.. Ska sälja den.. Sätter upp en lapp på ica och om det inte funkar så blir det blocket.. Tack gode gud för blocket.. Där hittar man ALLTID nåt.. Speciellt när man inte har några pengar :( Har även sålt en massa därifrån.. Nyligen min mobil.. Fast jag sålde den inte.. Jag bytte.. Mot en bärbar dator :) Hinner jag med ett (läs två-tre) avsnitt av min serie innan jag sätter i gång???  Tror det ;)

Röd näsa AB :(

Gissa vem som gått och blivit sjuk *sjukare än vanligt*??? Jo men visst.. Det är ju jag det :/Är förkyld.. Hatar att vara sjuk.. Men hellre nu än nästa helg.. Då åker jag på kryssning och då vill jag vara frisk (om det är möjligt).. Riktigt frisk kommer jag väl aldrig bli ;) Blev ordentligt sjuk i fredags men jag vilade massor och käkade alvedon.. Så jag kände mig bättre i lördags och bestämde mig för att åka och jobba.. Det gick väl inte så jätte bra så jag ringde in en vikarie som jobbade mitt pass igår (söndag) och även för i kväll.. Ska snart ut med Ludde sen blir det att bädda ner sig igen.. Förhoppningsvis är jag piggare när Kevin kommer hem :) Då ska vi skriva ett brev till hans pappa. Eller rättare sagt Kevin ska få skriva ett brev.. Han har blivit jätte duktig på att ljuda sig fram och höra hur ord stavas :) Han ska iaf få försöka.. Så hjälper jag till :)

Dags att gå ut med Ludde <3

Vart tog våren vägen?

Vaknade upp och såg att det snöade.. VA FAN liksom.. Blir galen på detta.. Har ju vart så fint väder ett tag nu.. Solen har lyst så fint och skönt. HATAR vintern :( Trodde jag skulle få se solen nu när jag är ledig i flera dagar.. Jobbar inte igen förrens på onsdag :) SKÖNT som attans :) Idag åker Anders hem :( Alltid lika tråkigt..  Men ikväll ska Kevin och jag ska mysa i soffan och kolla på film :) Tid med honom är värt guld för mig <3 Nåt annat som också skulle va värt guld är om jag kunde få träffa min vän Sanna och hennes barn snart.. SAKNAR ER MASSOR <3

Snart kommer Åsa på fika.. Dags att fixa kaffe :)

NU BLIR JAG ARG

Har precis skrivit ett LÅNGT inlägg och vad händer??? Tröck på spara och skicka men loggades ut från bloggen... Och när jag loggade in så va allt borta...





JÄVLA PISS SKIT

Hej hopp

Sitter och tänker på hur glad jag är över att ha vissa människor i mitt liv.. Speciellt min älskade son Kevin såklart <3 Är så lycklig att jag har honom. Han är verkligen mitt allt. Trodde inte man kunde älskar någon så mycket som jag älskar honom. Från första stund som jag fick veta att jag va gravid så satte kärleken fart :) Älskade underbara Kevin <3 Igår va vi till Åsa och där bjöds det på pannkakor. Så jäkla gott ;) (Tack ännu en gång) Gick väl hem vid sju.. Väl hemma så mös jag lite med Kevin innan det va dags för honom att kramas med sin kudde :) Pratade lite med folk från msn och med anders på telefon.. Ringde även en snabbis till min mamma.. Allt va bra där hemma.. Och det är ju alltid skönt att höra..  Gick och la mig rätt sent.. Kollade på film efter mina samtal.. När klockan ringde i morse va jag mer än tröttast.. Men det är ju självförvållat ;) Är huvudet dumt så får kroppen lida.. I kväll ska jag jobba.. Innan det ska jag träffa min chef och ha medarbetarsamtal.. Prata LÖN :/ Hoppas verkligen jag får en ordentlig höjning :p Alltid lika kul sånt där.. Man får ju aldrig den summan man skulle vilja hahahahaha.. Men nu när man gått ner i tjänst så skulle det sitta fint med en bra höjning.. Håller mina tummar iaf.. Hänt mer då? Inte så speciellt mycket.. Vart hemma och tagit det lugnt... Jobbade helgen som va och i lördags kom Anders, Kevin och Ludde och hämtade mig.. Vi åkte till ONOFF och köpte en ny tv och en ny mobil.. Skit snygg mobil säger jag bara.. Så jäkla nöjd med den.. Tv:n skiter jag i eftersom den ändå inte ska stå hemma hos mig ;) Har satt ut min gamla mobil på blocket.. Fått några svar men ingen vill köpa den.. bara byta mot nåt annat.. En ville byta mot en dator.. Ska träffa honom och kolla om den är nåt att ha.. Sen fixar jag upp den och säljer :p Men helst av allt skulle jag ju vilja ha pengar för den.. Får se hur det blir.. Nej man kanske skulle ta och gå ut på en långis med Ludde.. Solen tittar fram idag också.. HÄRLIGT :)

YIPPI :)

Har haft svårt att få Ludde att äta ett tag.. Han har ätit men inte så pass mycket som han ska. Har provat en massa råd. Ville först inte byta foder då jag har vänner vars deras hhundar fått foder allergi och sånt :( Så jag har vart lite rädd.. Men nu iaf så pratade jag med en vetrinär igår och hon sa att jag skulle prova lite försiktigt med ett annat foder.. Fick lite med mig ifrån Åsa igår (som bjöd mig och Kevin på jätte god mat, tack och bock) och jag provade det nu i morse.. LUDDE ÅT HELA SKÅLEN :) Eller ja inte själva skålen såklart ;) Blandade i pytte lite i hans vanliga mat och sen va allt slut.. Kommer köra så idag och även i morgon.. Märker jag att det hjälper varje måltid så byter jag till det fodret :) Det fodret finns överallt så det är ju jätte bra och det är billigare.. Inte för att det är det viktigaste men om man kan köpa ett foder som är lika bra och skiljer flera hundra i pris så är väl det bra? Ska snart ut på en långis med Ludde.. Solen är framme och det känns hur underbart som helst.. Vill inte ha mer snö nu..


Hejsvejs

Svar nr 2

Ja visst får man tycka vad man vill men va finns det för anledning för dig att dela med dig av det? Varför kommentera om du inte har nåt bra att skriva? Du vet inte ett skit om mig eller om hur jag tar hand om min son. Bara för att jag jobbar extra så betyder det väl inte att jag inte tar hand om min son?? Eller? Det är ju för oss jag gör det..  

Du är helt ute och cyklar och det kan du ju fortsätta med.. Du är noga med att tycka vad du vill men varför välja att vara anonym?? Nåt att dölja eller???

SVAR

Jaha då va det dags igen då.. Idioter som inte har nåt vettigt att göra så dom måste jävlas med andra.. Har fått en kommentar om att jag jobbade extra förra helgen..


Svar: Jag TAR hand om mitt barn så du kan bara lägga ner.. Att tjäna extra är ett stort plus om man är ensamstående med ett barn.. Borde ju t.o.m du fatta....



IDIOT

Ny vecka

Jo men visst.. En nya vecka är här och jag hoppas den innehåller nåt roligt.. Kevin är i skolan och jag har precis vart ut med Ludde.. Han ligger och sover.. Han är lite halv lat så där ;) Man tycker ju att han borde vara vaken nu eftersom han har sovit hela natten, men nej då.. Här ska det snarkas så ofta som möjligt :) Helgen då... Ja som jag skrev tidigare så fick jag ju jobba på min lediga helg.. Men det är rätt okej eftersom jag som sagt blev inbeordrad.. Och det ger bra pengar.. Jobbade kväll på lördagen och sen ett dagpass igår. Idag är jag ledig och det känns riktigt skönt. Men det är väl inte så där jätte kul att behöva ställa klockan på halv sju när man är ledig :/ Men Kevin måste ju till skolan.. han va inte så sugen på att gå dit.. Märkte det direkt. Han som tidigare gillat skolan.. Jag längtar tills jag får tag på en lägenhet så vi kan flytta härifrån.. Så Kevin kan få den hjälp som han behöver i skolan.. Där han kan få beröm för det som är bra ist för att bara höra hur dum och dålig han är :( Mammas lilla/stora bebis <3


Städa lite

Ledig helg = Jobba :/

Japp.. I helgen är jag egentligen ledig.. Men chefen frågade om jag kunde jobba extra.. Hon va desperat.. Sa till henne att då får hon inbeordra mig. Jobbar inte extra på en ledig helg för att det är roligt.. Man är ju bara ledig varannan helg så.. Chefen sa iaf JA så då blir det en jobbarhelg.. Jobbar kväll i morgon och dag på söndag.. Det ger väldigt mycket pengar om man är beordrad. Och det tackar man ju inte nej till ;) Fast det hade ändå vart skönt att vara ledig också :) Kevin och Ludde ska vara hemma med min lillebror Daniel. Han är en ängel som ställer upp <3 Ska köpa hem massa gott som dom kan mumsa på. Det är dom värda :) Innan jag börjar jobba i morgon så ska jag och Kevin åka och hälsa på hans pappa.. Som Kevin har längtat.. Dom har inte träffats på 1 år av olika anledningar som jag inte behöver skriva ut här.. Kevin är iaf överlycklig över detta.. Och när vi är klara med den träffen så sticker jag till jobbet och Kevin åker hem med Daniel.. Jobbar i kväll också.. Hoppas det blir en lugn kväll..



Ringa lite samtal :)

Så trött på all snö nu

För några dagar sen så trodde jag att våren skulle komma.. All snö började töa och solen lyste.. Men sen kom snön igen :( Sitter och tittar ut och det snöar.. VILL HA VÅR !!!!!!!
Är iaf äntligen hemma nu.. Jobbade i måndagskväll och Kevin va hos mormor.. Mamma ringde och sa att Kevin hade kräkts flera gånger :( Jag fick panik.. Magsjuka är inget jag vill ha :/ Vågade inte åka hem med Kevin ifall han skulle må dåligt på bussen.. Vill inte riskera att man får kliva av mitt ute i skogen.. Så vi sov över hos mamma.. Och eftersom Kevin ska vara "kräkfri" i två dagar innan han får komma till skolan så sov vi över till igår :) det va mysigt att få umgås med familjen.. Och Kevin kan inte ha haft magsjukan.. Det måste ha vart nåt han ätit.. Han har ju känslig mage.. Och även om han tycker om det han äter så är det inte allt som passar ihop i hans mage :( KOm iaf hem igår och det känns jätte skönt.. Borta bra men hemma bäst ;) Kevin är i skolan idag och i kväll ska jag jobba.. Min lille bror Daniel ska vara barn/hundvakt.. Eller hundvakt är han inte.. Det blir nog min lillasyster Emma som passar Ludde :) Hon älskar hundar.. Snart är det helg och jag får klara mig utan pojkvännen :( Hans bil är trasig.. Han har beställt saker till bilen och jag håller tummarna att det är det felet som han misstänker.. Annars tar det ju längre tid innan jag får träffa honom :/ Är så bortskämd med att få träffa honom varje helg så när nåt dyker upp känns det jätte konstigt.. Men men.. Jag klarar mig.. Tro jag ;) Jo då.. Klart jag gör :D en det känns lite extra tråkigt eftersom jag är ledig denna helg.. På lördag ska jag och Kevin åka till Sala.. Och på söndag ska jag ev jobba extra.. Lite extra i plånboken är aldrig fel..

Nej nu ska jag duscha och göra mig i ordning för dagen.. Och gå ut med Ludde <3

Mina älskade syskon :(

Min minsta lillasyster och min lillebror bevittnade ett rån i lördags :( Fy fan va läskigt. Är så otroligt glad över att dom inte skadades.. Ja inte fysiskt iaf.. Men dom mår riktigt dåligt.. Har suttit och ringt en massa samtal för att hitta nån som kan träffa dom och prata.. Det är ett måste.. Kommer inte kunna komma över detta annars.. Glömma kommer dom aldrig att göra men dom kan lära sig att leva med det.. Fick tips om några personer.. Skulle ringa upp mig i eftermiddag.. Hoppas det blir före kvart i tre för då börjar jag jobba.. Jag varken kan eller får prata då.. Efter jobbet åker jag hem till mamma.. Vill träffa mina syskon.. Tänk om jag hade förlorat dom.. Usch vill inte ens tänka tanken.. Jag och Kevin (och lilla Ludde) ska sova där i natt.. Kan hända att syrran får en tid redan i morgon och då vill jag visa mitt stöd till både henne och mamma.. Medans jag jobbar så är kevin och Ludde hos dom.. Ludde ska dit och gosa med "moster" Emma och Kevin ska va med sin "mobbo" :)


Mina älskade syskon.. Jag älskar er <3
RSS 2.0