En axel från helvetet :(

Jag vet att jag tjatar om min axel, men fuck va ont jag har :( På kvällarna när jag ska lägga mig så tar det jätte lång tid innan jag kommer till ro och kan somna. Allt pga smärtan :( Mina tabletter hjälper inte och jag vet fan inte va jag ska ta mig till längre.. Jag längtar som attans tills jag får min operations tid. Ska bli så skönt när det är över. Denna smärta önskar jag inte ens mina värsta ovänner.. Som det känns just nu så förstår jag inte när jag någonsin ska kunna gå tillbaka till mitt arbete :( Det oroar mig mycket. Har vart borta så länge nu..
Kevin mår mycket bättre. Har inte så ont i öronen längre och då blir jag glad :) Så otroligt jobbigt när ens barn blir sjukt/sjuka.. Och speciellt när man är ensam :( Kevins pappa finns ju självklart med i bilden men det är mig han bor hos och det är jag som har vårdnaden.. Sen bor han inte i samma stad tyvärr :/ Men dom träffas ofta iaf. Och sen är det ju tur att det finns telefoner :) Samtal varje dag, minst två gånger :) Idag sa Kevin: Gud va mycket läxor jag kommer att få nu när jag vart sjuk så länge.. Lillplutten.. Läxor är nog det värsta han vet haha.. Och det spelar ingen roll att jag säger att det är viktigt att lära sig.. Då hatar han det ännu mer ;) Han som bara går i 2:an.. Vänta du lilla gubben tills du får prov och sånt.. Men vem vet.. Då kanske han blir skolans geni :) För mig kommer han alltid vara bäst, älskde unge <3 Ja.. Idag har det inte hänt så mycket. Va ner till stan ett tag och träffa mamma. Sen har jag bara vart hemma. I morgon kommer Anders.. VAA?? På en onsdag??? Brukar inte han komma på fredagar?? Jo det stämmer bra det :) Men nu är det lite speciellt förstår ni ;) Mer säger jag inte.. Men lugn.. Det kommer.. Jag SKA berätta snart..


Nu vill Ludde kissa :)

Fan för dig...

Hur kunde du göra så här mot mig? Du vet hur rädd och orolig jag är över detta. Du vet att det betydde så mycket för mig när du erbjöd dig att vara vid min sida på fredag.. Och nu har du andra planer.. Planer som kan göras vilken jävla dag som helst.. Efter allt så är det här tacken? Fy fan för dig.. Fy fan....







Nu har jag ingen :(

Mammas älskling

Åkte till När-Akuten med Kevin igår. Hade tid klockan fem. Han hade öroninflammation i båda öronen. Stackars liten :( Mår så dåligt av att se honom ha ont, speciellt när jag inte kan göra nånting. Finns inge värre. Hög feber också :/ Usch.. Så han blir hemma idag, i morgon och på onsdag. Sen är det ju röd dag på torsdag och kläm dag på fredag.. Hoppas han blir frisk snart. Han fick iaf penicillin, 2 tabletter 3 gånger om dagen i 5 dagar. Han fick dom 2 första igår kväll och det gick hur bra som helst för honom att svälja. Tur det.. För Kåvepenin är INTE gott att ta flytande. Det fick jag ta när jag hade halsfluss pga att tabletterna är så jävla stora.. Det gick lika bra i morse så det kommer inte bli några problem för honom inte :) Just nu ligger han i sin säng och kollar på film. Till lunch fick han kyckling och ris. Det åkte i fortare än jag hann blinka ;) Den ungen gillar verkligen kyckling. Och vem gör inte det? Jag ÄLSKAR kyckling. Skulle kunna äta det flera gånger i veckan. Nåt annat som är gott är FLÄSKPANNKAKA.. Guuuuud va gott.. Med riktigt fläsk... Nej nu lär jag sluta tänka på mat. Skulle bara skriva lite om Kevin och hur han mådde..


Höres

Dubbel inlägg

Blir på sånt dåligt humör när det är regn, grått och rusk :( Men Ludde ska ut i alla väder och det behöver min hälsa också :) Tog min vanliga runda som tar 50 minuter.. Jätte skönt. Det små duggade lite men va gör det om hundar år? Inte ett skit ;) Tänkte ta runda i kväll också. Med Ludde såklart.. Kevin är fortfarande sjuk men han har ingen feber längre. Om allt rullar på så blir det skola för hans del på måndag. Än så länge så har han inte smittat mig och jag hoppas han inte gör det heller. Detta kunde inte komma mer olämpligt. Men nu ser vi framåt och hoppas på det bästa. Satt tidigare och tänkte på sommaren. Skulle så gärna vilja åka iväg någonstans med Kevin. Men jag vet inte vart. Han vill jätte gärna åka till Lisseberg igen men då måste jag ha någon med mig. Jag åker inte karuseller och det blir ju tråkigt för Kevin. Förra gången hade vi min lillebror Daniel med oss. Jätte trevlig resa. Han åkte med Kevin hela tiden. Vi sov på hotell 2 nätter och gick på Lisseberg 2 dagar. Det va då Kevin tjatade om att han ville träffa deras gröna kanin. Han ville krama honom. Men väl där så vägrade Kevin att kramas med kaninen.. Han vart jätte rädd haha.. Men efter många om och men så ville han ha den där kramen iaf.. Lill-plutten :) Nu blir det soffan ett tag ;)


Det där skrev jag för några dagar sen. Vet inte varför det inte lags ut.. Det satt på utkorgen.. Jaja.. Nu är det ute iaf.. Vad ska jag skriva om idag då? Ja du.. Nu vart det tomt haha.. Har mycket Rederiet i skallen ;) Har laddat ned flera säsonger.. Fan va jag gillade den serien när den gick på tv. Satt som klistrad varje vecka. Det va fler serier som va lika bra. Tex skilda världar, varuhuset, goda grannar, dallas, dynastin ;) Fan va mycket.. Känner mig gammal nu *s*..  Va ju väldigt många år sen som dom programen visades på tv. Men det va så mycket bättre då. Inte lika mycket våld. Och program med inslag av våld visades inte så tidigt på dygnet som det faktiskt gör idag. Nog om det.. Det börjar bli dags för mig att ta på skor och jacka.. Ska till doktorn med Kevin :( Han har jätte ont i ett öra och jag misstänker öroninflammation :/ Stackars liten.. Det räcker väl med att han vart dålig hela veckan med feber och förkylning.. Än så länge har han inte smittat mig och jag håller tummarna för att han inte ska det heller.. Nej vi kanske hörs senare..

Tråkigt väder

Så typiskt.. När man har gått och blivit van med att solen är framme med sina varma stålar så blir det grått och ruggigt igen :/ Men det riktiga sommaren är väl inte här än. Och det är ju faktiskt bara maj än så länge. Idag kommer min vän Åsa hit :) Hon ska sova över. Gissa om Kevin blev glad när jag berättade det. Jag har nämligen lovat honom spagetti och köttfärssås och vem gör den godaste köttfärssåsen?? Joo Åsa :) Sen är Kevin glad över att äntligen få visa henne att han lärt sig knyta sina skor :) Jätte stort för honom. Som han har övat och kämpat. Och snart är det skolavslutning också. Det går så fort. Tänk att det är ett år sen som han slutade i 1:a klass. Och vilken förändring det har blivit på det året. Både på mig och på Kevin, men även vår vardag.. Är så stolt över vår förändring <3 Så stolt över min älskade Kevin <3 Det bästa jag har, så vacker..
Jaha, Gurkan åkte ut från BB huset igår. Bra eller dåligt? Ja det kommer ju bli väldigt tomt nu.. Men som jag skrev igår så har jag tröttnat på hans skitsnack hela tiden. Så för mig så gör det inget. Av dom som är kvar så hoppas jag att det blir Chrille eller Simon som tar hem vinsten. Kanske Martin.. Men fan inte Sara eller Peter.. Usch.. Så less på dom..




Jag vet en hemlis, jag vet en hemlis men jag säger inget om den ;) Det enda jag har att säga är: JAG ÄR SÅ GRYMT JÄVLA STOLT, GLAD OCH ÖVERLYCKLIG :)

Hej och Hallå

Har tagit en pause från städningen. Inte kul att hålla på med sånt och speciellt inte i värmen. Fy fan.. Men det måste ju göras tyvärr.. Finns ju ingen annan som har lust att komma hit ;) Känner mig så mycket piggare nu än va jag ahr gjort på länge. Ser framåt och samtidgt så ler jag :) Mycket som händer runt mig just nu och mer ska det bli :p Vill inte skriva ut det riktigt än men kommer att göra det när allt börar närma sig lite till :) Nyfiken? Förstår det ;) Och nej.. Jag är INTE gravid.. Så nu kan ni släppa den tanken iaf :) Helgen har vart lugn och skönt. Fint väder och Kevin har typ bott ute :) Kul att han har kompisar att leka med.. I fredags så kom Anders och vi åkte åter igen på skojakt. Han ville ha ett par andra också.. Kevin fick shorts som han blev glad för :) Lätt och köpa till den ungen.. Sen åkte vi och handlade mat.. Ja det va den fredagen det :) Och igår (lördag) åkte vi till Gränby centrum. Gick in till expert för att kolla vad som är "fel" på min mobil. Den är så seg ibland.. Skulle komma tillbaka i veckan och prata med en kille som jobbar där.. Tydligen expert på expert hahaha.. Senare på kvällen så kollade jag och Anders på filmen "Blood out".. Jävla skitfilm. Vart jätte besviken.. Idag åkte Anders hem och Kevin är som vanligt ute och leker. Han kom in under tiden som min moster och hennes familj va här. Sen drog han ut igen :) Ludde ligger helt utslagen på soffan. Lekte som attans med mosters hund.. Skönt att dom leker bra ihop. Lättare att åka och hälsa på varnadra då. I kväll är det Big brother live :) Yttligare en person ska lämna huset och ikväll står det mellan Gurkan och Chrille. Och det finns bara en anledning till det och det är PAKTER.. Sara, Peter och Martin håller ihop och vill ha ut dom. Och Simon stackarn sitter mitt i mellan :( När det är så uppenbart att det är Gurkan och Chrille i ett lag och dom andra i ett annat så borde vi tittare få nominera. Det är ju ändå vi som tittar på dom. Dom säger ju hela tiden att det inte är tillåtet att prata om nomineringar med varandra och man får inte bilda pakter.. Men lik förbannat så görs det ändå.. Nej det är inte rättvist att man går ihop om saker och ting.. Jag har alltid gillat Gurkan men jag är skit less på honom nu. Han bara sitter och svär och snackar skit om alla i huset. Sen vågar han inte stå för det. HUr många gånger har han först inte suttit och snackat skit om nån till typ Peter och sen gått till den andra och tröstat och snackat om Peter..??? Sånt gillar jag inte. Kör med raka rör i stället. Kan man inte vara sig själv så kan man åka hem. Klart man måste spela lite för att vinna men inte så där.. Så för mig får Gurkan gärna lämna idag. När det gäller Chrille så är han ju rätt skön alltså.. Men fan va tråkig.. Sover och sover och sover.. Sen under den vakna tiden så är han rätt rolig. Men han va bättre förr.. Men om Gurkan åker i kväll så tror jag nog att Chrille kommer ha en chans att va en av dom som sitter i finalen.. Om jag fick välja vem som helst så vill jag ha ut SARA... Fan va irriterad jag är på den människan. HOn bara leker med stackars MArtin hela tiden. OCh hon skulle inte tveka en sekund på att skicka hem Martin eller och nominera honom för att rädda sig själv. Peter är jag också rätt less på. Han bara klagar hela tiden. OCh är jämt tjurig. Sen tänkter han mer på vad det är för alkohol som kommer in i huset än att vinna big brother.. Han måste fan vara alkis alltså.. Nej nu vart detta ett inlägg om BB och det va ju inte riktigt meningen.. I morgon kommer min vän Åsa hit :) Hon ska sova här för att följa med mig till ett möte på tisdag morgon. Snälla hon <3 Ska bli kul att träffa henne. Va ett tag sen.

Nej nu ska jag fortsätta med städningen. Sen ska jag ringa in Kevin så han får äta lite mat :)

Läxläsning: Not so funny :/

Ibland känns det som att man måste vara lärare för att klarar av att hjälpa Kevin med läxorna. Jätte svårt att förklara för honom när jag själv inte förstår :/ Skulle va skönt om jag visste nåt bra knep hur jag lär honom på rätt sätt. Ibland brukar jag tänka på dom föräldrar som har läs och skriv svårigheter. Måste vara jätte jobbigt för både föräldrarna och barnen :( Jag hoppas verkligen att finns hjälp att få genom skolan då. Inte så kul om barnet lär sig fel för att mamma eller pappa inte kan läsa eller stava :/ När jag va liten och gick i skolan så fanns det ingen sån hjälp iaf. Känner många som hade behövt den hjälpen :/ Idag va det matte och skrivning som gjordes. I morgon blir det läsning :) Kevin har blivit såååå jäkla duktig på att läsa :) Han har ALDRIG vart dålig men man både ser och hör framstegen :) Han gör stora framsteg överhuvudtaget. Det säger hans fröken också. Jag är så glad över att vi flyttade och bytte skola. Jag ser hur mycket gladare och lyckligare Kevin är och det värmer gott i mitt hjärta :) Nu ska jag kolla på tv innan jag går ut en liten sväng med Ludde :)

Försovning AB

I morse så kom Kevin försent till skolan :( Vi försov oss :/ Usch.. Jag hatar sånt. Allting blir så stressigt. Känns som hela dagen blir försent. Men det gick bra iaf. Han kom inte så mycket försent som tur var :) Nu kom han precis hem från skolan och sin promenad med Ludde. Kevin går alltid ut med honom före skolan (ja inte idag då såklart) och efter skolan. Sen går han ut en gång till.. Resten tar jag.. Finns säkert dom som tycker att det är för mycket, men det va faktiskt Kevin som tjatade om att vi skulle skaffa hund och det är ju egentligen hans. Så då får man gå ut med honom också. Kevin är duktig på det även om jag ibland får tjata ;) Och jag vet att han inte skulle vilja byta bort Ludde mot nåt annat.. Där är det LOVE :) Men vem kan låta bli att älska lilla Ludde? Mammas bebis, så jäkla söt =) Sitter och funderar på om jag ska klä på mig och gå på en promenad. Inte så roligt väder kanske men va gör det? Röra på sig måste man ju ändå. Eftersom Ludde redan har vart ute precis så tänkte jag ta med mig ett par hörlurar ist. Skönt att lyssna på musik när man går/tränar.. Eller om jag ska ta tipset från moster Gerd, nämligen att lyssna på nån ljudbok. Vi får se.. Men ut ska jag iaf.. MEN JAG VILL HA SOLSKEN !!!!!!!!!! Fast det är ingen idé att sitta och invänta att solen ska titta fram, då kommer man väl aldrig ut..


Neeej, naturen.. HERE I COME

Kära dagbok :)

Fan va dålig jag är på att uppdatera min blogg. Så har jag mage att gnälla på Sanna? Fy skäms Maria..Vad har hänt sen sist då? Kommer knappt ihåg va det är för dag längre. Så jobbigt att bara gå hemma. Vill tillbaka till mitt jobb. Få i ordning på dagarna igen. Få ordning på allt liksom. Men nu lär det väl dröja ett tag innan jag kommer tillbaka. Blir nog inte förrän i höst nån gång är jag rädd. Väntar ju på att få göra min axel-operation och ingen vet ju när den blir av. Är förlängt sjuk.s men det visste jag redan att jag skulle bli. Känns bittert :( Men nu ska vi se framåt och hoppas på det bästa :) Men ibland är det inte så lätt :/ Nog om mitt gnäll.. I fredags åkte jag, Kevin och Anders (ja självklart Ludde också) ut till familjen Plahn :) Mannen i huset, nämligen Daniel, fyllde år igår men vi firade honom i fredags. Jätte trevligt och han blev glad och nöjd över presenten.. Svårt att köpa till honom så när han är glad och nöjd så sträcker man på sig lite extra ;) Vi får väl se om han får ha sin present ifred för frugan sin. Det återstår och se ;) Och i lördags va vi runt och letade skor. Både Anders och Kevin behövde nya. Men vi hittade inga. Jag och Anders tog med oss Ludde på en LÅNG promenad. Det va jätte skönt, men fan va trött man va efteråt. Hade kunnat somna stående :) Det va lördagen det.. Igår så hittade vi skor till killarna och det va ju tur eftersom dom verkligen behövde det. Sen åkte Anders hem som han alltid gör på söndagar. Jag och Kevin hade kramkals *MYYYYYYS*.. Jäklar va jag älskar den pojken <3 På kvällen kom min lillebror hit för att sova över. Dom va ju lediga i skolan idag så han tänkte umgås med sin systerson lite :) Men det vart inte så mycket umgänge för dom då Kevin ville va med en kompis ;) Så lillebror fick ta och umgås med storasyster ist :) Nu ska jag laga lite mat och lägga i lådor som sen ska frysas. Eftersom jag inte får äta riktig mat på ett bra tag så är det jobbigt att stå och göra mat varje dag till Kevin. Stå där och bli frestad.. Nej usch vilket plågeri :/ Så då är det bara att ta fram en låda och värma i micron. Fiffigt va??? Nej laga mat va det :) Höres..



Varför jag inte får äta mat???? Skiiiit i det du ;) *Fniss*

När ska det bli bättre???

Ja det kan man verkligen undra. Igår va jag till Previa. Nåt nytt från jobbet. Om man har vart borta ganska mycket under en kort tid så får man komma dit och prata med mera.. Och igår va det alltså min tur. Det gick bra men det kändes lite jobbigt. Man kände sig lite förnedrad faktiskt :( Vissa frågor va väldigt privata. Men det svarade jag också.. Jag går med på att gå dit, inga problem.. Men mitt privatliv är mitt privatliv. Och det håller jag fast vid. Idag har jag inte gjort så mycket.. Är så jäkla trött. Sov dåligt i natt igen. På fredag har jag en telefontid med min doktor. Då får vi se vad hon säger. Har blivit mycket sämre i min axel och nätterna är rena mardrömmen. Måste få nåt annat mot smärtan. Jag önskar att det blir operation snart. Kommer bli så skönt att slippa ha ont DAGLIGEN.. När klockan ringde i morse så visste jag knappt om det va morgon eller mitt i natten. Och Ludde va också trött hahaha.. Han vägrade komma fram, han låg som en stor tjock korv under täcket.. Snart kommer Kevin hem från skolan och jag coh Ludde tänkte gå och möta honom..






När kommer ni förstå att det gör ont varje gång ni sparkar på mig??? När kommer ni förstå att det inte är okej?

RSS 2.0