Mors dag :)

Vilken härlig dag :) Vaknade av världens underbaraste puss från min son som sa: Grattis min bästa mamma på mors dag... Att klockan bara va halv sex på morgonen brydde sig inte han om *s*.. Själv va jag såååå trött.. Men självklart glad över pussen :) Somnade om och sov till nio.. Vid tolv åkte vi och plockade en stor bukett liljekonvaljer som jag gav till min mamma. Jag och Kevin åkte till mamma och fikade och åt mat.. Hon vart jätte glad för presenten, men det visste jag ju redan att hon skulle bli :p  Vid sex tiden cyklae jag och lille bror Daniel ner till friskis och svettis för att träna. Va som vanligt helt sluuuut när jag kom ut därifrån hahahaha.. Men gud så härligt det är.. Kevin va med mormor medans vi tränade. Tack mamma för hjälpen. När vi kom hem så somnade Kevin direkt kan jag lova.. Han va så trött.. Hållt igång hela dagen i värmen.. Mammas fina underbara prins <3 Kevin hade fixat mors dag present till mig..Av honom fick jag 5 stycken jätte stora och långa röda rosor och ett jätte fint kort. Och självklart en massa pussar och kramar.. Sen fick jag, mamma och Sanna en liten annons utsatt i Uppsala nya tidning :) Jag från Kevin, mamma från oss barn och Sanna från Saga :) Ska fixa bild på det senare.. Vi alla vart nöjda och glada :) Nu bjuder jag på lite bilder.. Först mammas present, mina vackra blommor och mitt fina kort

              
              
              
              

Lördag heeeela dagen :)

Tiden rullar fort förbi när man är ledig :( Vill ha semester nuuuuuuuu.. Men det är 7 veckor kvar *suck* till det inträffar.. Jaha,, Igår va jag och Kevin in till Uppsala för att gå på date med Sanna och Saga :) Hade jätte mysigt. TACK SNÄLLA NI FÖR EN UNDERBAR DAG <3<3 Va på kina *mumma*, käkade mjukglass *mumma igen* och kollade på kläder.. Jag köpte en jätte fin tröja/tunika... Men jag kunde inte ha den *snyft*. Funderar på om jag ska lämna tillbaka den eller om jag ska ha som mål att komma i den :) Vi får se.. Träningen går bra (men jag saknar fortfarande att träna med DIG) och sen jag började har jag gått ner FYRA KG :D !!!!!!!!!!!! Så jäkla glad för det :) Men jag är rädd att jag har gått upp lite nu.. Ska väga mig i morgon.. Väger mig varje söndag..
I morgon är det morsdag :) Vi ska hem till min mamma och fika och lämna present.. Hon kommer att bli glad över vad hon än får men min är liiiite extra ;) Vet nämligen att hon vill ha en sån här.. Vågar inte skriva i bloggen va det är eftersom hon läser den :p Men lägger ut ett kort i morgon.. Innan vi åker till mamma så ska Kevin ha fotbolls match i Östhammar.. Ska spela tre matcher precis som förra gången.. Hoppas hoppas dom vinner :) Men jag missar fotbollen i morgon :( Anders kan inte köra eftersom han åker hem tidigt i morgon, så Kevin ska åka med en lag-kompis och det finns inte plats för fler i bilen.. Men det gör inget.. Känner jag Kevin rätt så berättar han ALLT när han kommer hem :p Efter fikat hemma hos mamma så ska jag och Daniel träna :) Pust och stön hehehehe.. Nej nu ska jag umgås lite med familjen.. <3<3

I MORGON FÅR JAG, MIN MAMMA OCH SANNA EN UNDERBAR ÖVERRASKNING ;)

Gäääääsp

Idag va jag jätte trött när klockan ringde. Mina ögon ville inte öppna sig :p Men upp skulle jag.. Väckte Kevin, han va lika trött han *s*. Gjorde frukost till honom och sen va det dags att gå till skolan. Min älskade prins <3 Han blir bara finare för varje dag :) Igår va jag och tränade igen :) Så himla skönt. Provade ett gympa-pass och det gillade jag som fan. Så det blir det nästa gång igen:) Tränade i måndags också.. Men då gick jag på löpbandet och cyklade :) Är så glad över att jag kommer iväg.. Så skönt efteråt :) På fredag (efter min träff med Sanna och Saga) så ska jag träna igen :) Hej och hå va det går *asg*.. Sen tror jag att det blir ett pass på söndag också.. Har inte bestämt mig ännu.. kan hända att jag tar en vilo-helg :p Ikväll jobbar jag igen.. Har vart ledig i två dagar nu :) Jobbar i kväll och i morgon.. Sen är jag ledig fredag, lördag och söndag :D På lördag ska Kevin på kalas hos en klass kompis. Så på fredag ska vi köpa en present som Kevin ska ha med sig.. PÅMINNA MIG SANNA :)

Nej nu blir det duschen.. Så man vaknar till liv ;)

---------------------------------------------------------------------------------------

Skulle va kul om du ville börja träna igen.. Med mig alltså :)

Kul med långa inlägg :)

Gissa vart jag är??? PÅ jobbet... Gissa va jag har??? RAST :) Igår åkte Kevin till Stockholm och hälsade på sin Gudmor och hennes pojkvän. Dom har bestämt det för två veckor sen.. Och enda sen dess har Kevin kryssat dag efter dag på en tavla.. Igår när jag väckte honom så sa han: IDAG SKA JAG TILL PARISA :) Han va hur lycklig som helst <3 Först gick han i skolan till kvart över ett och sen vid tre åkte jag in till Uppsala med honom. Parisa och hennes kille mötte upp oss där på stationen.. Kevin va så glad :) Men jag ville följa med.. Inte ville jag åka hem utan min pojke heller :( Men jag va glad för hans skull.. Han hade vart och hälsat på Parisas mamma och syskon.. Han hade haft det så roligt där.. Pratade med honom några gånger.. Idag skulle dom till Gröna Lund och det visste inte Kevin om :) Dom ville överaska honom.. Och gissa om han vart super glad :) Pratade med Parisa för nån timme sen och Kevin va i full gång hahahaha.. Han kör med stackars gudmor :p Han kommer nog ha väldigt mycket att berätta när jag möter upp dom på stationen vid 21-tiden.. I morgon är jag ledig och Kevins skola är stängd.. Då får vi en heeeeel dag och en heeeeel kväll på oss och MYSA <3
Igår kväll när jag kom hem från att ha lämnat Kevin vart jag helt plötsligt så otroligt ledsen.. Kände mig så jäkla ensam :( Så jag ringde lille bror och frågade om han ville komma ut till mig.. SÅKLART HAN VILLE DET :D Så han kom ut vi nio tiden och vi spelade yatzy och pratade.. Självklart sov han kvar och idag åkte vi in och tränade ihop :) Första gången för Daniel.. Mamma och jag va och fixade ett kort till honom i tisdags.. Han vart jätte glad.. Och han kommer må jätte bra utav att träna.. Så jag har lovat att jag ska träna lite med honom i början.. Bara så han kommer igång.. Efter träningen så gick han ner på stan för att möta mamma.. Dom skulle köpa skolavslutnings kläder till Daniel. Han ska ha kostym :) Kommer att bli grymt fin i det.. Han börjar på gymnasiet i höst.. Tiden rinner iväg.. KOm på att jag måste köpa nåt till Kevin.. Och sen en present till hans fröken.. Får ju en ny i höst.. Vill ha henne kvar ja .. Nej nu är rasten slut..

Snart får jag pussa och kram Kevin <3

Nåt att ta på allvar...

Jag satt och läste lite bloggar och hamnade hos en jag fastade för :) Personen hade skrivit nåt som jag tyckte att alla borde tänka på.. Det handlar bla om hur otroligt dåliga straff vissa får för nåt dom gjort.. Kopierade för att dela med mig:

"Kan man bli argare och mer upprörd än såhär? Jag tvivlar på det! Man kan väl kanske säga att jag verkligen har hakat upp mig och framkallat ett riktigt starkt hat mot hur straff bedöms och sätts.

I Sverige får man ta mig fan mörda, våldta, misshandla och andra fysiska övergrepp men stjäl du från staten, fuskar med skatten så åker du ta mig fan dit så det visslar om det. Och detsamma gäller uppenbarligen i Thailand.

Annice Smoels var på en bar, Aussie Bar, tillsammans med vänner i Phuket för att fira sin mammas 60årsdag. Efter för mycket alkohol ville en av vännerna skämta med Annice och la en trasa, typ disktrasa som används för att torka upp spilld dryck, i hennes väska.

Personalen upptäckte trasan och ringde polisen. Trasan fans att köpa på baren för 60 dollar, det klassades med andra ord som stöld. Annice greps och i två dygn satt hon i en fyra gånger fyra meter stor cell.

Mot borgen är hon nu släppt, men polisen har beslagtagit hennes pass. Hon riskerar nu ett fängelsestraff mellan två till fem år för stöld. Detta trots att vännerna talat om att det var ett dåligt fylleskämt och den "skyldiga" trätt fram.

Och bara häromdagen skrev jag om ett riktigt odjur som våldtagit två flickor och försett dem med amfetamin. Han får 3års fängelse, tre år. Men stjäl du en disktrasa riskerar du ett betydligt hårdare straff.

Jag vet visserligen inte vad det är för straff i Thailand för våldtäkt, men säkert hårdare än här...men visst får man väl dra jämförelsen ändå?!Vad talar detta för? Jo, det ger synen att en trasa är mer värd än en sargad och förstörd människorkropp. Fy fan säger jag bara, fy fan!"

Tyckte det va jätte bra skrivet.. Det är ju för fan hemskt.. Att man ska riskera två-fem års fängelse för en jävla disktrasa.. Håller med om så mycket.. En liten sak kan innebära ett ordentligt straff medans straffet för en våldtäkt tex kan va rena skämtet..  Och vem köper en diskatrasa för 60 dollar?? Vilken bar säljer disktrasor???? Jag länkar till aftonbladets reportage om detta... Tänk er för innan ni lägger en blöt disktrasa i någons väska..

------->>> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5181720.ab  <<<-----

...

Du vill fortfarande hålla på märker jag.. Visst kör på bara.. Tyckte du sa till mig att lägga ner.. Varför inte göra det själv??? Jag håller med om att bloggen är till för att skriva sina tankar med mera.. Men att bara sitta och beklaga sig, UTAN ATT ENS PRATA MED DEN DET GÄLLER, och försöka få folk att tycka synd om dig och illa om den andra.. Det är inte nödvändigt alls.. Men men.. Vi får väl fortsätta tills du har fått nog då.. Jag fick det redan när det första hände..Jag kan acceptera vad du skriver i din blogg.. Försök att acceptera va jag skriver i min..


Fortsättning följer antar jag....

KRISTIN !!!!!!!!!!!

GUD SÅ JÄVLA ONÖDIGT.. OCH SÅ FEGT.. TRODDE VERKLIGEN INTE ATT DU SKULLE GÖRA EN SÅN STOR GREJ UTAV DET.. ÄVEN OM VARKEN DU ELLER ROBIN TYCKTE ATT DET INTE VA OTREVLIGT SÅ UPPLEVDE JAG DET.. SKA DU BESTÄMMA ÖVER HUR JAG TYCKER OCH KÄNNER? NEJ NEJ NEJ.. VARFÖR INTE BARA SKRIVA ATT DET VA JAG OM DU ÄNDÅ VILL SKRIVA OM DET I DIN BLOGG???? MEN MEN.. DÅ VET JAG LITE BÄTTRE OM HUR DU FUNGERAR.. DU PRATAR ALLTSÅ INTE MED PERSONEN UTAN DU SKRIVER UT DET I BLOGGEN? BRA ATT VETA TILL NÄSTA GÅNG..

tjing i ling

Sitter på jobbet och har... RAST SOM VANLIGT :) Fan va skönt det är att jobba kväll.. Så lugnt (men det kan vara allt annat än lugnt också).. Idag mötte jag mamma i Uppsala och följde med henne till friskis och svettis. Nej hon ska inte börja träna ha ha ha ha.. Hon skaffade kort till Daniel, min lille bror.. Det kommer att bli jätte bra för honom. Hoppas han kommer att träna ordentligt nu :) Har lovat att jag ska träna lite med honom också.. Men vi kommer att få det lite knepigt att få ihop våra tider.. Så det kommer nog bli när jag är ledig.. Eftersom han går i skolan på dagarna.. Han slutar när jag börjar :p Men det ordnar sig alltid :)
Annars flyter väl allt på.. Jobbigt i mellan åt. Men det är bara att kämpa vidare..

...

Du har ringt, men man skulle kunna säga att du inte gjort det.. Du säger ju inget.. Inget som spelar nån roll iaf :( Vill ju höra dig säga: Jag älskar dig och jag vill vara din föralltid.. Men det kommer jag nog aldrig få höra igen.. Om jag ändå inte älskade dig så förbannat mycket.. Då skulle det va lättare.. Men nu är det så att du är mitt livs kärlek och då kan jag inte bara sudda bort dig.. Du kommer alltid att finnas.. Varför blev det så här? Hur kunde vi låta det ske? Varför tog vi inte tag i det här tidigare? Då hade vi "klarat" oss.. Det är lätt att vara efterklok.. Jag älskar dig..

FINNS DET VERKLIGEN INGET VI KAN GÖRA?????

...

Jag känner mig så jäkla tom.. Jag vill höra din röst.. Jag vill så gärna att du ska ringa mig.. Varje gång som telefonen ringer eller jag hör att jag får sms så hoppas jag att det ska vara du.. Men tyvärr inte :( Varför blev det så här? Va har jag gjort för att förtjäna det här? Jag älskar dig.. Varför räcker inte det? Va vill du ha mer? Skulle gå igenom eld för din skull.. Känns som om luften har gått ur mig, jag kan inte andas :( Nästan 4 år.. FYRA ÅR... Nu är allt bara borta.. Kan inte låta bli att sitta och kolla på våra bilder tillsammans.. Jag saknar dig :( Mina tårar rinner och det kommer bara nya hela tiden.. Jag vill så gärna lyfta luren och slå ditt nummer, men varför ska jag behöva ringa? Du borde ringa mig isf.. Men det tycker inte du tydligen.. Jag bitar mig i läppen för att klara av att inte ringa dig.. Det är så svårt.. Vill ge dig tid och... Ja jag vet inte.. Hur kunde din kärlek till mig ta slut? Bara så där?


JAG ÄLSKAR DIG

Du fattas mig :(

Du behöver inte svara, när det inte finns nåt svar. Eller döljer jag dina känslor om de inte ens finns kvar? Kanske finns det inget mer att säga, men kan du så hjälp mig förstå. Vi hade nåt som ingen förstod. Vi hade nåt som inga ord kan förklara. Vi var en kraft som ingen rådde på. Större än livet, större än oss. Större än vad de trodde vi kunde vara.
Så säg mig: Kan nåt så stort ta slut så fort? Jag bara undrar.. Stod vi tysta och såg på, medans sprickorna blev större? Kan det va så, kan det verkligen va så? Ska vi gå omkring och konstatera, att vi missar vårt livs enda chans?
Ska vi skiljas som vänner? Kanske mötas nån gång? Ska vi ge upp en omöjlig dröm?Och låta minnena blekna, låta allt bli som förr...Till en dag då vi äntligen glömt?!?

Låt mig få vakna och inse att detta bara är en dröm :(

Kommer ALDRIG sluta älska dig

Det sägs att killar kommer och går, men jag ville att du skulle stanna för alltid. Kommer aldrig känna så här för någon annan än dig. Du har mitt hjärta i din hand. Släng det eller gör vad du vill, men du kommer aldrig kunna ge tillbaka det till mig. Jag vill inte ha det. Jag gav dig mitt hjärta av en anledning.. Jag ville vara din föralltid. Allt jag nånsin sökte fann jag hos dig. Kommer aldrig sluta älska dig...

You're my love, my dolce vita
With no doubt, the one I dream of
The movie scene, with James Dean
That's for sure
Life's too short to live without you
Rivers flow and time's so precious
Here we are, you and I
Let's grow older

You can tell me what to do
You can tell me what to say
Because of you I'm here today
You touch my soul
All my troubles blown away
In your arms I wanna stay
Come with me, come with me, come with me
I need you baby

I, I know, know that it could be
So great for you and me
I need you, I want you
I know, know that it could be
So great for you and me
Stay with me, stay with me

I remember when I met you
You said words, I won't forget them
I took a step, into your world
Oh, you're special
You were sweet and nice directly
With your eyes I felt connected
I believe it was that sign
That we belong together

ETT HJÄRTA KAN GÅ ITU MEN MITT HJÄRTA HAR GÅTT I TUSEN BITAR

     

Såååå JÄKLA skönt :)

Att vara ledig alltså ;) Kevin va ju som sagt ledig från skolan idag och det märktes inte ettt dugg hahahaha.. Han väckte mig kvart i åtta och frågade om vi inte skulle gå upp snart :) Jag som trodde att han ville sova liiiite längre idag nu när han är ledig.. men tji fick jag så det räckte och blev över :p Men va gör väl det??? Inte mycket.. Ska snart bädda rent i sängen.. Så härligt att sova i ny tvättade sängkläder.. Sen ska jag dammsuga i vardagsrummet och hallen.. Sen är det nog klart här hemma skulle jag tro :) Så nu är man redo och ha fikabesök igen om det är nån som har lust... NÅN???? Kevin sitter och spelar tv-spel tills jag är klar.. Sen blir det han och jag för hela slanten..  Ska gå ut i det fina vädret.. Kanske köpa en glass :) Om Kevin vill.. Och det vill han hahahah..

Ha en underbar dag och helg :)

Trött och seg :(

Ja det är precis va jag är :( Ska jobba i kväll också.. Sen är jag ledig i morgon.. Ska bli såå skönt.. Sen jobbar jag helgen.. Gillar inte sånna här veckor :( Jobba heeeeela veckan utom EN dag.. Suck och stön :/ Även om jag inte börjar förrän kl tre så är jag trött.. Men det är ju för att jag går upp med Kevin kl sju och sen när han är i skolan så har ju jag vart igång så länge att det inte är nån idé att gå och lägga sig igen.. Då blir dagen/kvällen bara förstörd.. Jag har tagit ledigt åt Kevin från skolan i morgon :) Vi behöver få rå om varandra lite.. Har ju knappt träffat honom denna vecka.. Och i helgen åker han till kontaktfamiljen.. Jag vet att det är viktigt att gå i skolan så det behöver ingen kommentera.. Men jag struntar i det just nu.. Min son och jag behöver lite gos och mys tid :) Nu ska jag lägga i en tvätt och sätta igång med lite städning..

see you.. Hoppas jag :)

Saknar min älskade Kevin <3

Sitter på jobbet och har som vanligt rast. Anders messade precis och sa att det hade gått bra och hämta Kevin hos dagmamman. Min älskade Anders.. Hur skulle jag klarar mig utan honom? Han ställer verkligen upp i både vått och torrt. Min räddande ängel <3 Jag brukar alltid sakna Kevin när jag jobbar kväll. Får ju knappt se honom ju. Bara en liten stund på morgonen innan han går till skolan. Sen sover han ju när jag kommer hem.. Som sagt jag saknar honom alltid, men idag/kväll så har saknaden varit extra stor. Vet inte hur det kommer sig men så är det iaf. Han börjar verkligen bli stor nu. Ibland kan jag komma på mig själv att jag sitter och tittar på honom och inser hur stor han egentligen är.. Vill inte att han ska bli stor hehehe.. Vill ju ha min lilla prins kvar.. Snart så flyttar han hemifrån och gifter sig och allt sånt där.. Mammas pojke <3 Igår kväll så kollade jag och Kevin på massa video-klipp från när han va liiiten :) Ett klipp va ifrån när han åkte skridskor för första gången.. jag säger bara HA HA HA HA :) Han va ju såååå söt och gullig :) Han skrattade själv åt klippet och tyckte att han va söt.. Han sa: Åhhh va söt jag va när jag va liten. När jag förklarade för honom att han fortfarande är söt så svarade han mig: Mamma.. Jag är inte söt, jag är SNYGG *ASG*.. Så klockren min unge <3 Mamma älskar dig mer än ord kan beskriva <3

98, 99 och 100

Har precis gjort hundra armhävningar.. HA HA HA HA.. Skojade bara.. Skulle inte ens klara av att göra två :p
Idag är det söndag och min lediga helg är slut.. I morgon är det jobbet som kallar :) Är bara ledig EN dag på hela veckan. Kommer att bli jätte jobbigt :/ Som tur är så jobbar jag ju kväll så man är ju ledig större delen av dagarna. Nackdelen är ju att jag inte får umgås så mycket med Kevin <3 På onsdag är det dags att träna med Kristin igen :) Då ska vi ge oss in på ett gympa-pass.. Ska bli kul men väldigt svettigt. Kommer väl vila mer än vad jag tränar hahahahahaha.. Sitter här skit mätt och kollar på Pippi med Kevin :) Har lite ont i huvudet, ska ta en tablett tänkte jag... Igår va vi in till stan och träffade Kristin och Robin. Hade jätte trevligt och grillade :) Tack för en trevlig dag/kväll :)

Fredag :)

Idag mötte jag upp Kristin inne i Uppsala. Vi gick och träna :) Gud va bra det kändes efteråt. Riktigt skönt. Sen följde jag med henne en bra bit. Hon skulle hem och jag till Willys för att köpa en SALLAD.. Som inte va god :( Sen knatade jag till jobbet. Här sitter jag nu och har rast. Slutar kvart i nio och sen är jag ledig i helgen :D Ska bli så skönt. Ska till Kristin och hennes Robbin i morgon :) Vi ska grilla. Jätte mysigt ska det bli :) Då får man ju träffa Robin för första gången också men om jag ska va ärlig så är det mer WALLE som lockar :p Walle är deras ur gulliga hund valp.. Som börjar bli stooor :) Ska bli kul och se honom. Och det vet jag att Kevin kommer att tycka.. Han som älskar hundar :)

Nej nu ska jag bara sitta och ta det lugnt innan jag återgår till dårhuset *s*
RSS 2.0