Veckans vikt :)

Har nu på morgonen varit iväg till vårdcentralen för viktkontroll :) Blev så glad när jag såg att jag gått ner 3,5 kg denna gång.. Så nu är det alltså 25,5 kg sammanlagt ;) Jag har även minskat mycket i mått.. Jag mäter mig varannan vecka.. Har minskat 35 runt bysten, 31 runt midjan och 15 runt låren, YES YES YES !!!!! Så glad att jag började med att ta mått.. Man ser vikt minskningen på ett annat sätt då :) Så jäkla glad för min egen skull och även för Kevins skull. Han får en bättre mamma som mår utmärkt ist för att må dåligt och vara ledsen hela tiden..  Nu när jag gått ner 25,5 kg så har jag 14,5 kg kvar tills mitt andra mål, dvs 40 kg till Kevins födelsedag :) Första målet va att gå ner 20 kg till den 6 augusti.. Och det klarade jag av :) Ska bli spännande och se om jag även klarar mitt andra mål :)

Idag händer det inte så mycket.. Förutom att jag ska hålla på lite i Kevins rum.. Sen kommer lillebror hit för att följa med till ikea. Ska hämta en hylla och pga axeln så orkar jag inte ta den själv. Så då kommer lillebror som en räddande ängel ♥ Åkte iväg till ikea igår kväll för att hämta den. Moster Gerd och hennes man skjutsade mig men det va stängt.. Jag va sååå säker på att det stängde sju men icke sa nicke, det stängde sex :/ Så ist för att dom ska köra mig i veckan så får dom ist äran att bygga ihop den åt mig ;) Jäklar va jag har räddande änglar haha..

Våran älskade katt Tjorven har flyttat :( Fy så jobbigt det va.. Saknar henne jätte mycket ♥ Jag mådde inte bra av att ha henne här.. Jag är ju allergisk :( Men hon har fått det jätte bra hos Sannas föräldrar. Jag ringde igår för att kolla hur det har gått. Och det har gått jätte bra.. Skönt att höra. Det är nog lite tomt här hemma nu för Ludde. Dom va ju jätte bra kompisar på slutet. Han trodde ju tom att han va pappa till henne ;) Han letade lite efter henne men nu verkar han ha accepterat att hon ej är kvar :( Men vi är välkommna att komma och hälsa på och det ska vi göra ♥ :)


                   

Har aldrig varit så rädd :(

Helgen är över för denna gång, men snart är det fredag igen ;) Denna helg har vart hur bra som helst. Kevins pappa har vart hos oss och hälsat på och man ser på Kevin att han vart hur glad som helst över det. Men det har inte bara vart roligt, mysigt och bra :/ Jag vet att det är många som har sett på facebook att jag varit orolig över Kevins hälsa och jag har inte orkat svara på alla frågor. Men nu när jag vet att allt är HELT lugnt så kan jag ta tag i det..

Kevin har börjat med sin ADHD medicin. Började i onsdags. Första dagen va han lite illamående men han kräktes inte. Fast det va svårt att få sig lunch och middag. Andra dagen va mycket värre :/ Skolan ringde till mig och sa att Kevin inte mådde bra, han hade bla kräkts mycket.. Jag gick för att hämta honom men jag hann inte så långt för i dörren så mötte jag Kevin. Han va alldeles vit i ansiktet, svetten bokstavligen RANN i ansiktet på honom och hans lugg och stora delar utav håret va genom blött. Han hade svårt med andningen och mådde inte bra alls. Jag åkte till barnakuten och jag va sååå rädd och orolig över min älsakde Kevin.. Mamma/mormor mötte upp oss utanför och det kändes så skönt att jag slapp vara ensam. Träffade läkare och sakta sakta började Kevin må bättre.. Såå underbart..

MEN... Det är inte över där tyvärr :/ Kevin berättade för läkaren att han hade ont i huvudet och att han ofta har det. Jag vet ju om det och vi har sökt för det. Men dom har sagt att det är pga stress och mycket pga allt skit han fick gå i genom i Alunda skolan. Huvudvärken har han haft till och från sen allt började där.. Läkaren frågade massa frågor och jag märkte att det va nåt han verkligen ville komma fram till. När han fick veta att huvudvärken oftast va på morgonen när Kevin vaknade och att Kevin även mådde illa då så försändrades allt.. Han gjorde MASSA tester på Kevin och jag fattade ingenting förutom att det verkade allvarligt. Sen gick jag och läkaren ut och han berättade att han ville göra en sista koll.. Och det skulle ske via en hjärnröntgen för att kolla ev HJÄRNTUMÖR...

Jag trodde jag skulle svimma.. Min stackars underbara Kevin, min älskade son.. Hjärntumör??? Nej det får inte vara sant :( Mina ben skakade och jag ville bara kräkas.. Läkaren sa att jag inte skulle oroa mig och att det säkert inte va nåt, men att han måste göra detta.. Inte oroa mig? Vem skulle kunna behålla lugnet?? Inte jag iaf.. Jag grät och ringde till Kevins pappa. Han fick en chock och fattade ingenting. Läkaren tog över telefonen och förklarade samma sak som han gjort för mig. Fick en tid dagen efter halv tolv. Jag torkade mina tårar och gick in till Kevin. Jag visste att jag va tvungen att behärska mig inför Kevin. Ville inte oroa honom.. Väl hemma så kom Anders och jag tackar honom verkligen för det. Ville/orkade inte vara själv...

Den natten va jobbig. Det lilla jag sov va oroligt och jag vill här med erkänna att jag tog rökningen till mig.. Skäms jätte mycket för det, har ju ändå vart rökfri i FYRA ÅR.. Men jag kunde inte låta bli.. Tror nog att man kan förstå det.. Fredagen kom och vi åkte tillbaka till akuten där dom emlade Kevin för att kunna sätta en kanyl. Efter det gick vi till röntgen där vi inte fick komma in halv tolv utan klockan TVÅ.. Fattar inte.. Dom sa att det va så jävla viktigt att vi kom halv tolv eftersom dom fick klämma in oss som akutfall.. Men ändå fick vi vänta i två och en halv timme.. Men det är väl så.. Jag va med Kevin hela vägen och det va såå hemskt att se sitt barn ligga där och köras in i denna maskin, gråter av bara tanken..

Tillbaka till akuten för att få svar.. Fick vänta en stund och Kevin fick en glass.. Så stolt över honom. Han va såå duktig.. Mitt hjärta dunkade så fort och jag har ALDRIG vart så rädd i hela mitt liv. Läkaren kommer och det kändes som om man skulle få ett dödsbud :( När han säger att allt såg jätte bra ut :) Det va som en stor sten togs bort från mig.. Herre gud så underbart.. Jag kastade mig på telefonen för att ringa Kevins pappa som då va på väg till Uppsala för att komma till oss.. Så nu kan jag äntligen andas ut och ta tag i allt som jag bara lämnat..

TACK ALLA SOM HÖRT AV SIG VIA TELEFON OCH SMS, VI ÄLSAKR ER <3


Igår åkte jag hem till Annica i Gottsunda. Käkade mat och sen gick vi till Branco´s krog :) Har inte vart där på flera år.. Allt va sig likt haha.. Åkte vidare till stan och gick till Le Park.. Hade trevligt med trevligt sällskap.. Kevin umgicks med sin älskade pappa och dom hade haft det jätte mysigt.. Idag åkte vi hem till hans faster och käkade mat.. Så gott med persisk mat.. Mmmm... Synd bara att man inte kan vräka i sig som vanligt ;) Åkte hem och plockade lite i Kevins rum.. Och nu är det snart sov dags..

Tisdag

Godmorgon..

Klockan sju ringde klockan och det va bara att kliva upp. Väckte Kevin och vi käkade frukost. Ludde fick kissa och bajsa och Tjorven fick lite morgon mys :) Kevin är nu i skolan, Ludde och Tjorven har precis fått mat och nytt vatten och jag funderar på att gå på en långis. Ludde får självklart följa med. Måste skärpa till mig när det gäller att röra på mig.. I början va jag ju ute varje kväll och gick en timme.. Nu blir det typ ingenting :/ Nej nu ska jag ta tag i det här..

Kevin är som sagt i skolan och idag är en mycket speciell dag :) Han ska nämligen börja med träslöjd. Som den ungen har längtat efter det.. Och han vart så glad över att få trä.. Han vill inte ha syslöjd.. Men det får han ha nästa termin ;) Jag hoppas att det ska gå riktigt bra för Kevin i skolan nu. Inga bråk och sånt :( Blir så ledsen när jag får höra att det varit en dålig dag. Dett år har Kevin mycket att se fram emot.. Bla så ska han till sin pappa på höstlovet och i december ska vi fira hans 10 årsdag utomlands :) Det ska bli riktigt skönt, jag längtar.. Och det gör Kevin också ;)

Igår fick jag äntligen papper från sjukan ang en tid för min axel.. Har gått sjukskriven sen i Mars sånu ska det bli riktigt skönt att få komma dit och få hjälp. Får väl se vad dom säger om operation. Men som jag har förstått det så är det en operation man gör vid sånna här fall.. Får se vad dom säger.. Ska dit i slutet av september.. Så jag ringde till vårdcentralen för att boka telefontid med min läkare. Jag är bara sjukskriven tom sista augusti. Snacka om otrevlig sköterska.. Vissa borde fan inte få jobba med vad som helst.. Fick iaf en telefontid på fredag så nu är det klart iaf..  Griniga kärring :/

Tänkte lägga upp lite bilder som är tagna i sommar :)


                   
                   
                   
                   
                   
                   

Le Park is the place

Fan vilken helg det har varit :)

Fredagen spenderade jag först på stan med Åsa och Sanna <3 Innan det så inväntade jag Kevin som först va i skolan. När han kom hem så passade han Ludde. Väl nere på stan så köpte några cardigans till mig själv och ett par leggins.. Det va rea på badshorts för barn så jag passade även på att köpa till Kevin. Efter stan åkte jag hem för att möta upp Carina och vi åkte iväg på bilbingo. Vann inget denna gång heller men är det ett spel så är det. Det va kul iaf :) Va väl hemma igen efter tio nån gång.. Käkade lite och sen ropade Kudden på mig..  

Lördagen spenderade vi först ute i Alunda då BÄSTA Åsa fyllde år.. Hon va så fin igår. Hon är alltid fin men igår hade hon sina fina klänningen på sig som hon fått av mig i present.. Vi fikade och pratade. Hennes mamma, syster och systerdotter va där också. Alltid lika kul att träffa dom. Efter Alunda åkte vi tillbaka till stora staden Uppsala och käkade mat. Direkt därefter bar det iväg till Eriksberg för att träffa Carina och hennes fina dotter Malin <3 En byrå skruvades ihop och efter en stund åkte jag och Carina ner på stan för att ta oss nåt gott att dricka ;) Vi hamnade på Le Park. Har inte haft så roligt på evigheter. Tror nog att även Carina hade kul ;) Sa hejdå vid fyra och vi åkte hem. Va hemma typ tjugo över fyra..  Jäkla bra lördag :)

Ja och idag är det söndag. Gick inte upp förrän vid tolv. Va så trött och det är jag fortfarande. Klarar tydligen inte av att fest till fyra längre ;) Jäkla ålder haha.. Idag har jag plockat och donat här hemma. Är inte klar men man ser iaf ett reslutat *s*. Kevin kom precis in med Ludde och jag ska väl ta och laga lite mat. Vissa dagar önskar jag att jag hade en privat kock här hemma ;) Efter maten blir det film och mys med Kevin <3


Jäklar vad jag saknar dig, men jag får väl lära mig själv att sluta med det :(

RÖSTA RÖSTA RÖSTA

Sista chansen nu.. Rösta på min underbara vän Veronica Johansson. Hon är en underbar vän och hon har kämpat så mycket för att komma dit hon är idag. Jag är så jäkla stolt över henne. Det är inte lätt att gå ner i vikt det vet vi alla. Men att kämpa mot vikten och samtidigt må dåligt är ännu värre. Sjukt glad för Veronicas skull och självklart för hennes underbart fina barn som fått en mamma som mår bra både i själen och i hälsan <3

RÖSTA NUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!


http://www.cambridgeviktprogram.se/artiklar/arets-livsstil-kvinna-2011/2011-05-18/veronica-johansson-42-kg/


                        

Sakta med säkert

Det går framåt iaf :) Men jag och Åsa hade så mycket att prata om igår (det blir lätt så när man inte träffats på länge) så det vart inte så där jätte mycket gjort i Kevins rum :) Men nya sängen är på plats och han har sovit i den i natt. Frågade om han hade sovit gott när jag väckte honom i morse.. JAAA, det har jag verkligen gjort :) Hoppas det förblir så.. Den gamla sängen har jag tagit bort benen på och köpt ett svart överdrag.. Den kommer att gå från säng till "soffa" :) Kommer att bli jätte fint. LÄngtar tills det är klart så jag får ta kort och lägga upp :) Lite svårt för Kevin att se hur det kommer att bli men han är glad och nöjd och det är ju huvudsaken ;)

Åsa åker hem idag :( Hade velat ha henne kvar men vi träffas säkert snart igen :) Skulle gärna vilja följa med henne till Kungsbacka när hon åker dit i slutet av månaden.. Hennes dotter har fått sitt första barn, en underbart vacker Izabella <3 Hon är så otroligt fin. Men jag hoppas dom kommer upp snart så man får hålla och gosa bebis ;) Åsa fyller år i morgon också och då blir det fika :) Åsa´s goda bullar tackar man inte nej till.. Eller jo det gör man, om man heter Maria som inte vill äta fikabröd :) Men Kevin tackar INTE nej.. Det kan jag svära på :) Kakmonstret *s*

Det går bättre och bättre med katten och Ludde. Igår va dom skit söta mot varandra. Katten strök sig mot Ludde och dom pussades :) Så jäkla söta. Dom kommer att bli bästa polare <3 Hoppas att vi kan ta i henne snart.. Vill ju kunna klappa henne :/

Igår bakade jag matbröd. Det brödet är såååå gott.. Och jätte enkelt att göra. Kevin blev så glad när han fick se vad jag bakade. Han älskar det brödet och det gör jag också. Tog oss en kvällsfika igår.. Mm så gott :)

Nej nu ska jag göra mig i ordning och ta vara på denna dag <3

Nya möbler och ny säng :)

Inte ja tyvärr, utan Kevin :) Snacka om glad unnge.. Sakerna ligger fortfarande i kartonger men idag kommer min älskade vän Åsa hit för att hjälpa mig :) Har vart och köpt nytt skrivbord, en bokhylla, en byrå och en ny säng till grabben. Det kommer att bli så fint, det är jag HELT säker på. Ny matta har jag köpt till honom också.. Super.. Skulle vilja köpa nya möbler till vardagsrummet också :/ Men det har jag INTE råd med så länge jag går sjukskriven. Så det får bli senare.. Vill ha ny soffgrupp, ny bokhylla, nytt soffbord.. Ja ALLT :) Det första jag kommer att köpa är en nysoffgrupp.. Är sååå less på den jag har.. Skulle kunna tänka mig en hörnsoffa faktiskt :)

Det va ju meningen att jag skulle ha vägt mig i fredags. Men jag kom hem så sent och vårdcentralen va då stängd. Så jag va dit i måndags ist.. Minus 2 kg :) Så jäkla glad jag blir varje gång så jag gått ner. Även om det bara är en hekto så blir det ett leende :) I morgon är det dags igen att ställa sig på vågen. Vi får se vad den visar.. Köpte ju en våg på ikea. Tänkte jag skulle slippa att gå till vård.C. varje gång.. Men ikea-vågen visar 7 kg mer hahahahahaha.. Så jag vill inte lita på den ;) Men va då..? Så jobbigt är det inte att gå till vård.C. en gång i veckan ;)

Kevin började i 3:an igår :) Det va en glad kille som tog sin ryggsäck och gick iväg. När han kom hem så hade han med sig sitt nya schema. Nu går dom till 14.00 varje dag förutom fredagar då dom slutar 13.15 Han va väl inte så jätte nöjd med det. Är ju van att sluta typ  13 varje dag ;) Men så är det när man blir större.. Väntar bara tills du går i högstadiet sa jag ;) Så slutar man väl typ halv fyra eller nåt? Han berättade att glassbilen hade vart till skolan och ALLA elever fick en varsin glass.. Gissa om det va stort ;) Kevin pratade hur länge som helst om den glassen *s*. Tre nya ämnen har dom fått. Engelska, Geografi och Slöjd :) Kevin vill ha träslöjd den första terminen men jag tror dom skulle få veta det idag.. Engelska i 3:an? Vi gick i 4:an när vi började. Men det skulle tydligen bara vara 20 minuter i veckan.. Så det är väl typ 1-10, färger, dagar eller nåt...

Det går bra med katten, men Ludde är på henne hela tiden.. Han vill ju leka men det vill INTE hon hahaha.. Men nu kommer hon fram iaf.. Va ju livrädd första 2 dagarna.. Hon är fortfarande rädd. Går typ inte att ta i henne :/ Hoppas det blir bättre snart.. Vill ju kunna klappa henne iaf.. Nu ska jag ut med Ludde, sen blir det LUNCH :)


Återkommer med bilder när Kevins rum är klart :)

Home sweet home <3

KOm hem i fredags från Gnesta. Resan gick bra och det känns riktigt skönt att vara hemma igen. Kevin och Ludde kom hem i lördags och vi åkte ut till familjen Plahn <3 Vi fikade och snackade massa skit :) Kollade på kattungarna som va såååå söta. Det va inga problem för mamman Bimbo att vi tittade på ungarna men när Ludde kom så åkte han på stryk hahahahaha.. Inga hundar här inte ;) Ena kattungen följde med oss hem och sitter just nu under badkaret ;) Vägrar komma fram. Har delat av lite för Ludde så katten inte skiter ner sig det första hon gör ;) Ludde är skit nyfiken och dom kommer att få hälsa mer idag.. Igår gick det bra men katten sa ifrån några gånger och Ludde vart skit rädd.. Kommer låta henne sitta där under tills hon känner sig tillräckligt trygg och då kommer hon nog fram själv.. Har lådan och mat samt vatten där inne.

Igår va vi som sagt ut till familjen Plahn. Där blev vi bjudna på nybakade bullar. Jätte gott. Är grymt stolt över mig själv över att jag inte tog nån bulle. Smakade bara en liten kant. Måste ju godkänna dom ;) Och dom vart mer än godkända. Sanna hon kan hon <3 Lekte med barnen, plockade rabarber, snackade skit, fikade, gosade kattbebis och sen va det dags att säga hejdå för denna gång. Sanna och jag har en date på fredag. Ska gå på stan och ev käka nåt gott.. Ska bli jätte mysigt..

Idag ska jag bara vara hemma. Städa lite.. Får besök i morgon bitti. Mamma ringde igår och frågade om vi ville komma och gratta lillebror idag. Två av mina mostrar med familjer skulle komma idag. Men jag sa att jag hellre kommer i morgon då han har sin födelsedag :) Ska dit vid fyra. Lillebror fyller 19 år. Det är inte klokt vad tiden går. Ena lillsyrran är 20 och den andra 13.. Och Kevin blir 10.. Jag fattar inte.. Jag själv står kvar på 27 liksom ;) Om det ändå vore så..

Ludde springer runt här i lägenheten och letar efter katten hahahahha.. Men skulle hon komma fram så skulle han säkert bli rädd ;) Kevin ska precis gå ut med honom. Det är viktigt att vi inte bara "skiter" i honom nu när katten kommit. Han är ju van att få all vår uppmärksamhet och kärlek.. Nej om man skulle ta fram dammsugaren? Ja det är en bra idé :)



I flera veckor har jag och Anders vart ifrån varandra. Anledningen va att vi skulle ta oss en funderare på hur vi egentligen vill ha det. Vi gjorde slut för ett år sedan men ändå har vi träffats varje helg. Ingen av oss ville ha det så och därför tänkte vi noga i genom detta. Och vi har kommit fram till att gå åt olika håll. Det är jätte jobbigt men vi är överens. Vi har vart ett par i 6 år och det är aldrig lätt att bryta ett förhållande. Det som känns bra är att vi alltid kommer att vara vänner. Det finns ingen anledning till att vara osams. Som sagt.. Detta är ett gemensamt beslut och jag hoppas att alla kan visa respekt och inte säga eller skriva nåt dumt. Det är redan jobbigt som det är..



Borta bra, men hemma bäst

Ska snart göra mig i ordning för att åka till tåget. Ska bli skönt att komma hem. Tvätta och städa lite.. Sen kommer Kevin och Ludde hem i morgon. Som jag har längtat efter dom <3 På onsdag börjar Kevin i skolan, börja i 3:an :) Stora killen.. Sommaren har gått så jäkla fort men vi har ändå hunnit med en hel del.. Kevin har ju vart på Öland och det tyckte han va jätte kul. Han även badat massor, lekt med kompisar, vart hos sin pappa, fiskat och käkat MÅNGA glassar ;)

Skulle egntligen har vägt mig idag men jag hinnar inte hem innan vårdcentralen stänger. Ska väga mig på måndag ist. Har köpt en egen våg nu som jag ska väga mig på men först måste jag veta hur mycket det skiljer på den jag köpt och den på vårdcentralen.. Vill inte väga mer än vad jag borde göra :/

Nej fan.. Jag har inget att säga...Hej hej

Dagarna bara springer iväg

Idag är det redan onsdag. Jag har vart i Gnesta sen i söndags och åker hem på fredag. Och antingen fredag eller söndag kommer Kevin och Ludde hem <3 Fan va jag saknar mina bebisar :) Tur att Kevin inte läser min blogg. Han HATAR att bli kallad bebis ;) Men han är ju min bebis. Har så svårt att acceptera att han blir större :( Vill stanna tiden lite..


Igår följde jag med moster och hennes man till Sollentuna på open :) Dom säljer saker från Amway och på tisdagar går dom i genom planen. Om man funderar på att börja sälja så ska man gå dit på en tisdag och få mer information. Jag funderar på att börja, men har inte riktigt bestämt mig ännu. Jag ska iaf ha ett party hemma hos mig. Moster kommer och visar då en massa saker. Först ska jag ha ett smink och hudvårds party, sen blir det ett hushålls party. Det finns så mycket så man måste dela upp allting :) Jag hoppas jag lyckas hitta många som vill komma. Sen hoppas jag ju självklart att jag säljer mycket ;) Innan vi åkte på open så va jag och tränade. Och det känns idag vill jag lova.. Glömde att stretcha (stavning?)


Idag planerar jag och moster att åka till Ikea. Ska kolla på säng till Kevin. Den han har nu är inte bra för honom. Och om jag ändå ska köpa ny till honom så tänkte jag byta från en 90 till en 120. Han rör sig så mycket på nätterna och har även ramlat ur sängen :( Så jag tror att en 120 kommer att bli perfekt för honom. Jag hoppas att det man hittar på ikea i Stockholm även finns i Uppsala. Om inte så hoppas jag att man kan göra en beställning till Uppsala. Vi skulle egentligen ha åkt till Motala idag och träffat mosters nya valp Elvis. Han är 8 veckor :) Så jävla söt. Har visserligen bara sett honom på kort en så länge men fan så söt.. Men hon som har valparna kunde inte idag.. Så jag får träffa Elvis när han kommer hem till moster :) KOmmer ihåg när när vi hämtade Ludde.. Han va 10 veckor då.. Mammas lilla plutt <3

Nej nu ska jag måla lite, sen blir det nog ikea :)




Trodde att jag hade funnit en ny vän i dig. Men idag vet jag bättre. Synd bara att du tycker så illa om mig så att du inte kan säga det du har att säga direkt till MIG, utan du måste prata bakom ryggen på mig :( Men vet du? Jag har underbara vänner, jag behöver inte dig !!! Du är ett avslutat kapitel.. Men jag skulle vilja ge dig ett tips. Om du vill behålla dina vänner, sluta då prata illa om dom när dom inte finns där för att försvara sig själva!! Du måste verkligen va olycklig alltså.. Fy fan....

Gissa vart jag är ;)

TORSDAG: Kom hem ifrån Gnesta. Väl hemma så tog jag hand om tvätten. Hatar att det aldrig finns tider i tvättstugan som passar mig. Får jämt tvätta sent efter alla tider är slut.. Jessica kom över och hon va så snäll som hjälpte mig att bära tvätten ner och upp.. Inte lätt när man inte kan bära tungt pga axeln :/ Vi sa hej och godnatt mitt i natten och sen gick jag och la mig. 


FREDAG: Städade massor och sen på kvällen ringde Smulan (Carina från jobbet) och undrade om jag ville följa med på bilbingo. Självklart ville jag det :) Faan va kul det va, men vi vann inget :( Hoppas det blir fler gånger men då jäklar ska vi vinna :) Lillebror kom över och umgicks med Kevin. Sen sov han kvar för det vart så sent :)Jessica kom över en stund för hon va ändå i närheten :)


LÖRDAG: Då åkte jag, Kevin, lillebror och Ludde ner på stan för att möta Kevins älskade PAPPA <3 Som han har längtat och väntat :) Träffade mamma och mina systrar och sen åkte vi hem till oss. Där fixade vi tårta och vi fikade.. Jätte mysigt hade vi. Jessica kom över (jävla spring på henne) och det gjorde även Hamze (Kusin till Kevins pappa) och hans underbara flickvän Kari <3 Och lite senare så tittade även Tessan och Graham över.. Sent i säng även denna gång..


SÖNDAG: Vid 10 så gick jag och Kevin samt hans pappa och Ludde till Gränby Centrum för att möta upp Tessan och Graham. Sen åkte vi ut till Gimo för att träffa lite släkt. Fikade och käkade och hade det trevligt. När vi åkte hem till Uppsala igen så bestämdes det att jag skulle följa med Tessan hem till Gnesta :) Så här är jag nu =) Men utan Kevin och Ludde :( Dom vart kvar i Uppsala med pappa..


IDAG: Just nu sitter jag här och väntar på att äggen ska bli klara. Kokar ägg som jag ska ha till middagen idag. Det blir torskfilé med äggsås :) Gott som fan. Och till det blir det ris. Hade gärna velat ha potatis med som jag sagt tidigare så funkar ris bättre för mig nu efter min op. Just sitter Kevin, hans pappa och Ludde på tåget på väg till Dalarna :) Ska vara där i en vecka. Gissa om Kevin är lycklig <3 Hoppas dom får det riktigt mysigt ihop. Hoppas det går bra med Ludde också. Jag blir kvar i Gnesta denna vecka. Ska fortsätta måla hus så det blir klart nångång..

I´m still in Gnesta

Åker hem torsdag eller fredag.. Troligtvis torsdag.. Har en del att fixa inför lördagen då vi får besök utav Kevins pappa.. Ska tvätta och städa.. Han stannar i två dagar och sen följer Kevin med honom hem i en vecka :) Kul för dom, tråkigt för mig och Ludde :/ Får väl se vad vi hittar på.. Kanske åker till Gnesta ;) Hahaha.. Nej nu räcker det för ett tag :) Men jag tivs här..

Idag träffade jag Mari <3 Alltid lika roligt :) Vi tog en fika på Kaffebaren här i Gnesta och sen gick vi in i lite affärer här.. Efter det så vart det en glass på Kurre´s också.. Sen följde hon med hem till Tessan. Men hon stannade alldeles för kort stund :( Gillar att umgås med henne. Men om jag fattade rätt så ses vi i morgon igen. Vi ska tydligen gå och träna. Det behöver jag.. Har inte rört på mig tillräckligt.. Så på fredag har jag säkert gått upp :/

Ikväll skulle egentligen moster och jag ha åkt på Open (Amway) i Sthlm, men vi struntade i det eftersom William kom hem från kortis idag och hade 39,6 grader i feber :( Stackars liten <3 Så i stället är vi hemma och spelar spel :) Tessan och jag ska även smörja in oss med en BLÅ ansiktsmask ;) Skulle ha gjort det för länge sen men det har inte blivit av :) Tråkigt att Mari inte ville komma över och ha en trevlig kväll med oss :/


Back in Gnesta ;)

Som jag skrev igår så va det dags för mig och Kevin att åka hem från Gnesta. Och det gjorde vi också men bara för att hämta lite mer kläder och Ludde, sen åkte vi tillbaka :) Så nu sitter jag här i mosters kök och har precis ätit frukost :) Idag ska vi måla huset, hoppas vi sätter i gång snart. Moster och Kevin ligger och solar just nu. Men jag sätter heller i gång så det blir klart nån gång.

Igår när vi ändå va i Uppsala så passade jag på att hämta ut ett paket. Det innehöll bla parfymer som jag köpt från tradera. Fan va gott dom luktade.,. Super nöjd.. Sen passade jag på och köpa två ansiktsmasker.. Dom ska moster och jag använda nån kväll. Mysigt.. Under tiden som dom sitter på ansiktet så kan man ju lägga sig i poolen en stund *s*.. Så mysigt att ha ett hus och en stor trädgård, men inte lika kul att klippa gräset hahahaha.. När jag blir rik så ska jag ha en trädgårdsmästare som fixar allt ;)

Nej nu tänker jag slita tag i moster och sätta i gång med huset ;)
RSS 2.0