Varför skulle jag...?

Ja du, det har jag undrat länge.. Skiter i det här nu.. Finns ingen mening med att skriva...

Mitt knä är inte bra än :(

Idag va jag iväg till Östhammars sjukhus för att "ta kort" på mitt knä.. Allt såg bra ut men aj som fan va ont de gör.. Jag förstår inte varför det fortfarande gör så ont och speciellt nu när bilderna visade att det såg bra ut.. men men, ont gör det.. Nu är jag ledig tills på lördag men jag skulle ringa på fredag till läkaren här i Alunda om det inte va så pass bra så att jag kan jobba.. Hoppas det är bättre då för det kostar ju skjortan att vara hemma..

Idag händer det ingenting.. Ska bara vila. Jessica är här men hon åker tyvärr hem sen.. Hennes sova-över-hos-Mia-perioder är slut :( Jag duger inte längre *buhu* Neej jag skoja bara.. Nu kallar Kevin på mig..


Den som har glömt ett par glasögon hos mig kan ju höra av sig :)

Det luktar typ CURRY :D

Fan va kul jag hade på "tjej" middagen hehehe.. Va ju meningen att det skulle bli tjejmiddag men det vart inte så. Sanna och Sofie kom och sen så kom ju lilla Nettan från Söderfors. Jag längtar tills det blir en fest till. Fast med lite mer fart då rå hehe. Sanna vart fullast som vanligt hahahahaha.. Nej då det va inte så farligt.. Men det va kul =) Tänkte lägga mig och sova nu men först några roliga meningar som sas på festen:

* Din tur Curry

* Jag tror inte på att du heter Andreas, du ser ut som en Jocke

* Hade inte jag brutit båda benen 1988 så hade jag vart med i OS (Sa jag när jag skoja att jag kunde göra 5 bakåt volter och sen hjula hehehehehehe).

* Jag ska säga chilli vippen innan jag dricker, ska bara dricka lite först.

* Om inte han ger dig en smäll snart så gör jag det

Kommer fan inte ihåg allt men om det låter tråkigt så är det för att ni inte va med.. Vissa saker förstår man bara om man va med från början.. 
                    
                                               TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL/NATT

Idag kommer brudarna :D

Håller på och plockar lite innför mitt finbesök i kväll :) Ska bli så jäkla kul *paaaaarty*. Det ska bli jätte spännande att träffa Arvids flickvän Sofie (ingen aning om stavningen, finns ju flera olika hehe). Sanna har med sig henne :) Vi ska äta gott och dricka gott. Nej fan va kul det ska bli. Hoppas det blir lika kul som på min fest eller vad säger du SANNA???? Nej nu måste jag fortsätta..

SOFIE !!!!!!

Du är jätte välkommen :)

På lördag blir det fest :D

Som jag vet nu så kommer min älskade vän Sanna och och Nettan (från söderfors) till mig på lördag.. Har frågat några till men dom skulle lämna svar i veckan. Ska bli så kul att festa lite med tjejerna :) Tänkte bjuda på mat men vi får se. Vi SKA äta men vi kanske glider ner till pizzerian och äter nåt gott.Det visar sig va det blir.. Idag har jag jobbat. Det gick bra men jag har skit ont i ett knä :( Kommer nog inte jobba i morgon. Kände att det va jobbigt att va kvar dagen ut idag men jag va det iaf. Ska vila i kväll nu så kanske det blir bättre. Men om det int blir det så blir jag hemma i morgon. Ska försöka få en tid på vårdcentralen så dom kan kolla va det kan vara. Började göra ont i helgen när jag jobbade. Inte kul det där inte :( nej nu ska jag hänga tvätt sen ska jag vila lite. hoppas det blir bättre snart.. Har fan inte råd att vara hemma från jobbet :s

Grattis underbara Sanna <3

Grattis min älskade vän på din födelsedag.. Vilken fin kamera du fick :) Du lär ju ha fullt upp med att ta kort på allt och inget :D Jag antar att det kommer att komma massa kort på Saga på din blogg. Ser fram emot att titta på dom. Grattis åter igen.. Pussar och kramar i massor

www.family.se/vi/1072757.htm?ca=10_a

♥♥ Årsdagen ♥♥

Idag är det fem år sen som min älskade morbror Lelle dog :( Kan inte fatta att det redan har gått fem år. Det känns som igår. Kommer aldrig glömma morgonen då samtalet kom: Lelle har dött.. Fy fan va jobbigt. Det va jag som fick väcka mamma och berätta att hennes bror inte längre fanns i livet. Mina syskon grät så mycket. Moster Tessan kom hem till mamma och sen åkte vi tillsammans till sjukhuset för att ta avsked och för att prata med läkaren. Kevins pappa kom och hämtade Kevin och sen bar det iväg till sjukan. Tessan och hennes man Graham gick aldrig in till Lelle. Tessan klarade inte av det. Hon va höggravid och mådde inte bra , men jag och mamma gick in. Första gången som jag såg en död människa. Han va såååå fin. Precis som om han låg där och sov. Personalen hade tänt ljus och gjort det fin i rummet. Jag är så glad att jag gick in för att se Lelle. Fick verkligen ta adjö. Pratade lite med honom och sen åkte vi :( Dagen efter kom moster Gerd och hennes familj hem från semestern. Moster Anneli kom också. Sen åkte vi tillsammans för att åter igen säga hejdå. Vilken skillnad det va på bara en dag. Han va inte alls lika fin som dagen innan. Därför är jag så glad att jag fick se honom så där underbart fin och varm. Lelle dog på sin sons födelsedag och dagen efter fyllde hans dotter år. Det va tufft för dom. Deras födelsedagar kommer alltid att förknippas med dagen då deras pappa lämnade oss.

Lelle... Jag saknar dig så otroligt mycket. Vill så gärna att du kommer tillbaka. Älskar dig.. Hoppas du har det bra där du är.. Många pussar och kramar från din familj ♥♥♥♥

Borde man få heta vad som helst???

Läste på aftonbladet nyss om en familj som ville att deras dotter skulle få heta Luleå.. Skatteverket hade sagt nej men familjen överklagade till länsrätten och fick till slut rätt. Men i Luleå duger inte Madeleine.. Låter lite sjukt.. Det finns en man som heter Jan-Olov som bor i Luleå. Han har levt som transa i över 20 år och har hela tiden kallat sig för Madeleine men när han nu vill ändra sitt namn till det så fick han nej. Jag undrar ibland, vilka fan är dom som sitter där och bestämmer vad man ska få heta? Okej om man väljer ett namn som verkligen inte passar, men hur kan man få döpa ett barn till Luleå medans Jan-olov inte får heta ett helt vanligt namn som Madeleine???? Det är ju bara att inse att det har med fördommar att göra.. Det anser jag iaf. Varför i hela friden skulle inte Jan-Olov få heta Madeleine??? Han lever ju som kvinna sen 20 år tillbaka...  Satt och läste andra namn som fått nej, men även namn som fått ja..

Dessa namn fick ett NEJ

Flicknamn: Boris, Doktor, Hosianna, Elvis, Inga-Inga.
Pojknamn: Farbror Sid, Dotcom, Freedom, Fån, Samurai, Göken 

Dessa namn fick ett JA

Flicknamn: Delfina, Mygg, Hallön, Barbie, Månstråle, Bajen, Snöfrid
Pojknamn: Glädje, Grill, Texas, Zappa, Minus, Händel, Deep

Jag säger bara HERRE GUD.. Vem fan döper en unge till GRILL tex??? Men det verkar vara okej. Och vem vill att en dotter ska heta Boris då? Jag menar.. Flickan kan ju tro att mamma och pappa önskade sig en son och att hon inte är önskvärd.. Nej fy fan.. Jag tänker lite på namnen som fick ett JA.. Hur kan skatteverket tycka att det är okej att heta tex Bajen? Familjen kanske flyttar till ett ställe där det INTE är okej att hejja på Bajen. Hur kul blir det för flickan då? Ska man behöva flytta pga sitt namn? Hon kanske möter sitt livs kärlek men han råkar va en sån som HATAR Bajen. Tror inte han vill ha en tjej som heter så då.. Jag kanske går in för ljupt i detta, men jag tänker fortfarande på Jan-olov.. Som sagt, jag kan tycka det är okej om det är en familj som kommer med ett namn som inte passar sig.. Som tex Hitler eller nåt.. Det va en familj som ville att deras barn skulle heta Halik.. Men fick ett nej pga att det liknade Halick.. Shit alltså.. Vi kan ju inte begära att utländska personer ska ändra sina utländska namn.. I vissa länder heter folk Halik.. Det ska väl fan inte skatteverket ändra på.. Kommer ihåg för några år sen.. Jag hörde på nyheterna på radio att en manlig sjuksköterska va tvungen att byta sitt namn, Jesus.. Det passade inte att säga till en gamling: Jesus kommer snart och hjälper dig... Jag skrattade som fan när jag hörde det, men nu kan man tänka att herre gud. Varför ska han behöva byta sitt namn? Man skulle ju kunna säga: snart kommer sköterskan och hjälper dig... Nej det är bäst att jag slutar tänka på det här nu. Annars blir min blogg hur lång som helst :D Men vad tycker ni? Ska man få heta vad som helst? Borde Jan-Olov få byta sitt namn som han redan "hetat" i 20 år?  Nej man borde kanske ringa till skatteverket och fråga om Kevin kan få byta namn till Alunda eller nåt... Hahahaa..

Är det si eller så???

PICK ONE OCH HÅLL FAST VID DET...

Snart slut på semestern :(

På tisdag börjar jag jobba igen. Dom här två veckorna har
verkligen flygit iväg.

Men det har vart riktigt skönt vill jag lova. Jag har ju två
veckor till att ta ut så det gör jag lite
 
senare. Nu har jag äntligen kommit hem från Ullared. Vi har haft det
jättemysigt. Sovit i husvagn två nätter

och gått på ullared två dagar. Köpte hur mycket som helst :) Massa kläder
till Kevin som han blev jätte glad för.

Inte så mycket leksaker tyvärr men det fanns inte så mycket till honom. Inte alls
lika mycket som när vi va där i november.
 
Jag vet inte om dom tar in mer då eftersom folk köper julklappar då. Tyckte allting
va mindre än sist. Tessan och Graham hade

det trevligt också. Husvagnen va verkligen jätte fin. Dom va helt nya på campingen.
Inköpta förra veckan. Skulle tycka det

va jätte mysigt att ha husvagn. Bara åka iväg när man känner för det. Köpte massa
saker till lilla toka också (Saga). Köpte bla en skrållandocka

som SANNA inte skrivit om hon tyckte om eller inte :( Men det tror
jag att hon gjorde.. Eller jag hoppas
 
det iaf :) Känns härligt att ha Kevin hemma igen. Han va hos Sanna och Daniel från
måndag till torsdag. Längtade som attan

efter honom. Ringde några gånger till honom. Han va väl lagom sugen på att
prata. Han hade det så kul där så hehehe.. Och han
 
va jätte snäll hela tiden. Man blir så glad när man får höra att han
skött sig bra.
 
TACK SNÄLLA SANNA OCH DANIEL, SAMT SAGA FÖR
ATT KEVIN

FICK VARA HOS ER NÄR VI ÅKTE BORT. VERKLIGEN
SUPER GULLIGT

AV ER. NI VET ATT VI GÄRNA PASSAR SAGA NÄR
TIDEN ÄR INNE FÖR DET :D

Stjärnhov :)

Ja då va vi i stjärnhov då, hemma hos moster Tessan och hennes man Graham.. Ja och lilla William såklart :) I morgon åker vi till Ullared.. Fan va kul det ska bli. Anders längtar verkligen hahahaha.. Va och lämnad Kevin hos sanna och det gick bra men jag saknar honom jätte mycket :( mamma lilla bebis. Han saknar inte mig sa han *snyft*. Men det vet jag att han gör :D Nej nu ska jag gå och lägga mig. Gud va jag ska handla :D:D:D

♥♥ Grattis moster Gerd ♥♥

Idag fyller min moster 47 år. Vi va hos henne och firade igår. Jätte god mat och skiiiit god tårta. Den va sååå stor och jätte god. Ville ta en bit till men jag lät bli.. Hade lätt kunnat ta med mig tårtan hem hehehe.. Tack för allting igår Gerd. Det va jätte gott och trevligt. Hoppas ni får det bra på semestern. Igår fyllde Jessica 30 år. Och hon hade haft en jätte trevlig dag sa hon :) Fått fina presenter och va super nöjd. Min tatuering kliar som attan.. Blit galen hehehe.. Jag hoppas jag inte ligger och kliar på nätterna hehehe.. Är fortfarande super nöjd med den :) Idag åker Kevin till Sanna och hennes familj ♥  Han tycker det ska bli super kul. Har väntat och längtat :) Jag håller på och packar hans väska. Kevin frågade: Hur länge ska jag vara där? Ska jag flytta dit eller hahahahaaha.. Jag har verkligen packat för mycket hehehe.. Men vadå? Det är bättre med för mycket än för lite :p Nu ska jag packa ner hans FULA regnkläder.. Usch va fula dom är.. Hittar inte hans vanliga som han har. Dom här köpte jag för att han skulle ha som slit och släng hos dagmamman.. Men men. Dom får duga nu.. Nån regnhatt har han inte tyvärr, så han får använda sig av luvan på jackan HAHAHAHAHAHAHA.. Sanna min lilla ängel, du är så go

Nej nu ska jag packa ner regnhatten, nej just ja , han hade ju ingen :p

Grankotte

Hahaahahahaahahahahahahaha.. Ja det är ett roligt ord de :P Eller hur Luddis ;)

Ska snart sova

Har vart inne i stan och grattat Jessica som fyller 30 år i morgon. Gav henne tre presenter och hon vart glad.. Tror jag iaf.. Jo men det vart hon :) Hjälpte henne med att lägga fyllning i tårtorna som hon ska bjuda på i morgon. Dom kommer säkert bli jätte goda, men vi kommer inte få smaka :( Ska ju hem till moster Gerd och äta mat och tårta :D. Anders ska åka och hälsa på sin morfar i Mora. Han fyller år i veckan och då ska Anders och hans syskon åka dit i morgon och fira. Men han kommer hem senare på kvällen.. Anders alltså hehehe.. Nej nu ska jag ta och krypa i säng. Klockan är mycket och jag är skit trött..  Skriver mer i morgon.. Hej så länge

Tvätta

Det är precis vad jag borde göra idag men vem vill tvätta kläder när det är så fint väder? Inte jag iaf :) Men jag ska nog göra det iaf.. Idag är det som sagt jätte fint väder. Kevin och Anders sitter och tar en match i tv-spel. Har vart ute och lekt men ville komma in en stund. Fan va Kevin blir brun. Han är ju aldrig vit men på sommaren blir han som en pepparkaka :D Vissa år tror man att han är skitig om händerna för dom är nästan svart men det går inte bort med vatten iaf.. Hans pappa är likadan. Det är väl Iran-blodet hehehee.. Jaha idag är det lördag och snart har min första semestervecka gått.. En vecka kvar och sen tillbaka till jobbet :( Skulle så gärna vilja jobba närmare Alunda men det finns ju inget.. Kanske skulle ta och skaffa barn så kan jag va barnledig ist hihihihihi.. Ne inte skaffar man barn av den anledningen :) Fast va då.. Jag känner en kvinna som hoppade i säng men flera killar för att bli gravid så soc skulle ge henne en lägenhet.. Sjukt som fan.. Sen kunde hon inte ta hand om ungen så soc tog henne.. Fast soc tog tag i det hela flera år för sent.. Ungen hann ju börja i skolan.-... Sjukt sånt där.. Vissa blir av med sina barn fast dom inte borde bli det. Och sen dom barn som lever i ett helvete får fortsätta att bo hemma. Fast folk ringer soc och polisen..Vart är samhället på väg? Är det så här det ska vara? Nej det är ingen idé att jag skriver om detta för jag blir bara så ARG *morrar* Kan berätta att det är nog dags att avbryta tv-spelet där inne.. Kevin skriker så snart kommer väl grannen och frågar vad vi sysslar med.. Kevin är sån dålig förlorare.. Det har han efter sin pappa *inte från mig iaf heheheh* Han blir helt galen. Vi spelade badminton och då vart han så arg att han kasta sitt racket.. Ibland skulle man kunna tro att det är Anders som är pappa till Kevin, för han är likadan :D:D:D Nej du skriks det för mycket.. Bäst att träda in..  Hej så länge

Sommar och sol, jag har kort tajt kjol.. Typ inte

Fint väder idag igen :) Blir så glad. I onsdags kväll va vi till sanna och hennes familj och visade min fina tatuering. Sanna tyckte om den jätte mycket och det gör jag med :D Är så nöjd alltså. Ska tillbaka om tre veckor för att ev fullt i lite.. Idag har vi inte gjort så mycket annat än att va ute på vår stora gräsmatta och spelat badminton :) Det är vår nya sport hehe.. Spelar varje dag.. Fast vi brukar spela på kvällarna mest. Igår körde vi kubb ist för det blåste för mycket. Badminton bollen flög iväg hahaha.. På Söndag fyller Jessica 30 år. Men vi ska fira henne på lördag ist. På söndag ska vi hem och fira min moster som fyller 47 på måndag. Lättare att samla ihop släkten på en helg ist för i veckan. Sen på måndag åker vi och lämnar Kevin hos Sanna. Kevin längtar som bara den. På tisdag blir det Ullared men vi åker till Tessan redan på måndag. Ska köpa nåt riktigt fint till Sanna som tack för hjälpen.. Och nåt till Saga så klart <3 Nu ska jag ta och spela lite badminton..  Hörs då !!!!
                
                      

1.700 kr fattigare :)

Nu sitter den ÄNTLIGEN på plats. Det gjorde jävligt ont att göra ögonen och namnet.. Håret också men när han gjorde ögonen och namnet så använde han en speciell kniv så han "knivade in det".. Ont som FAAAAN gjorde det iaf men jag vart nöjd. Fast första titten blev som en chock.. Tyckte inte det va likt Kevin men bara det röda får lägga sig så tror jag det blir bättre.. Har inte knäppt kort ännu men jag ska göra det lite senare.. Nu ska jag ta och vänta på att min moster Tessan och hennes son William ska komma och hälsa på.. Nej ta och dricka lite vatten kanske och umgås lite med Anders som känner sig utanför när jag sitter här *asg*

Sanna din lilla tjuv !!!

Det finns ett ställe som heter Tuna som ligger precis före Alunda. Jag vet ju att Tommy bor i Alunda så jag trodde det va vårat Tuna du menade..

Om mindre än 1 timme...

...ska jag gå ner till tatto-gubben och sätta i gång. Jag är jätte nervös. Tänk om det inte blir som jag önskat, att jag inte blir nöjd. Det går ju typ inte att sudda ut och ändra liksom. Sen är jag skit rädd för att det ska göra ont.. Är så rädd för sånt där. Men jag vill ju så gärna. Det svider i magen, fast det är för att jag är hungrig hahahaha.. Hoppas hoppas hoppas jag blir nöjd. Han är ju duktig den här "snubben" och han va riktigt nöjd med bilden jag visade. Han sa att jag inte kunde få bättre bild och att han önskade att alla kom med bilder så här bra :D Då blir man ju lite stolt hehehe.. Det va ju liksom jag som tog bilden :p Tack Sanna, Daniel och Saga för ert bidrag till min tatto. Fick pengar för att jag fyllt år. Tack tack tack <3 Nej man kanske skulle ta sig en macka eller två och en karta VALIUM HAhahahahha.. Ja ja.. Önska mig lycka till.. Nästa gång jag skriver sitter den på plats (om jag inte bangar hehehe)


Kevin min älskade son. Snart kommer jag alltid att ha dig med mig vart jag än går. Både i hjärtat, mina tankar och på min arm. Älskar dig gubben <3

Sanna och Saga, ni är underbara <3

Hade jätte kul med Sanna och Saga på stan igår. Har verkligen saknat dom. Måste ta oss i kragen Sanna och träffas lite oftare.. Saga blir bara större och större.. Hela munnen full med tänder hehehe.. Kunde dock inte lära henne att säga Mia är bäst, ingen protest men hon va på god väg :D Vi va och lunchade och åt världens godaste sallad. Såå gott.. Där måste jag/vi äta igen. Mötet gick bra. Det va ett jobb jag skulle skriva papper på. Så nu är jag kontakt person till en kvinna som jag tycker jätte mycket om :) Ska bli kul.. Kevin vaknade nyss, han vart så förvånad att jag va vaken före honom hehehehe.. Jag brukar väl inte sova så länge (typ bara tills Kevin väcker mig för 75:e gången och jag MÅSTE gå upp *asg*) Idag ska Emma (min syster) åka hem. Hon följde med oss i söndags. Det va meningen att vi skulle bada igår men det va inte väder för det. Men idag tror jag det blir bättre. Hon är så gosig min älskade syster. Det har vart jätte kul och haft henne här. Vi har kramats jätte mycket. Och Kevin har vart JÄTTE avis :) Först sa han som småbarn brukar säga: Det är mn mamma HAHAHAHAHAHAHA.. Sen sa han: Det gör inget att ni kramas, för på måndag ska jag åka till Sanna och Saga och Daniel och då kommer vi kramas hela tiden, utan er na na na na na na na na na na.. Gissa vem som blev avis då? JAG :( Nej nu ska jag göra lite frulle till Kevin och mig. Emma och Anders sover så dom får äta lite senare. Vi orkar inte vänta hahaha.. Några bilder från igår <3 Först ville inte Saga ge mig ett smile som hon alltid gör.. Skit sur hehehehehe.. Men sen fick hon glass och då gick det mycket bättre..Jäkla unge ska ha nåt först vet du <3 Kortet efter att hon fått glass ser det ut som om hon tänker: Haha jag fick som jag ville hahaahahahahahhaa.. Titta och njut <3















RSS 2.0