Love is in the air ;)

Det gick hur bra som helst att väcka Kevin i morse. Han klev upp på direkten och va klar på ett litet kick.. Kan det va att han bara va pigg? Nej det tror inte jag.. Han hade bråttom till sin tjej ;) Han skulle ha fina tröjan på sig (som han fick av min moster Tessan och familj), snygga armbandet (från min kusin Linda) vax i håret och parfym.. Han fick allt utom parfym.. Fnns alltid nån som har allergi och även dom som bara är känsliga för dofter.. Han va så snygg när han gick till skolan. Mammas kille <3 Han kollade sig flera gågner i spegeln ;) Ja det ska börjas i tid *s*. Han va så glad.. Och jag hoppas hon inte gör slut det första hon gör :( Gud va ledsen han skulle bli min lilla plutt.. Jag måste berätta en lite sak som jag och Kevin pratade om i morse..

Mamma: Ska du ge henne en puss idag då eller en kram??

Kevin: Vet inte, kanske

Mamma: Vad blir det isf? Puss eller kram?

Kevin: Ja eftersom vi är så små så blir det nog en kram. Är det nåt mer du vill veta när du ändå är på gång att leka frågesport....

HA HA HA HA HA HA... Ord och inga visor ;)

Ska jobba i kväll.. Innan det så är det möte.. Då får vi veta vem/vilka som får ledigt på julafton. Jag är en av dom som vill vara ledig ELLER jobba dag ist för kväll.. Jag hoppas det blir jag som får vara ledig.. Vill inte fira julafton utan Kevin :( I värsta fall får han följa med mig på jobbet.. Carina jobbar också kväll och hon ska ta med sig sin dotter om hon inte får ledigt.. Kevin kan säkert va med henne.. Köper lite onyttigt som dom får smaska på :) Men som sagt.. Helst av allt vill jag vara ledig.. Vi är 4 stycken som vill det och det finns i nuläget bara 1 som vill gå in och jobba. Så det innebär att 3 blir tvungna att jobba... HOPPAS HOPPAS HOPPAS...

Sen vill jag bara berätta att mina tankar går till lilla Alice och hennes familj. Alice har äntligen fått ett nytt hjärta <3 Än så länge har allt gått bra och vi håller tummar och tår för att resten ska löpa på fint.. Gå gärna in och läs hennes mammas blogg.. Har länkat till den på vänster sida :)

Kalas hela helgen :)

Full rulle hela helgen.. Igår firade vi Kevin i förskott. Han fyller ju 8 år på torsdag :) kalaset vart lyckat. fina presenter och god smörgåstårta :) Kevin va jätte nöjd. Storpunkten va väl när mormor kom och gav honom en BOB.. Nu längtar han tills det blir snö :) Jäklar va han kommer att åka på den.. Idag hade Kevin kalas för sina klasskompisar på NICKIS :) Också väldigt lyckat. Dom lekte sig riktigt trötta. Sen i bilen på väg hem hände det nåt stort :)  Jo men visst.. Kevin har skaffat flickvän :) Hon heter Alicia och går i hans klass. Så söta tillsammans. Hon åkte med oss till och från kalaset. Och både dit och hem satt dom och höll varandra i händerna, lutade sin huvuden mot varnadras, sa små söta ord och fnittrade som bara den ;) Några saker som sas:

Kevin: Vem är du kär i?
Alicia: Ingen
Kevin: Joho
Alicia: Näää
Kevin: Börjar han inte på K..E...V...I...N ???
Alicia: Fnitter ;)
Kevin: Men säg då
Alicia: Jag säger det sen


Efter en stund...

Kevin: Mamma hon är kär i mig :)
Jag    : Är hon???
Kevin: Japp, jag visste det.. Det såg jag direkt :)


På vägen hem....

Kevin: Om du vill så får du hålla min hand
Alicia: Okej
Kevin: Jaha så nu är vi kära i varandra
Alicia: Ja det är vi
Kevin: Är vi ihop nu?
Alicia: Det får du bestämma. Jag vill om du vill
Kevin: Det vill jag ;)
Alicia: Du är min lilla teddybjörn
Kevin: Det vill jag alltid vara


Utanför Alicias port..

Kevin: Vill du att jag ska följa med dig till dörren?
Alicia: Óm du vill
Kevin: Klart jag vill ;)


Så jävla söta.. Så stolt över min son som är fin i orden ;) Inte osäker han inte hahahhah.. Skit säker på att hon va kär liksom ;) Mammas hjärta <3 Han svävar på molnen nu :) Får väl se om han kan börja va lite snäll mot henne i skolan nu. Det är oftast henne han hamnar i tjaffs med.. Men det har ju sina förklaringar då dom är kära.. Kärlek börjar alltid med bråk sägs det ju ;)


Nu: TV

TILL ANONYM

Är du så jävla feg så du inte vågar stå för vad du skriver??? Varför inte bara berätta vem du är? Nej för du är så jävla feg


IDIOT

Så skönt att vara ledig :)

Idag och i morgon är jag alltså ledig.. Underbart :) Igår jobbade jag med smulan ;) Även kallad Carina.. Har ingen aning om varöfr jag började kalla henne för Smulan.. Antar att hon är lite smulig kanske *s*. Idag står det STÄD på schemat :( Hatar att städa men tyvärr så måste man ibland.. Tycker att storstädarn SANNA kan ta och komma hit och sköta den biten ;) Nej då.. Vet att hon har så det räcker och blir över.. När jag blir rik så är en städerska det första jag tänker skaffa :p Kevin kommer snart hem från skolan, saknar min stora bebis <3 Han har två saker på sitt schema.. Läxan och plocka undan i sitt rum så jag kan komma fram och dammsuga :) Han kommer bli jätte glad över att få plocka undan.. NOT !!!!


Nej städa va det

Ny vecka :)

Jo men visst.. Ny vecka och nya saker att ta hand om.. Ibland kan allt verkligen kännas piss.. Jag förstår inte.. Man kan ha flera bra dagar i rad och sen bara PANG.. Så slår verkligeheten ner :/ Det måste ju vara så att den alltid finns där, blundar vi eller? Ibland undrar jag hur man orkar det.. Att gå runt och skratta och vara glad utåt sätt och gråta innom sig :( Skit jobbigt.. Det är ju inte förbjudet att vara ledsen eller att ha en dålig dag.. Det händer ju oss ALLA.. Igår hade jag en ledsen dag :( Allt kändes jobbigt, allt va bara tråkigt och jag va jätte ledsen.. Klart att det finns ju en stor anledning till det men jag har valt att inte skriva ut det i min blogg, då det inte bara handlar om mig själv.. Jobbade igår kväll och kände att jag va på väg att gråta flera gånger. Men jag kan inte springa runt och böla på arbetstid.. När jag hade rast så kom Eleonor förbi och pratade. Tack snälla för det gumman <3 Behövde verkligen få prata. Kändes lite bättre men sen kom allt tillbaka igen. Pratade en snabbis med Åsa i telefonen och då kom tårarna men dom torkades bort lika fort som dom kom.. Hade jag inte vart på jobbet så hade jag inte kunnat hålla dom borta.. Tråkigt egentligen.. Det finns så mycket som vi ska vara glada åt.. Varför tillåter vi oss själva att må dåligt då? Idag känns det bättre men jag VET att det kommer att komma lite senare :( Jobbar med Carina i kväll. Skönt som fan.. Henne kan jag verkligen prata med.. Och skulle det komma en tår eller två så är det helt ok :) Kevin är i skolan. Efter det går han tll fritids. Han blir hämtad kl sex. Han vart glad över att få gå till fritids.. Han är inte där så ofta.. Antingen är jag ledig eller så ska han vara hos mormor medans jag jobbar och då är han ju i stan :) Jobbar alltså i kväll, ledig tisdag och onsdag, jobbar kväll på torsdag och fredag (om jag inte byter med B-M och jobbar dag) och sen ledig i helgen :) Och då händer det grejjer ;) Kalas på lördag och kalas på söndag :) Hoppas min son kommer att bli mer än nöjd :) HOPPAS HOPPAS HOPPAS att Sanna och hennes familj kommer på lördag <3


Frulle-dags

Andra natten...

Japp nu är det andra natten i rad som jag får SOVA :) Känner mig hur utvilad som helst. Det är verkligen underbart när man får sova ordentligt. Hostar nästan ingenting. Ska jobba i kväll och i morgon kväll.. Hade såååå gärna velat jobba med lilla smulan.. Men hon jobbar dag :( Va så länge sen som vi jobbade ihop.. Men men.. Kevin och Anders ska åka in till stan och jag åker med dom.. Det blir inget ikea idag. Så tajt med tid.. Vaknade försent..  Nu ska jag gosa lite med Kevin.. Om han vill.. Tycker det låter som om det är AVATAR på tv ;)

Hej svejs

Jag ringer på fredag....

Så ses vi på lördag ;) Nej skämt och sido.. Sitter här och tänkte jag skulle försöka hitta nåt kul att blogga om.. Men vad skulle det vara? Ja kanske att man har vart in till stan en sväng idag.. Träffade Eleonor och vi käkade på Donken.. Gott som satan :p Efter våran lilla mat-date så åkte jag och Kevin vidare till Mamma och hälsade på.. Det va bara mamma och Sandra hemma.. Anders kom efter nån timme och hämtade upp mig och lill prinsen <3 Åkte hem till Alunda, handlade fredags-mys, bäddade rent i Kevins säng, som by the way har gott sönder.. Så då lär ni kanske förstå vad han får i födelsedagspresent, ringde Åsa och vi blev hembjudan på fika.. Serverades tårta och två glas kall cola :p Dom vuxna drack kaffe :D, hem igen och käkade fredags-myset som vi handlat, tjatade på Kevin att han skulle gå in i duschen, nattade honom och nu sitter jag här :) Det lät väl som en kulig fredag? Jasså inte?? Har ni nåt bättre att berätta kanske?? Kan ju berätta att jag är "frisk" nu.. Liiiiiiite hosta kvar men det är nästan inget :) Ska jobba i helgen.. Jobbar kväll och det är skönt.. Slipper jag gå upp så tidigt.. I morgon ska jag försöka flörta med Anders att vi åker till ikea innan jag börjar jobba.. Kolla på en ny säng till Kevin.. Snart fyller min älskade son 8 år.. Vart tar tiden vägen??? Han va ju en liten bebis nyss. Nästa helg ska vi ha kalas för honom.. På lördag för nära och kära och på söndag ska Kevin bjuda sina klasskompisar på kalas på Nickis :) Det va ju en jätte succé förra året.. Som sagt, lite dyrt men det är det värt..  Nej roligare än så här blir det inte..

Puss och hej

18 November 2009

I dag känns det lite bättre.. Men jag fick inte sova så bra i natt :( Hostade as mycket.. Och kräktes.. Men det är väl alltid hostan som är värst när man blir sjuk antar jag.. Så har det alltid vart för mig iaf.. Idag har jag vart till gamla bibblan här i Alunda och vaccinerat Kevin.. Det gick jätte bra och han sa inte ett knyst :) Mammas duktiga pojke <3 Eftersom han är under 13 så måste han ta en dos till.. Det måste gå minst tre veckor mellan, men det kommer att ta längre tid.. Alla måste få sin första dos först och det tar lite tid.. Det va gasnka många som köade.. Men det gick väldigt fort tycker jag.. Mindre än 1 timme.. Det va meningen att min lillebror skulle komma hit och ta sprutan, men han blev feg :p Hoppas Kevin slipper biverkningar.. Inte kul att bli sjuk. Jag kommer att bli hemma från jobbet i morgon också..  Sen är jag ledig på fredag.. Men ska försöka jobba i helgen.. Har inte råd att vara hemma.. Speciellt inte nu när det närmar sig jul :( Skönt att man inte har så många att köpa till.. Men även om man inte har många så kan det bli dyrt iaf :/ Tråkiga Kevin har fortfarande inte berättat vad han önskar sig.. Varken i födelsedagspresent eller i julklapp.. Han fyller ju 8 år snart :) Jobbar på hans födelsedag.. Men han kommer att bli firad iaf. Han sak få vara hos mormor och dom ska äta god mat och äta tårta :) Och han ska få vara ledig från skolan och då kan jag umgås med honom hela dagen tills jag börjar jobba :) Nära och kära har blivit bjudna att komma och fira honom den 28/11.. Det kommer va öppet hus från klockan 13.00 Skickade iväg sms-inbjudan tidigare idag.. Dagen efter (alltså den 29:e) ska Kevin ha kalas för sina klasskompisar på Nickis.. Det hade han när han fyllde 7 också och det va jätte bra.. Skönt att slippa baka, städa och underhålla barnen :p Att ha barnkalas på nickis rekomenderar jag verkligen :) Snart dags för middag.. Idag serveras det korv :D Igår skrev jag om att att jag va arg och besviken på A eftersom han inte kom när jag va så sjuk.. Men det gjorde han senare..



Tack min älskade Anders för att du kom igår. Det betydde verkligen jätte mycket. Är så otroligt glad att jag har dig. Älskar dig så mycket <3

En tung och jobbig natt :(

Har knappt fått någon sömn i natt. Kräkts flera gånger pga min hosta. Fortfarande svårt med andningen. Känner mig rädd och ensam. Bråkade med A idag.. Tycker han borde vara här nu när jag är sjuk, men tydligen är jag ensam om att tycka det :( Ska man behöva böna och be för att pojkvännen ska komma hit och hjälpa mig när jag inte mår bra? Det tänker inte jag göra iaf.. Tycker det borde vara en SJÄLVKLARHET.. Nej.. Ge Kevin lite mellis.. Ska försöka ta mig till ica också :/

Mår värre än en hög med hundskit

Fan.. Jag vet att jag sagt att jag önskar att mitt halsonda kan braka loss nån gång och låta mig bli sjuk så det är klart sen.. men gud va jag ångrar dom tankarna.. Hostar typ hela tiden, grymt ont och röd som blod nere i halsen, torr som sandpapper, känner mig slö och va jag än gör så känns det som om jag har ansträngt mig jätte mycket. Har jobbigt med andningen och kan inte sova om nätterna.. Så fort jag lägger mig ner och slappnar av så hostar jag så jag kräks.. Har sprängande huvudvärk efter alla mina hostanfall.. Känns som om jag är världens mest klagande människa men va ska jag göra det? Det är ju inte bra med mig :( Orkar inte ge Kevin tid och det gör jätte ont i mig. Men han förstår och det älskar jag honom för <3 Men ändå vill jag ge honom min tid.. Hemskt att vara ensamstående. Speciellt nu när man är sjuk.. Det är då man känner av nackdelarna.. När jag är sjuk så vill jag helst va hos min mamma. Är fruktansvärt mammig när jag är sjuk. Det är jag nog inte ensam om. Även om jag inte vill att mamma ska passa upp på mig så vill jag vara hos henne. Så har det alltid varit.. Så nu känns det ju extra jobbigt att man bor flera mil ifrån henne :(


Till A


Tack för att du bryr dig. Om du verkligen brydde dig om mig så borde du vara här och ta hand om mig och hjälpa mig med Kevin. Inget borde gå före och inget borde få stoppa det... Tack.. Tack...

:(

Jag har tagit sprutan och det sved ganska mycket.. Så man kan ju säga att jag i stort sätt är ny sprutad ;) Kevin fick inte ta sprutan med mig på jobbet.. Anledningen va att det va jätte hårda regler på att det BARA gällde dom på arbetsplatsen.. INGEN fick ta om dom inte jobbade på mtt jobb.. Ändå hör jag detta:


Sköterskan: Det kommer att bli en och annan dos över

Läkaren: Men jag kan ta med en hem till min fru


Borde inte den "hårda" regeln gälla även han och hans fru?? Fan va arg jag blev.. Det kommer jag fan säga till min chef.. Jävla fasoner.. Nu ska jag jobba lite till.. Slutar kvart i nio och det ska bli riktigt skönt. Har lite ont i halsen.. Inget nytt eftersom jag haft det till och från i över två månader.. Som en förkylning fast den brakar inte loss nån gång :/

Hoppas, hoppas, hoppas

Ja idag är det torsdag och jag ska ta svin-sprutan på jobbet.. Igår pratade jag med våran sköterska om hon trodde att det fanns någon chans att Kevin kunde få en dos också. Har ju sett alla köer och det pratas mycket om dom. Jag har ju iofs lediga dagar mitt i veckan så för mig är det inga problem och gå och ställa mig i nån kö.. Men Kevin går liksom i skolan. OM man ska ha någon chans så ska man ställa sig i kön typ redan vid 7 på morgonen.. Och jag kan inte ta ledig från skolan varje dag bara för att han KANSKE ska få en spruta.. Pratade iaf med sköterskan och hon sa att om det blev nån dos över så kunde hon inte se nåt hinder MEN det är inte hon som bestämmer. Det är läkaren som kommer (måste tydligen vara en läkare närvarande) och sköterskan skulle prata med honom. Det gynnar ju även mitt jobb om Kevin får sprutan. Håller han sig frisk så kommer jag till jobbet.. Jag vet att minst två doser blir över.. För det är två på min avdelning som inte kommer idag.. Sen vet man ju inte om dom som tackat nej ändrar sig.. Och om läkaren säger ja eller nej.. Så jag går här hemma och väntar på ett samtal från sköterskan.. Håller tummarna så hårt jag bara kan. Om det blir ett ja så kommer jag att gå och hämta Kevin i skolan.. Det har vi redan pratat om jag och hans fröken.. Så.. HOPPAS HOPPAS HOPPAS läkaren säger JAAAA :)
Igår jobbade jag kväll. Det gick bra men det börjar bli lite väl drygt med en viss liten tant.. Men det funkar.. Jobbar även i kväll.. Hoppas jag inte mår dåligt utav vaccinet.. Lite ont i armen kan väl gå an men inte nåt större tack :p

Nu: Frukost

Bara en rolig grej :)

Kolla hur ditt och din partners barn kommer att se ut ;) Och självklart så måste du ta det som en nypa salt.. Det är ju inte blodigt allvar liksom :p  http://makemebabies.com/


Om Anders och jag skulle få en liten flicka så skulle hon enligt detta test se ut så här..


           

Nej.. Inte nu :(

Jag har haft lite rivningar i halsen till och från i snart två månader.. Men det har inte brytit ut.. Vill så gärna att det ska göra det så det är klart sen liksom. Men än har det som sagt inte hänt nåt.. Förrän igår :( Jag frös och kände i hela kroppen att jag kommer bli sjuk. Näsan kändes lite tjock (tjockare än vanligt), det sved och killade om vart annat, halsen började kännas igen och jag kände mig mer eller mindre däckad.. Åh nej tänkte jag.. Inte nu när jag ska ta svin-sprutan på torsdag.. Om jag missar den så måste jag som alla andra stå och köa någonstans och riskera att vaccinet tar slut eller nåt.. Nu på torsdag tar jag den ju på jobbet. Måste iofs ändå stå och köa med Kevin.. I morse så vaknade jag med snorig näsa, men ändå inte så farligt.. Trodde jag skulle va skit sjuk :/ Men peppar peppar så har det inte hänt ÄN.. Jag hoppas det stannar här och att jag kan ta sprutan. Visserligen så är det bara sagt att man inte får ha feber när man tar sprutan.. Inget annat.. Så jag håller tummarna att jag inte blir sjuk. Nu har jag gått och väntat så länge på att det ska bryta ut så nu behöver det inte komma alls tycker jag.. Speciellt inte när jag snart ska gå på 4 dagars ledighet ;) Skulle ha åkt på kryssning på söndag med min älskade vän Åsa, men vi sköt upp det till ett senare tillfälle :) Så nu försöker jag ALLT jag kan för att få ANDERS att vilja följa med till Ullared.. Han behöver inte vilja det utan han kan följa med ändå ;) Jag MÅSTE dit :( Det kanske funkar om jag fjäskar lite extra.. Typ här i bloggen eller nåt.. Gör nog ett försök ;)

ANDERS, MIN ÄLSKADE POJKVÄN... DU ÄR SÅ UNDERBAR, SÅ SNÄLL, SÅ KÄRLEKSFULL, VACKER, SPECIELL, HELT OTROLIG, HJÄLPSAM, EN UNDERBAR STYVPAPPA OCH POJKVÄN.. OCH JAG ÄLSKAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET <3

Tror ni att det kommer att funka?? Det tror inte jag HA HA HA HA.. För Anders HATAR ullared och det är han nog inte ensam om :p Men jag gör inte det.. Jag ÄLSKAR det stället.. Borde inte han följa med sin flickvän dit då? Skit i att han gjort det tre gånger tidigare.. Se det som en första gång liksom ;) Ha ha ha ha, det här kommer aldrig funka.. Men håll era tummar ändå är ni snälla :)

Helgen som varit

Ja då va det måndag igen då. Ny vecka och nya spännande saker.. Mm eller hur.. När hände det nåt spännande sist? Alldeles för sällan iaf. I fredags va jag ledig. Dom ringde och frågade om jag kunde komma in och jobba extra på kvällen men det kunde jag inte. Hade verkligen behövt det eftersom jag vart hemma så mycket med Kevin. Behöver extra pengar.. Men jag hade ingen som kunde ta Kevin. Anders kom lite senare i fredags och då skulle passet redan ha börjat.. När han väl kom så åkte vi in en sväng till Uppsala. Handlade lite.. Bla en ny mobil, men den kommer nog inte stanna länge hos mig. Svårt med touch ju :/ Men jag ska ge den en chans eller två.. Annars får Anders ta över den. Hans är ju helt bäng så han behöver en ny.. Efter våra ärenden så åkte vi hem till Eleonor och Christer och fikade och snackade lite skit som vanligt ;) Pratade lite om att åka till Ullared tillsammans men vi får se :) I lördags ringde min väckarklocka kvart i fem. Tror ni att jag va pigg då? Skulle inte tro det va.. Fy satan va trött jag va. Men är huvudet dumt så får kroppen lida heter det ju. Och är man dum som går och lägger sig alldeles för sent kvällen innan.. Ja då är man trött dagen efter ;) Jobbade från 7-15.. Anders och Kevin kom och hämtade upp mig och vi åkte raka vägen hem till Sanna och hennes underbara barn <3 Där blev vi bjudna på en as god kaka.. Hade kunnat äta hela själv ;) Blev även bjuden på Sagas härliga humör HA HA HA HA.. Men hon lugnade ner sig efter ett tag.. Eller rättare sagt: Hon lugnade ner sig när hon hittade en av mina flätor och kom på att det va jätte kul att dra i dom :p Sötungen <3 David va även han underbart söt.. Han va i min famn typ hela tiden.. Så mysigt.. Lyckades få honom och somna vaggandes i min famn och en liten vaggvisa som ALLTID går hem hos barn.. Mamma Sanna sa: Ha ha lycka till och få honom och somna så där.. Men TJI FICK HON ;) Han somnade så skönt så.. Sen att han bara sov typ en halv timme är en helt annan story *asg* Men va då..? Vem skulle kunna sova när Kevin och saga lekte som 150 indianer precis utanför dörren?? Men kul som fan va det iaf att komma dit och hälsa på.. Har verkligen saknat dom.. Tråkigt att Daniel inte va hemma men vi ses nog snart igen.. Hoppas jag :) Tack älskade Sanna för fika och sällskap. Måste vi göra om snart.. Love you <3 När vi kom in till stan igen (alltså i lördags) så mötte vi upp Eleonor och Christer.. Käkade på Donken tillsammans. Utanför kom mammas förra granne Nattis.. Så då fick man se hennes lilla bebis som är 10 dagar.. Jätte söt.. Hem till Alunda efter det.. Sova (sent igen).. Igår ringde klockan åter igen kvart i fem.. Lika trött då som i lördags morse.. Jobbade 7-15.. Blev hämtad av Eleonor.. Följde med henne till ica maxi där vi skulle träffa en som ev ville köpa Anja (en av Eleonors hundar).. Gick in snabbt till ica och köpte en farsdags-tårta.. Även om Kevins pappa inte kunde fira med oss så är ju ändå Anders Kevins låtsaspappa.. Så den va för honom :) Han blev så glad så och tårtan.. DEN VA SKIT GOD :) Fick skjuts hem av Eleonor och Christer.. Bjöd dom självklart på tårta :p Sen sjöng jag och Eleonor lite Lips.. Det är som sing star fast på Xbox 360.. Kul som fan nu när dom kommit ut med en ny skiva med andra låtar än va jag redan hade kört sönder :) När jag va på jobbet igår så va Anders och Kevin hem till Åsa och hämtade hennes tv.. Har köpt den av henne då hon har en ny.. Det vart jätte fint med den och jag är jätte nöjd. Anders klagde ett tag på hur jävla tung den va.. Han fick ta hjälp utav en nere från pizzerian. Han fick inte upp den annars :) Tur att man jobbade då sa jag ;) Tv:n står iaf på plats och jag är nöjd.. Ja det va helgen det.. Nu är det som sagt ny vecka..

Dags för frukost.. Hoppas huvudvärken släpper :(

Tröttmössan själv ;)

Det va inte roligt alls när klockan ringde i morse.. Hade gjort allt för att få sova lite till. Men Kevin skulle till skolan. Längtar tills han blir 15 och kan gå upp och sköta sig själv.. Fast då är väl jag så gammal att jag redan är uppe med morgon tidningen ;) Han är iaf i sklan nu och slutar kvart över ett. Det va meningen att jag skulle vaccinera honom idag men det verkara vara slut överallt.. Skulle komma mer vaccin nästa vecka. Så får vi göra ett nytt försök då ist. Idag är det fredag och det betyder att Anders kommer hit :) LÄngtar jätte mycket efter honom. Känns så ensamt och tomt när han inte är här. I kväll ska vi ha fredags mys och kolla på Johan falk :) Har två filmer kvar sen ahr vi sett alla. Gillar dom :) I kväll ska jag käka chirre och dirre ;) Satan va gott :p

Sov gott kära Svante

Har idag tagit farväl utav Åsas pappa. Det va en vacker begravning. Många tårar och många fina ord om en underbar människa. Barnbarnet Linda (Åsas dotter) läste ett brev som hon skrivit till sin morfar. Inget öga va torrt efter dom orden :( Svante, Sven eller rättare sagt Sven-Ivar (kärt barn har många namn) va en underbar person. Va alltid glad och possetiv. Man fick så mycket värme utav honom. Det är otroligt jobbigt att idag säga: Sov gott kära vän, vi ses igen. Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan <3
Är ledig i morgon. Ska in till stan och låta Kevin vaccinera sig. Ska även möta upp min lille bror som också ska ta sprutan. Jag tycker att hela min familj ska ta men mamma ville inte, Sandra är rädd för sprutor och Emma är sjuk.. Själv ska jag ta den på jobbet nästa vecka. Jag hoppas verkligen att vi slipper biverkningarna. Vill inte bli dålig :( Men det ska nog gå bra.. Ska kolla lite på tv och invänta att Åsa ringer..

Ledig idag :)

Åhh va skönt det är att vara ledig :) Händer inte mycket idag förutom att jag SKA städa.. Har dragit på det, men nu ska det bli gjort.. För en gångs skull så är det Kevins rum som är städat hahahaha.. Har han blivit duktig på att hålla efter.. Eller har han bara låtit bli att stöka ner?? Ja det vet jag inte men det känns väldigt bra att det är städat iaf.. Då slipper jag "bråka" med honom. Han gillar INTE att städa sitt rum.. Men vem gjorde det som barn? Jag ska iaf dra lite med dammsugaren och torka golvet.. Nu har jag äntligen skickat in beställningen av jultidningarna.. Kevin sålde för lite mer än 8.700 kr.. Fan va duktig han är :) Saker han tjänat ihop till är: Läskmaskin, mobiltelefon, stora idolspelet och ett nintendo ds :) Han är riktigt nöjd.. Sen blir det lite pengar också :) Fan man kanske skulle ta och börja sälja ;) Tjäna lite extra hahaha.. Nej det överlämnar jag till min älskade son <3 Satan va gtt det är med Julmust :D Sitter precis och dricker det.. Kallt och gott :p När julmusten kommer så har jag alltid så svårt att hålla mig till jul. Älskar julmust och just när den kommer så känns det så otroligt långt kvar till jul ;) Nåt annat jag äslakr är JULMATEN =) Fan va gott.. Jag ska dra med mig Anders på ett julbord i år. Vi har pratat om det flera gånger och nu ska det bli av. jag undrar vart vi ska fira jul i år. Det blir väl att vi firar med mamma och ungarna men vart vet jag inte än. Jag ska ju jobba på julafton :( Har sagt att jag vill ha semester.. Men det är det ju fler som vill så jag vet inte om det blir semester stopp eller inte.. Att jag jobbar juldagen och annandagen det bryr jag mig inte om.. Men vill inte vara utan Kevin på självaste julafton :( Har sagt att om jag inte kan få semester så vill jag gärna byta till ett dagpass.. Det är helt okej.. Då slutar jag tre och det funakr bra :) Men vi får väl se som sagt.. Jobbar även på nyårsafton men det gör mig inget heller.. Vi drar ju inte i gång raketerna förrän 12 iaf och då är jag hemma redan.. Och nån fest drar vi ändå inte på.. Åh nu blir jag lite nervös över julafton :( HOPPAS HOPPAS HOPPAS på ledigt.. Magen kurrar.. Dags för lunch ;)

En kall och trist måndag

Ja det är precisvd det är :( Grått, kallt och blåsigt.. Helst av allt vill ajg lägga mig i soffan med kudde och täcke men det får bli en annan dag.. Ska snart börja med maten.. inte för att jag vet VAD jag ska laga men det hinner jag tänka ut innan jag öppnar kylskåpet ;) Kryssning va jättre bra.. hade hur trevligt som helst med mina brudar ;) Kunde väl vara en bättre båt men som sagt sällskapet va toppen.. Det måste vi göra om.. Eller nåt annat.. Behöver ju inte va en kryssning. Vi snackade lite lätt på bussen hem om en dag i Stockholm.. Gå i gamla stan och kanske sova på hotel :) Jätte mysigt ju.. Har länge velat gå på julmarknaden i gamla stan.. Så himla fint.. Kanske kan bli av i år då.. Helst av allt vill jag åka till Ullared menhar ingen som vill åka med.. Ska va nån med bil, för jag tar INTE en sån där bussresa.. Nej fy fan.. Har försökt allt jag kan för att få med mig Anders men det går inte.. Han vägrar :) Kan inte riktigt förstå varför. Det borde ju vara varje killes dröm att få åka till ullared och trängas i flera timmar ;) Hoppas han ändrar sig.. I morgon jobbar jag kväll..Snart börjar det bli dags för vaccinet på jobbet.. Svinflunsan :/ Jag hoppas jag inte får några biverkningar.. Fy sjutton.. Dom har pratat om att eleverna i Kevins skola ska få sprutan.. Men har inte hört nåt datum.. Har varit så velig till sånt där.. Och det är jag fortfarande.. Hoppas jag tar rätt beslut nu :/ Gud va sugen jag vart på korv.. Det blir nog korvstroganoff till middag.. Fasiken va gott.. Nu ska jag få Kevin att sätta sig med läxan..

Höres
RSS 2.0